reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Na szybko w nocy... nie mogę kłaść Artura o 23 bo ma problem z zaśnięciem i wstaje o 3:45... muszę wrócić do kladzenia o północy bo wtedy jest zmęczony i dłużej śpi.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Na szybko w nocy - melduję obecność 3:45 [emoji6] ale moja zasnęła o 22[emoji16]

Byle do 6

P.s. Emol mąż ma dziedziczne obciążenie - nie ma nadwagi chociaż jest dobrze zbudowany. Ale problem z zylakami ma od 10 lat.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol No jasne ze pokaże te wyniki :) tylko mowie- to było przy zielonej kupie na bebilonie pepti. Na hipp biocombiotik znowu robi normalna i na pierwszym badaniu na tym mleku miał pH 7.

Kylesa to u mnie tych redukcyjnych nie ma. Przynajmniej nie napisali :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ej, ale chyba nie tylko moje dziecko jeszcze budzi się 3 razy w nocy? Niech ktoś jeszcze mi napisze że nie jestem w tym sama [emoji14] bo mi smutno :p
Aim, Szym sie budzi 2 albo 3 razy. A dzis to przegiął kurcze - od 22 do 1szej, od 1 do 3.45 nie spał i masakra byla- karmienie, kupa, przewijanie, marudzenie, karmienie grrrr
No i od tej 3.45 do 6.30. No i bąki, stękanie i płacze... w koncu odgazowałam go kateterem i aż strzeliło [emoji54][emoji32]
Potem kontemplacja karuzelki po raz pierwszy [emoji4][emoji4] i znowu karmienie
Zasnal przy piersi i jakoś go musze odlozyc zeby nie obudzic... [emoji48]

To se pospałam [emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol No jasne ze pokaże te wyniki :) tylko mowie- to było przy zielonej kupie na bebilonie pepti. Na hipp biocombiotik znowu robi normalna i na pierwszym badaniu na tym mleku miał pH 7.

Kylesa to u mnie tych redukcyjnych nie ma. Przynajmniej nie napisali :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Właśnie się zdziwilam ze nie wymienili nawet.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova znowu razem ;) mój drugi raz się obudził 6:30 i teraz o 9. To mam nadzieję że trochę pomogla tą operacja
Aberdeen moj dopiero co miałam po 5 pierwsze i jedyne wstawianie a potem po 7... niby godzina różnicy Ale u nas widać że sporo. Będzie moim nocnym Markiem.

Kylesa czekał aby Artur i Agatka wstali:) zaraz zaś nie maaly to i Ty się zdrzemnij.
Ewella tak samo :* dały wam dzieciaczki popalić w nocy

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
AIM - my też dzisiaj 3 pobudki. A było tak fajnie przy 2 [emoji14].
Ale Kalina podobnie jak Arturek, jak za szybko padnie, to się szybciej i częściej budzi. Dziś 2h się usypialysmy po przebudzeniu przed 4:00 (w tym ona 2 piżamki do zmiany, a ja 2 koszule nocne + zasrany kocyk, bo mega strzał przy przebieraniu z nienacka wyskoczył, no i zasikala mnie [emoji1])

Ewella - a na co Ci w aptece zmienili tabsy? [emoji6]

Aniek - cieszę się, że u Ciebie już wszystko ku dobremu idzie [emoji4]. Trzymam kciuki za ponowne rozhustanie laktacji [emoji110][emoji110]. Moja też już na zadaniach domowych leci (od 1 dnia), ale póki co lajtowo. Aaaa, i test matematyczny w czwartek pisała. W poniedziałek szkoła przebiera się i bierze udział w "echu narodowego czytania". Także zaczęlo się [emoji3]

Do góry