reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Extra kombinezon! Muszę się wybrać do pepco:D

Czapeczka z Hm! Za 24,90 wprawdzie ale ma polar w srodku.

Judith masz rację pewnie, a ja zamiast się cieszyć to narzekam;-)

Byliśmy w liceum, spotkaliśmy się z naszą wychowaczynia[emoji173] 10 lat po maturze:D Agatce też się podobało[emoji106]swoją drogą to żaden wypad bo nasze LO jest 300 m od naszego domu [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej

Pumelova a jaki rozmiar bralas ? Mega mi sie podkba ta czapka!;D

A widzisz moja torba z wozka jest wodoodporma ta orginalna.

Ja dzis bylam na spacerze 1.5h najpierw zmoklam potem mniebwysuszylo bo takie slonce i potem znow zmoklam boskoooo!
Co do milosci do dzieci to tak jak dziewczyny pisaly:-)

Emol jak zrobie fotke to pokaze Ci co moja wyczynia no nie da sie tak sie dziwga normalnie sie za spodnie podciaga by siedziec!! Szok glowke ma tak sztywna no kurcze troche dzieci w zyciu widzialam ale takiej akrobatki to jeszczw nie spotkalam.

Chybra a moja brudu nie ma jedynie w paszkach jej sie zbiera a na dloniach nie.

W ogole ja mojej jeszcze ani razu paznokci u stop nie obcinalam a ma juz 3.5 miesiaca.

Misia Agakm ale waga dzidzioli!!!jest co dziwgac.

Mloda zasnela ide bigos wszamac:-)

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka my również jeszcze u stóp nie obcinalismy, ale widzę że już powoli duży paznokieć zaczyna wystawac więc na dniach trzeba podejść na śpiącego.

Maziajka 62/68 i jest luzna, a obwód główki mamy 40 cm.
Pociesza mnie fakt że moja oryginalna jest jak gąbka:D
No dziś pogoda zajebista:/

Ja w stopach też nie ale trzebaby:D

Hahahaha - temat pazurkow u stóp i u mnie na czasie. Tez jeszcze nie obcinalam, i od wczoraj czaje się [emoji1]

Pumelova - tak myślałam, że hm [emoji3]. Mam juz fajną zimowa, ale potrzebuję jesiennej z takimi zausznikami.

A propo czapek tak mamusia chciała synka zmusić do mierzenia nowych, a była pora jedzenia. Tu nie na żadnej z nim dyskusji, micha i koniec :)
1507388603-aaaaaa.jpeg
1507388619-aaaaaa.jpeg

Co do pazurków to ja mam bzika, już u palucha obciete, ale ze dwa dni temu dopiero.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol jeśli ty go nie sadzasz to jest ok :) sam może się dźwigać

Aga ja 10 :) i też Agnieszka jestem :) kombinezon extra

pumelova śliczna czapka :) mój mąż też wszystko robi i z autami i w domu i koło domu :) z jednej strony super, ale czasmi jestem cały dzień sam z dziećmi. Wypad udany :) to nic że nie daleko :) ale na codzień ludzi z LO nie spotykasz chyba :)

Chybra my w zeszłym miesiącu mieliśmy takie połączenie z autem i jeszcze nie spodziewana naprawa :( trochę udezyło po kieszeni... a dasz radę jeździć w zimie, ważne żeby nie robić gwałtownych ruchów i nie ufuać że droga jest czarna bo może być śliska

Kylesa czy macie połaczenie imion Agnieszka i Krzysztof? jeśli tak to tak jak u nas :)

Misia :) czapki super :) a zdjęcia jeszcze lepsze ;)

u nas też paznokci u nog brak, dziś w dużym palcu był zadarty i go delikatnie oberwałam

reklama
Ale super czapki!!!

Abed tak się składa że z ludźmi z klasy z liceum do teraz się przyjaznimy:D żona chrzestnego Agatki siedziała ze mną w ławce[emoji16]
No mój właśnie przyszedł do domu (18:30) bo naprawial plot. A my z Agatka pod kołdrą[emoji173]
U nas też niespodziewanie padł rozrusznik[emoji17]
Agnieszka piękne imię[emoji173][emoji173][emoji173] na bierzmowanie sobie wybrałam[emoji16]

Do góry