reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pola, Patuszka - szybka śmierć na skutek choroby (zaledwie w rok od 1 sygnałów). Odszedł wspaniały Człowiek . To chyba zawsze daje do myślenia. Szczególnie, że była to osoba wykształcona, z niezwykłym autorytetem (m.in.nauczyciel, starosta), dość mocno dbająca o formę (przez Niego cały nasz powiat biegał i jeździł na rowerach). Okropny żal

Pumelova - i dobrze, że masz listę z takimi pytaniami. Dzięki temu nie panikujesz po kątach, i możesz w pełni cieszyć się macierzynstwem [emoji5]. Nie wyobrażam sobie nie całować i nie dotykać dziecka.

Chybra - zdroweczka! Te amolowe perfumy robią robotę [emoji106][emoji6]

Judith - z ali? Dzisiaj pewnie zagrzebie się tam na cacy [emoji3]

Patuszka - brawo [emoji122]. Tylek też wróci [emoji3], i to szybciutko - zobaczysz.

Ja mam butelkę TT i Aventa. Avent lepiej jej idzie, bo w nim dostaje odciągnięte mleczko. Z TT dostawała wodę, bądź herbatkę, więc raczej nie szło jej to ssanie [emoji1]

Liluli - bądź twarda w postanowieniu. Po tym co zrobił Twój Facet byłabym się mu w jakikolwiek sposób zaufać. A nadzór Teściowej pewnie po tym wszystkim tylko się zaostrzy. Pokazał jej kto jest górą w tym układzie. Przykre strasznie

reklama
Później przeczytam co u Was :)
U nas dobrze Iga cały lot spała w ogóle nie płakała czego się obawiałam, później trochę w autokarze jadąc do hotelu.
Jest pięknie :D pogoda ładna tylko wieje i oczywiście nie wiem jak Ige ubierać żeby jej nie zawialo :p miejscowość ładna, jest gdzie spacerować. Iga grzeczna, śpi, je trochę się bawi ale oczywiście na jadalni chce na rękach być noszona no i razem nie możemy zjeść nic ale dajemy radę bo teście są z nami więc źle nie ma ;)

Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze pozdrawiam :*

Ewella - super!!! Z tym ubraniem, wierzę, że masz dobrą intuicję. Grunt żeby jakaś osłona uszkow i główki była.
Ci Twoi Teście [emoji3]. Widzisz jacy są wspaniali i niezastąpieni [emoji1].
Oby Wam wspólny wypad na dobre wyszedł [emoji110][emoji110]

Liluli bo jak ja mam w pionie to trze nosem o mnie często ale lekarka powiedziała że to może być wszystko i nic więc obserwowac. Bo czerwonych oczek ani noska nie ma, więc może tak robi jak jest śpiąca? Usiłuje to rozgryzc bo że 2 tyg tak robi.

Ewella cudownie że dajecie radę!! Aczkolwiek szkoda że teściowie musieli jechac[emoji106][emoji23]bawcie się dobrze i korzystaj z pogody bo u nas zimno!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Patuszka gratuluje odwagi, super, że sobie radzisz :* wszystkiego dobrego :)
Śliczne ozdoby moja teściowa lubi takie rzeczy robić :)

Pumelova wózek mamy BabyActive Wózek spacerowy na pompowanych kołach SportQ :) super się prowadzi .

Aniek nie poszliśmy na basen bałam się że się przeziebi a w nocy już lecielismy.

Idze ż tego co widzę idą zęby u góry po lewej stronie.
Też mam tutaj cały czad twarde piersi chociaż Iga dużo je, ale właśnie częściej e nocy niż w dzień.

Dajemy radę z treściami ;) mieszkają daleko od nas :D dzwonią tylko pytają kiedy Ige mogą brać na spacer ;)

Chybra współczuję dolegliwości, ja nie mogę dojść do siebie i ciężko opiekować się jednym a co dopiero dwoma chłopakami.
Aha prawo serii, oby się już skończyło to później powinno być dobrze. U nas też bez kupy od piątku, a już tak ładnie robił ma co drugi dzień.
Pola ci do przekrecania to wzięłam małego po karmieniu o 7 do siebie do łóżka i sobie dosypiamy a tu mnie jakieś kwęki budzą, patrzę a się Grześ przekręcil na brzuszek i nie mógł się odwrócić bo miękko, a twardszym już z brzucha się obróci.
Emol dzięki :)
Patuszka gratuluję wagi mi wróciła a teraz jestem +2 jakby mi było mało jeszcze :/

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, przepraszam znow mam zaległości bo z Szymonem ciagle na rekach przez ostatnie dni...
Kurde czy któraś z was ma jakieś wiadomości na temat gronkowca złocistego? U małego wyhodowali w kale. MSSA wrażliwy na metycylinę. Lekarz jutro a ja nie wiem czy panikować czy w miare spoko... ratunku!

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Kylesa - biedni Wy . Niestety nie mam pojęcia nt gronkowca, może aim coś podpowie.

Trzymajcie się dzielnie, a Tobie duuuuzo sił [emoji8]

reklama
Aha weź mnie nie strasz z tymi zębami. Mam nadzieję że Artur to dzielnie będzie znosił.

Patuszka właśnie się zastanawiam czy to nie ten kryzys laktacyjny o którym mi położna mówiła i abym jak coś ciągle małego przystawiala. Jeśli tak to zbiegło mi się ze szkołą. Gratuluję wagi. Ja tam się nie waze. Boję się jak abed.

Pumelova na pewno i szkołą i kryzys to dodatkowo się nasililo.

Misia fajnie że już Grześ się obraca. U mnie Artur lubi brzuszek itd Ale jakoś obracać się na niego jeszcze nie.

Kylesa a jak w googlach na ten temat mówią?

Do góry