reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

tea - bidulko - współczuję z całego serducha tych torsji. A na wizycie nie mogłaś wspomnieć o tym ginowi - może coś by Ci dał na wzmocnienie?
Gratuluję fasolki :-). Szkoda, że jedno jajo zgubiło drogę do celu. Przy kolejnym usg wyjaśni się sprawa wielkości ciąży, a może i ta beta też już się unormuje (może inaczej pokazuje przy ciąży bliźniaczej?)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :)
Co do zwolnien to ja tez dostałam, mimo, ze nawet zarodka nie było widac, zwolnienie z kodem B. ale u mnie lekarz sie chyba bał, zreszta ciaza zagrozona.

Co do pobierania krwi to jestem weteranka, w pierwszej ciazy trafiłam przy porodzie na oiom, wiec krew ze 2 razy dziennie przez 10 dni, pozniej sie leczyłam i tez non stop krew. Teraz leczenie od roku czasu zeby zajsc w ciaze wiec krew tez non stop, smieje sie, ze zyly pokute jak u narkomanki, tym bardziej, ze zawsze daje z lewej ręki, z prawej duzo bardziej mnie boli.

Jezuu u mnie jutro wizyta, wiec juz dzis poł nocy nie spałam, teraz rece mi sie trzesą, jeszcze siedze z młodym w domu i nie mam opieki na jutro dla dziecka :/ ale napewno nie wytrzymam dluzej i nie bede przekadac wizyty chocbym miala jutro młodego do gina targac.

Morela87 czyli miałas gestoze tak jak ja. U mnie tez białkomocz, mega obrzek- ponad 5 kg wody uzbierałam. Cisnienie 220/100, od razu cc i oiom. Mnie lekarz mowi, ze to sie napewno drugi raz powtórzy :/ w ogole odradzal mi druga ciaze wlasnie z tego względu.

Morela, Truskawka w którym tygodniu rodzilyscie przez gestoze. Nie wiem czy tak koniecznie, moje 2 koleżanki miały w pierwszych ciążach w drugich sie nie powtórzyło

Kasiulka nie 1 ciaza to byl all inclusive procz rosnacego brzucha i braku @ zadnych dolegliwosci.
Zobaczymy co bedzie dalej dzis troche lepiej juz...

Tea lacze sie w bolu ...ja jak bedzie sie pogarszac to nie bede sie zastanawiac pojde do szpitala moze mnie wzmocnia...gratuluje serduszka!

010igov3fkey3mez.png

Morela, Truskawka w którym tygodniu rodzilyscie przez gestoze. Nie wiem czy tak koniecznie, moje 2 koleżanki miały w pierwszych ciążach w drugich sie nie powtórzyło

ja w 35, ale lekarz to pozno wykrył, a gestoza juz była bardzo zaawansowana i pewnie gdybym poczekała kilka godzin wiecej juz miałabym rzuczawke. Syn był i tak juz lekko przyduszony i mówili, ze bardzo maly jak na ten tydzien ciazy (2170). Co do gestozy w kolejnych ciazach to ilu lekarzy tyle opinii, u mnie to chyba dziedziczne, bo moja mam tez to miała ze mna w ciazy, nie zdecydowali sie na wiecej dzieci.

Joanna - mnie możesz wpisać na wizytę 19/21.12 (jeszcze nie wiem kiedy dokładnie pójdę ;-), bo to okres przedświąteczny...). Badania prenatalne mam 4.01 o godz. 10:00.
Zobaczymy jak to będzie hulalo ;-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
LISTOPAD

24: Morela_87 g.19:00

25: joanna84-84 g. 9:30
25: Polka27
25: Truskawka89
28: Kasiulka! - USG prenatalne
29: arrow92 g.9:45

GRUDZIEŃ

1: Dorota_87 g. 18:45