reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aim u nas też 3 razy 24, 4, 6, zazwyczaj :) a jak on się nie budzi to ja muszę go poszturchac bo piersi twarde jak kamienie.
Nie było mnie bo na wsi byliśmy cała trójka. Mąż wyskoczył na godzinę do lasu.
1504946193-aaaaaa.jpeg

A my spacerowalismy po łące, Grześ spał od 12 do dziś do 9 z przerwami na jedzenie tylko. Świeże powietrze go powaliło :)

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My właśnie jedziemy na parę godzin na wioskę to też zrobimy rozeznanie czy są grzyby. Wasze zbiory imponujące

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Bab Paweł poszedl o 16.30 i był do 18, bo musieliśmy wracać. Przywozilam 90 kilo malin :) sobie zostawiłam 12 resztę znajomym. Pomrozilam trochę i próbóje zrobić jakieś słoiczki bardziej zdrowe :) zobaczę co wyjdzie.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja też ze 3 razy ale o nieregularnych gdz np dziś poszła spać o 22.30, obudziła sie o 1.50, później o 4 i o 6 no i spalysmy do 9 już później

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Kylesa gratuluje dostrzezenia karuzelki[emoji6][emoji173]

Emol owszem pomogła bo już mu pousuwali wszystkie żylaki:)) jeszcze jakieś nastrzykiwanie na te mniejsze żyły. Swoją drogą mój od zawsze gra w nogę i jeździ na rowerze a myślałam że przy aktywnym trybie życia sie nie robią:D

Misia ale zbiory![emoji7]

Współczuję Wam tych pobudek. Nie ukrywam że jestem szczęśliwa że moja od samego prawie początku śpi w nocy. I w ciąży też nie kopała w nocy, dopiero od 4 jak szłam siku - a wasze??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - moja tez nie tłukla się jakoś specjalnie po nocach, ale była aktywna późnym wieczorem (i tak jej zostało). Budzi się tak, jak wstawalam w ciąży na siku, i do pracy [emoji3]. Także mogę powiedzieć, że w sumie jestem wyspana

Ewella - dzięki [emoji8]

Misia - piękne zbiory [emoji3]. Uważaj tylko na pesteczki (z malin)

Ostatnia edycja:
A L miał wieczorem jakieś problemy z zaśnięciem, milion razy go odkładaliśmy, miał miliony bąków i jęczał, no zobaczymy jak dzisiaj będzie. Przeważnie w nocy wstaje raz lub dwa także nie tak źle, dziś ok 3 i później ok 7:blink:

Z rana już był spacer, K wybiegał się u rodziców, a my z L byliśmy w galerii w nc+, rossmanie i Deichmannie, no i poodkurzałam. Teraz K śpi, L zjadł, zobaczymy czy uśnie, mąż robi carbonarre. Później jeszcze jeden spacer. Kuźwa tak mi czas leci , że szok:eek: Co chwilę jest piątek:-p

reklama
Chybra a tak się bałaś co bedzie jak zostaniesz sama[emoji6] mi w ogóle w ciągu dnia leci mega szybko, jak byłam w ciazy to się bardziej dluzylo do 16 (powrót mojego z pracy) a teraz to leci że nawet nie zdążę popatrzeć na zegarek [emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry