reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pola, Patuszka - szybka śmierć na skutek choroby (zaledwie w rok od 1 sygnałów). Odszedł wspaniały Człowiek . To chyba zawsze daje do myślenia. Szczególnie, że była to osoba wykształcona, z niezwykłym autorytetem (m.in.nauczyciel, starosta), dość mocno dbająca o formę (przez Niego cały nasz powiat biegał i jeździł na rowerach). Okropny żal

Pumelova - i dobrze, że masz listę z takimi pytaniami. Dzięki temu nie panikujesz po kątach, i możesz w pełni cieszyć się macierzynstwem [emoji5]. Nie wyobrażam sobie nie całować i nie dotykać dziecka.

Chybra - zdroweczka! Te amolowe perfumy robią robotę [emoji106][emoji6]

Judith - z ali? Dzisiaj pewnie zagrzebie się tam na cacy [emoji3]

Patuszka - brawo [emoji122]. Tylek też wróci [emoji3], i to szybciutko - zobaczysz.

Ja mam butelkę TT i Aventa. Avent lepiej jej idzie, bo w nim dostaje odciągnięte mleczko. Z TT dostawała wodę, bądź herbatkę, więc raczej nie szło jej to ssanie [emoji1]

Liluli - bądź twarda w postanowieniu. Po tym co zrobił Twój Facet byłabym się mu w jakikolwiek sposób zaufać. A nadzór Teściowej pewnie po tym wszystkim tylko się zaostrzy. Pokazał jej kto jest górą w tym układzie. Przykre strasznie

reklama
Później przeczytam co u Was :)
U nas dobrze Iga cały lot spała w ogóle nie płakała czego się obawiałam, później trochę w autokarze jadąc do hotelu.
Jest pięknie :D pogoda ładna tylko wieje i oczywiście nie wiem jak Ige ubierać żeby jej nie zawialo :p miejscowość ładna, jest gdzie spacerować. Iga grzeczna, śpi, je trochę się bawi ale oczywiście na jadalni chce na rękach być noszona no i razem nie możemy zjeść nic ale dajemy radę bo teście są z nami więc źle nie ma ;)

Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze pozdrawiam :*

Ewella - super!!! Z tym ubraniem, wierzę, że masz dobrą intuicję. Grunt żeby jakaś osłona uszkow i główki była.
Ci Twoi Teście [emoji3]. Widzisz jacy są wspaniali i niezastąpieni [emoji1].
Oby Wam wspólny wypad na dobre wyszedł [emoji110][emoji110]

Liluli bo jak ja mam w pionie to trze nosem o mnie często ale lekarka powiedziała że to może być wszystko i nic więc obserwowac. Bo czerwonych oczek ani noska nie ma, więc może tak robi jak jest śpiąca? Usiłuje to rozgryzc bo że 2 tyg tak robi.

Ewella cudownie że dajecie radę!! Aczkolwiek szkoda że teściowie musieli jechac[emoji106][emoji23]bawcie się dobrze i korzystaj z pogody bo u nas zimno!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Patuszka gratuluje odwagi, super, że sobie radzisz :* wszystkiego dobrego :)
Śliczne ozdoby moja teściowa lubi takie rzeczy robić :)

Pumelova wózek mamy BabyActive Wózek spacerowy na pompowanych kołach SportQ :) super się prowadzi .

Aniek nie poszliśmy na basen bałam się że się przeziebi a w nocy już lecielismy.

Idze ż tego co widzę idą zęby u góry po lewej stronie.
Też mam tutaj cały czad twarde piersi chociaż Iga dużo je, ale właśnie częściej e nocy niż w dzień.

Dajemy radę z treściami ;) mieszkają daleko od nas :D dzwonią tylko pytają kiedy Ige mogą brać na spacer ;)

Chybra współczuję dolegliwości, ja nie mogę dojść do siebie i ciężko opiekować się jednym a co dopiero dwoma chłopakami.
Aha prawo serii, oby się już skończyło to później powinno być dobrze. U nas też bez kupy od piątku, a już tak ładnie robił ma co drugi dzień.
Pola ci do przekrecania to wzięłam małego po karmieniu o 7 do siebie do łóżka i sobie dosypiamy a tu mnie jakieś kwęki budzą, patrzę a się Grześ przekręcil na brzuszek i nie mógł się odwrócić bo miękko, a twardszym już z brzucha się obróci.
Emol dzięki :)
Patuszka gratuluję wagi mi wróciła a teraz jestem +2 jakby mi było mało jeszcze :/

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, przepraszam znow mam zaległości bo z Szymonem ciagle na rekach przez ostatnie dni...
Kurde czy któraś z was ma jakieś wiadomości na temat gronkowca złocistego? U małego wyhodowali w kale. MSSA wrażliwy na metycylinę. Lekarz jutro a ja nie wiem czy panikować czy w miare spoko... ratunku!

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Kylesa - biedni Wy . Niestety nie mam pojęcia nt gronkowca, może aim coś podpowie.

Trzymajcie się dzielnie, a Tobie duuuuzo sił [emoji8]

reklama
Aha weź mnie nie strasz z tymi zębami. Mam nadzieję że Artur to dzielnie będzie znosił.

Patuszka właśnie się zastanawiam czy to nie ten kryzys laktacyjny o którym mi położna mówiła i abym jak coś ciągle małego przystawiala. Jeśli tak to zbiegło mi się ze szkołą. Gratuluję wagi. Ja tam się nie waze. Boję się jak abed.

Pumelova na pewno i szkołą i kryzys to dodatkowo się nasililo.

Misia fajnie że już Grześ się obraca. U mnie Artur lubi brzuszek itd Ale jakoś obracać się na niego jeszcze nie.

Kylesa a jak w googlach na ten temat mówią?

Do góry