Mamusia_Muminka - wiesz co, u nas machanie rączkami jest równie silne dla lewej i prawej. Częściej leży na lewej stronie. Zobaczymy jak to się dalej rozwinie. Wydaje mi się, że przy lapaniu (np.grzechotki) będzie można coś konkretniej zawyrokowac odnośnie stronniczosci :-).
Z Jaga tak przynajmniej miałam ;-).
Co do sprzętu, to najwięcej mam z Beko (zmywarka, mikrofala, piekarnik), płytę mam Zelmera, okap Kernau, lodówka bosch (najdłużej wyszukiwana, bo i miałam spore wymagania wobec niej [emoji1]. Także akurat z niej jestem mega zadowolona, ale mąż ma "ale" do półki na warzywa (ze nie jest wzmocniona). Ceny sprzętu przyzwoicie dostępne i ich jakość również [emoji5]. Jak coś zapraszam na PW - prześlę szczegóły [emoji6].
Misia - mam nadzieję, że szybciutko Ci sie buzia zagoi [emoji8]. 2 tyg i nie powinno być śladu po zabiegu.
Ja bez hormonów, więc poce się jedynie jak mnie coś "zbiera". Na szczęście nie rozwija mi się nic chorobowo, więc to takie jednorazowe akcje mocne.
Kasia - trzymam kciuki za ten egzamin na tłumacza [emoji110][emoji110]. Czyli Twojemu minęła chęć na domek w Pl? Pamiętam jak pisalysmy na temat przekształcenia działki i wymogów odnośnie budowy [emoji6]
Chybra - cieszę się, że z bioderkami okej. Kciuki za neonatologa.
Rzuć jakimiś linkami , ja tez lubie luźny styl, więc ten tego [emoji6]
Jenny - a przypomnisz mi skąd Ty jesteś? [emoji3]