reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Mi zapalenie przeszło, gorączki nie ma piersi normalne ;)
Iga za to istny diabeł od 2dni płacze cały czas i nie wiem o co jej chodzi późnym popołudniem nawet na rękach noszenie nie pomaga :( dzisiejszą noc przespala już ładnie zobaczymy jak z dniem będzie ...
Wczoraj wizyta u fryzjera I jestem zadowolona zmieniłam kolor i podcielam trochę włosy :) popołudniu miałam spać to odkurzylam, umylam podłogi, poszłam na zakupy później cwiczylam, wyszłam jeszcze z Iga na spacer ale płakała cały czas to wróciłam do domu ...

Aniek jak tam ?

Aha fajnie Ci młody zasypia w lozeczku na noc :) moja na pierwszy sen zje daje ją do łóżeczka na brzuchu possie rękę z 20mim i śpi a w nocy jak obudzi się na jedzenie to różnie jak nie jestem zmęczona to odkładam ją do łóżeczka co czasami trwa godzinę bo płaczę albo zostawiam ją ze mną i śpi od razu po jedzeniu ;)

Pumelova Drugiej szansy nie ogl. Ale ten nowy Diagnoza zaczelam, fajna obsada i dobrze się zapowiada ;) fajnie, ze masz męża w domu teraz trochę odciazy :)

Miłego dnia

Dzięki laski, to jest takie malutkie że chyba wystarczy mąka ziemniaczana. Jest coraz bledsze więc mam taką nadzieję. Problemem jest to że to jest w zagieciu i nie ma dostępu powietrza:(

Emol wszystko ogladam:D ale też nie w tv tylko na netflixie na telewizorze i TVN player, ipla. Przy dziecku zbyt często trzeba wciskać pauze:D AAAA tv dostaliśmy w prezencie ślubnym[emoji16]

Aha podobno od 6tyh dziecko może robić raz na tydzień kupe. Moja ma już 10 i robi nadal parę dziennie ale to też normalne.

Też lubię stan ciąży![emoji173]

Nie mam linomagu jak cos to kupię ten Alantan.

Czy któraś z Was jak robiła po terminie miesiączki betę to miała wartość 50?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella jaki masz teraz kolor?;-) może to jakiś skok? Może pogoda? Może wszystko :D nie mam pojęcia, nie ma takiej usterki nigdzie opisanej:D
Chyba Iga będzie spala z wami w koncu:D może tego potrzebuje:-) Noo Diagnozę też obejrzymy, wszystko oglądamy generalnie co nam podejdzie, teraz zaczęliśmy Azję express ale tydzień czekania znow:D ale jest nowy sezon Narcosa gdyby ktoś nie oglądał polecam! Bo skończyliśmy designated survivor:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam orzech ale z pasemkami blond :) fajnie mi się podoba tak inaczej :p nie wiem co to za usterka ale niech ją ktoś naprawi !! :D haha kończy jeść i idziemy na jej ulubiony mam nadzieję spacer ;) bo z koleżanką się umówiłam. A Diagnozę oglądałam wczoraj spacerując ;) no może woli z nami spać nie wiem dobrze, że kupujemy większe łóżko ;) ale dla nas, nie żeby z nami mogła spać ;)

U mnie na odparzenie na szyjce też alantan jako pierwszy rzut przed sudocremem - sprawdził się. Ale nie było to nic strasznego, jak masz bąbelki to może jednak ten sudocrem?
Pumelova robiłaś bete? Az Tak lubisz stan ciąży? [emoji48]
Ja jak robiłam miałam od razu 4900

My wczoraj miałyśmy szczepienie, mój maluszek waży już 5 kg![emoji15] niestety pneumokoki zniosła gorzej niż 6w1 i od wczoraj wieczorem stan podgorączkowy :( zachwije się normalnie, uśmiecha się, bawi ale odłożona szybko zasypia. W nocy podaliśmy paracetamol troszkę lepiej było ale teraz znowu stan podgorączkowy, mamy kupić silniejszy paracetamol i podać jak będzie 38,5 albo złe samopoczucie. Jak się okazało te czopki farminy są za słabe - tak powiedział pediatra. Mamy kupić zawiesine z Hasco - który jest uwaga uwaga o smaku truskawkowym!?(nie ma innych)
Miłego dnia, ja pełnię całodniową wartę bo stresuje mnie ta temperatura mojego szkraba [emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ewella mój też marudny drugi dzień :( dziś go zamotałam i spi w chuście, a ja porobiłam kilka rzeczy... jak się obudzi i nakarmi to mam nadzieje na spacer :-)

Pumelova ja oglądałam Drugą szansnę, ale ostatni sezon tylko dlatego że się przyzwycziłam bo był nie bardzo moim zdaniem... a teraz pewnie też będę oglądać... zobaczymy jaki będzie

Judith_ są też czopki Hasco, więc może lepsze będą, a czopek zawsze działa szybciej

Ja właśnie katuje narcosa. Już 5 odcinek najnowszego sezonu wiec pewnie jutro skończę i będę musiała szukac czegoś nowego bo pogoda za oknem nie pozwala na spacery a i w nocy żeby nie usnąć przy karmieniu zawsze coś odpalam na kompie.

U nas od 2h histeria . Właśnie przymknely oczy leżąc na mnie. Mam nadzieję że kryzys zażegnany

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova dzięki! Sprawdze to! :D

A po co robiłaś betę teraz? PodejrzewSz cos? :D

Jak to z tymi szczepionkami 5w1- ktora jest bardziej polecana? Infarnix czy ta na "p", ktorej nazwy nie pamietam :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Pumwlova mój zrobił 3 w niedzielę i od tej pory cisza. Kupy kupami a mi nadal cycki w nocy pecznieja, mały je 30 min (w nocy dzisiaj 1h bo się bawił, uśmiechał Ale oddać cycka to nie) i już po 1,5h glodny. Wczoraj pojechałam załatwić papiery na poprawkę, nakarmilam przed wyjściem to i tak płakał w samochodzie, a jak stanelam na światłach to mała syrena... jak weszłam do budynku to pierwsze co zrobiłam to karmilam. Wróciłam to również od razu pierś. A dzisiaj młodego boli brzuch i się uspokaja jak leży na mnie. A zlew pełen garów.
Ewella myślę że to pogoda, inne ciśnienie. Mój od 2-3 dni jest strasznie marudny, a dzisiaj jeszcze ten brzuch. Duże łóżko się przydaje. My mamy 160/200 gdzie w ciągu dnia Artur zajmuje połowę A my z mężem drugą ;)

Judirh też mam kupiony hasco truskawkowy, ale my na razie mieliśmy jedno szczepienie i bez gorączki więc nie mogę powiedzieć jak działa. Kupiłam zanim urodziłam i w aptece polecieli ze mozna od 1 miesiąca zyciaa

Bab mam nadzieję że już się uspokoilo

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry