reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Na szybko w nocy... nie mogę kłaść Artura o 23 bo ma problem z zaśnięciem i wstaje o 3:45... muszę wrócić do kladzenia o północy bo wtedy jest zmęczony i dłużej śpi.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Na szybko w nocy - melduję obecność 3:45 [emoji6] ale moja zasnęła o 22[emoji16]

Byle do 6

P.s. Emol mąż ma dziedziczne obciążenie - nie ma nadwagi chociaż jest dobrze zbudowany. Ale problem z zylakami ma od 10 lat.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol No jasne ze pokaże te wyniki :) tylko mowie- to było przy zielonej kupie na bebilonie pepti. Na hipp biocombiotik znowu robi normalna i na pierwszym badaniu na tym mleku miał pH 7.

Kylesa to u mnie tych redukcyjnych nie ma. Przynajmniej nie napisali :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ej, ale chyba nie tylko moje dziecko jeszcze budzi się 3 razy w nocy? Niech ktoś jeszcze mi napisze że nie jestem w tym sama [emoji14] bo mi smutno :p
Aim, Szym sie budzi 2 albo 3 razy. A dzis to przegiął kurcze - od 22 do 1szej, od 1 do 3.45 nie spał i masakra byla- karmienie, kupa, przewijanie, marudzenie, karmienie grrrr
No i od tej 3.45 do 6.30. No i bąki, stękanie i płacze... w koncu odgazowałam go kateterem i aż strzeliło [emoji54][emoji32]
Potem kontemplacja karuzelki po raz pierwszy [emoji4][emoji4] i znowu karmienie
Zasnal przy piersi i jakoś go musze odlozyc zeby nie obudzic... [emoji48]

To se pospałam [emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol No jasne ze pokaże te wyniki :) tylko mowie- to było przy zielonej kupie na bebilonie pepti. Na hipp biocombiotik znowu robi normalna i na pierwszym badaniu na tym mleku miał pH 7.

Kylesa to u mnie tych redukcyjnych nie ma. Przynajmniej nie napisali :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Właśnie się zdziwilam ze nie wymienili nawet.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova znowu razem ;) mój drugi raz się obudził 6:30 i teraz o 9. To mam nadzieję że trochę pomogla tą operacja
Aberdeen moj dopiero co miałam po 5 pierwsze i jedyne wstawianie a potem po 7... niby godzina różnicy Ale u nas widać że sporo. Będzie moim nocnym Markiem.

Kylesa czekał aby Artur i Agatka wstali:) zaraz zaś nie maaly to i Ty się zdrzemnij.
Ewella tak samo :* dały wam dzieciaczki popalić w nocy

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
AIM - my też dzisiaj 3 pobudki. A było tak fajnie przy 2 [emoji14].
Ale Kalina podobnie jak Arturek, jak za szybko padnie, to się szybciej i częściej budzi. Dziś 2h się usypialysmy po przebudzeniu przed 4:00 (w tym ona 2 piżamki do zmiany, a ja 2 koszule nocne + zasrany kocyk, bo mega strzał przy przebieraniu z nienacka wyskoczył, no i zasikala mnie [emoji1])

Ewella - a na co Ci w aptece zmienili tabsy? [emoji6]

Aniek - cieszę się, że u Ciebie już wszystko ku dobremu idzie [emoji4]. Trzymam kciuki za ponowne rozhustanie laktacji [emoji110][emoji110]. Moja też już na zadaniach domowych leci (od 1 dnia), ale póki co lajtowo. Aaaa, i test matematyczny w czwartek pisała. W poniedziałek szkoła przebiera się i bierze udział w "echu narodowego czytania". Także zaczęlo się [emoji3]

Do góry