Dzień dobry! Chrzciny udane, Agatka w kościele cały czas spała (!), nawet przy polewaniu wodą, normalnie jak nie moje dziecko! Na sali super, jadła, spała, uśmiechała się
wróciliśmy o 20, nogi myślałam że mi odpadną (pierwszy raz w szpilkach od ciąży, a od połowy imprezy to tylko ja ją nosiłam bo tatuś już nie mógł
) także dobry dzien! i nawet nie padało!! a cały dzień było tak okropnie
powtórzyły się 2 inahalotory, microlife i philips
ale podobno jakiś króliczek jest fajny, makijażystka mi polecała
Kylesa kurcze niefajnie Ci powiedział. Wkurzyłabym się na Twoim miejscu
trzymam kciuki żeby się udało z chustą
Ewella walczyła z Igą
gratuluję że cudowna noc się powtórzyła! oby tak dalej! moja też śpi po 5h i to mi wystarcza żeby się pięknie wyspać
kiedyś Kasiulka pisała że żeby wykluczyć alergie na nabiał to 6 tyg diety? ale nie wiem czy tak jest. Możesz iść do alergologa
ojoj co to za smuteczki? :* kochana każdy ma czasem słabszy moment.. wszystko się poukłada. wierzę że Twój się ogarnie, i wróći do normalności. to Ty masz prawo być zmęczona i rozdrażniona. eh:*
Emol chyba nikt by nie był zadowolony jakby dziecko było marudne
nie, moje dziecko nie chce siedzieć
skąd ten pomysł skoro ona leży tylko haha
Karuzela gratulacje 3 miesięcy!
Agatka też czasem krzyczy jak się przebudzi, nie wiem czy ma koszmary ale tak mi bąbelka wtedy szkoda że mi serce pęka. ale szybko się uspokaja.
dziękuję Wam za życzenia! kto to widział robić koniec świata w moje urodziny.
Tymuniek można się przyzwyczaić do diety
szukaj pozytywów, nie przytyjesz
będzie wszystko dobrze kochana!
Ola W fryzjer - ja byłam i nie widać różnicy! za mało podciełam eh
brawo ja!
Liluli spraw żeby się teściowa poczuła niezręcznie, nie wiem, zaaranżuj jakąś sytuację z Twoim..
albo chodź w majtkach. może wtedy poczuje że nie jest u siebie tylko w gości przyszła to na chwilę wypada jak już.
Ewella oj najgorzej! tyle bodźców. Strasznie to męczy dzieciaczki. A jeszcze połowa trzyma niepewnie i dziecko to czuje i wtedy jest jeszcze gorzej. Agatka też marudzi jak ją co chwile ktoś zabiera na ręce. Najlepiej u mamusi <3 ale wczoraj już odpoczęła po wszystkim!
Aniek tylko rodzice nie mogą być chrzestnymi, nie przejmuj się szwagierką
Link do: Chrzestni. Rodzice od chrztu
tu masz z prawa kanonicznego wycinek, a do tego mówił nam to ksiądz na naukach przed chrztem. Jak masz być spokojniejsza to nie mów że to Twój syn i tyle
Kurczę ten Twój mąż to mnie wkurza. nie daj się, zrób
chaję! Weź go porządnie opierdol a nie pitolisz się jak z jajkiem ;p Nie wiem czym sobie zasłużyłam na tak dobrego męża bo złego słowa nie mogę powiedzieć.
Chybra jak ten psiak, poszedł sobie?
gratuluję 2 miesięcy!
Napolka oj mnie też boli 80% wypłaty
ja to nawet mojego nie proszę o foty bo on ich nigdy nie lubił robić i nie robi. ja im razem często robie
a sobie selfiaczki
jaką książkę czytasz? ja dostałam na urodzinki najnowszą częśc millenium <3
Paninka walcz o swoje!
też muszę koleżanki z pracy zaprosić w końcu bo się już denerwują
aha83 na pewno nie jest tak źle jak Ci się wydaje! :* jak chcesz się poczuć lepiej to zadbaj o siebie, pomaluj się codziennie rano - znajdziesz 5 minut prawda? od razu poczujesz się lepiej! Jesteś slicza bez makijazu (chyba ze na fotach masz makijaz) to czym się przejmujesz! ja bez a z to niebo a ziemia
Popieram że to nie urlop ;p to jest 24 godzinna warta
ah no i na chrzcinach coś tam poszalałam - zjadłam rzeczy spoza diety i co.. i nie było kolki..
nawet mięso pieczone zjadłam a nie gotowane jak od 10 tygodni