reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Chybra miałam podobnie tyle że mój na początku chciał jak ja nie mogłam, a jak już mogłam to on nie chciał co mnie irytowalo. I dziwił się ze chodzę podminowana. Widzę że rozmawialiscie czyli musi to zaakceptować. Powiedz że to dla twojego zdrowia a nie dlatego że masz takie widzimisię nie uprawiasz seksu. Musi być wizyta, koniec kropka. A co do uczuć to jak zacznie tak gadać to powiedz że jak ty się czujesz ze dla jego lepszego samopoczucia on chce abyś narazala swoje zdrowie.

Aim zapisałeś do żłobka a kiedy chcecie oddać? Bo ja nie zapisałam a może powinnam... Bo mi po roku skończy się macierzyński więc będę musiała iść do pracy...

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol jak chcesz do publicznego oddać to zapisuj dzisiaj. Ja też się zgapilam . Wczoraj się dowiedziałam że trzeba to robić od razu po wyjściu ze szpitala ;) a koleżanka która zapisała dziecko w 3 miesiącu życia była prawie 250 na liście rezerwowej. Także siadaj i zapisuj :) ja to przed chwilą zrobiłam ale muszę wprowadzić drobne poprawki

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja byłam na tydzień przed porodem się zorientować w kolejkach i już wtedy bym była 250 więc olałam sprawę ;) w trzecim miesiącu życia to bym była chyba z 350 :p

A oddaje w lutym

Bab a w wawrze są tylko 2 i to w takiej odległości... [emoji33]

Haha a gdzie ja napisałam że to moja beta?! Przecież nie mam terminu miesiaczki:p Maziajka dzięki za odp:-)

Ewella oo to mega zmiana:D super! Dużo obcielas?
Może lubi Iga czuć Twoje ciepelko:-) ważne że śpi nie ważne jak i gdzie. Każdy sposób radzenia sobie z dzieckiem jest dobry jeśli dziala[emoji16]
Jak chusta? Lepiej cos?
Mąż zarządził że diagnozę potem, najpierw sezon Narcosa czyli do konca tygodnia skonczymy:D

Judith piękna waga! Pielęgniarka mówiła że pneumokoki bardziej szczypia. O kurcze też mam te czopki bo tak polecali. Mam nadzieje ze dziś już lepiej!

Abed ja z nudów oglądałam ale faktycznie dupy nie urywalo. Ale w zapowiedzi jest nagrobek krynskiego- on zginal?!

Bab ja jestem na pierwszym odcinku;D oby kryzys minął!

Emol to że po 1,5h głodny to normalne bo tyle się trawi mleko mamy tak czytałam. Gary niewazne, dziecko potrzebuje tylko Ciebie i Twojego cyca- to minie:* też mam 160 na 200 ale z nami śpi pies ;D

Chybra współczuję że tak Cię cisnie mąż bo to powoduje że jeszcze bardziej nie masz ochoty. Mój biedny czeka ale mi lekarz jeszcze kazał poczekać

Bab ja pytałam o żłobek ale prywatny to w marcu są zapisy. Nie wiem jak z wypisywaniem:(

Dziś rocznica, randka - spacer po parku śląskim o 10 rano[emoji173] i kwiatuszki dostałam bo ustaliliśmy że Agatka jest naszym prezentem:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia ja tez czytam młodej lokomotywę [emoji5]

Bab możesz już zapisywać do żłobka? We wrocławiu są zwykle rekrutacje w ustalonych terminach :( u nas też bez ślubu i ustalone ojcostwo z nazwiskiem mojego P.
Jak to wygląda te zapisy? Są jakieś 'nieoficjalne listy'? Jak to się ma do rekrutacji? Nie ogarniam tego tematu zupełnie [emoji28]

Pumelova trochę lepiej, na szczęście gorączki jako takiej nie było bo max 38,2 stopnie ale schiza jest.
Na wszelki wypadek już mam ten truskawkowy syropek.. jak to się ma do rozszerzania diety? [emoji23] woda zła ale syropek truskawkowy dla niemowlaka to jaasne [emoji38]

Dzisiaj Hania kończy 2 miesiące! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️najukochańsza moja [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova och gdyby mój Gaspar nie mieszkał z mamą a że mną to też pewnie z nami by spał ;) gratuluję rocznicy! Ja mojemu dzisiaj podeslalam link indyjskiej knajpy z dopiskiem czy kiedyś mnie tam zabierze ;)

Judith 2 miesiace! Gratulacje! Nam też pyknie za kilka dni

Jeśli chodzi o żłobek to u nas można zapisywać przez internet i w ciągu 10dni donieść papiery do wybranego zlobka ale kiedy są podawane listy o liczba oczekujących to już nie wiem. Właśnie mi koleżanka napisała że jeśli jest ustanowione ojcostwo to nie ma dodatkowych punktów za samotne wychowywanie dziecka czy też właśnie brak ślubu :( także marna nasza szansa by dostać się do publicznego

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bab też myślę że u nas będzie problem. Ale ja teraz jako bezrobotną to mamy mały dochód wiec moze pod tym względem się uda.

Do góry