Hej
Iga w nocy nawet dobrze spała wstawala co 2h a zasnęła o 20 wcześniej godzinę płakała i na rękach zasnęła. O 5.30 się obudziła zrobiła kupę i chciała się bawić i dopiero po 6 zasnęła i o 9.30 wstalysmy. Teraz wyszlysmy na spacer i zasnęła, dzisiaj jest fajnie ciepło można spacerować
Wczorajsze wyjście na saunę było dobrym pomysłem dobrze się poczułam a teściowa powiedziała że co tydzień mamy chodzić a ona będzie do Igi przychodzić : D
Linoone jak kiedyś wróciłam ze śpiąca Iga w chuscie to nawet nie pomyślałam żeby ją wyciągać bo wiedziałam że będzie po spaniu
A jak Ci sypia w nocy po zajęciach na basenie ? Bo Iga po tych pierwszych zajęciach cały czas się budziła w nocy i spać nie umiała wiem pewnie nowe wrażenia ale zastanawiam się do kiedy tak będzie
Mi też zaczęły wypadac włosy ale to bardzo są wszędzie muszę pilnować żeby Iga ich nie miała na rękach żeby do budzi nie włożyła.
Chybra super, że ośrodek spełnił wasze oczekiwania i jesteście zadowoleni szkoda, że tak rzadko można takie spotkać na NFZ...
Pumelova gratulacje dla koleżanki
Już czwartek, zleciał Ci szybko czas bez męża ? Jak tam Agatka katar dalej ma ?
Maziajka fajne masz te nocki, też czekam na takie
ale Iga z tych co lubią w nocy jeść bo w dzień mało je.
Kasia ja też zawsze chodzę spać jak Iga usnie na balkonie, korzystam. Mam nadzieję, że też się polozylas spać
Miłego popołudnia