reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Mi zapalenie przeszło, gorączki nie ma piersi normalne ;)
Iga za to istny diabeł od 2dni płacze cały czas i nie wiem o co jej chodzi późnym popołudniem nawet na rękach noszenie nie pomaga :( dzisiejszą noc przespala już ładnie zobaczymy jak z dniem będzie ...
Wczoraj wizyta u fryzjera I jestem zadowolona zmieniłam kolor i podcielam trochę włosy :) popołudniu miałam spać to odkurzylam, umylam podłogi, poszłam na zakupy później cwiczylam, wyszłam jeszcze z Iga na spacer ale płakała cały czas to wróciłam do domu ...

Aniek jak tam ?

Aha fajnie Ci młody zasypia w lozeczku na noc :) moja na pierwszy sen zje daje ją do łóżeczka na brzuchu possie rękę z 20mim i śpi a w nocy jak obudzi się na jedzenie to różnie jak nie jestem zmęczona to odkładam ją do łóżeczka co czasami trwa godzinę bo płaczę albo zostawiam ją ze mną i śpi od razu po jedzeniu ;)

Pumelova Drugiej szansy nie ogl. Ale ten nowy Diagnoza zaczelam, fajna obsada i dobrze się zapowiada ;) fajnie, ze masz męża w domu teraz trochę odciazy :)

Miłego dnia

Dzięki laski, to jest takie malutkie że chyba wystarczy mąka ziemniaczana. Jest coraz bledsze więc mam taką nadzieję. Problemem jest to że to jest w zagieciu i nie ma dostępu powietrza:(

Emol wszystko ogladam:D ale też nie w tv tylko na netflixie na telewizorze i TVN player, ipla. Przy dziecku zbyt często trzeba wciskać pauze:D AAAA tv dostaliśmy w prezencie ślubnym[emoji16]

Aha podobno od 6tyh dziecko może robić raz na tydzień kupe. Moja ma już 10 i robi nadal parę dziennie ale to też normalne.

Też lubię stan ciąży![emoji173]

Nie mam linomagu jak cos to kupię ten Alantan.

Czy któraś z Was jak robiła po terminie miesiączki betę to miała wartość 50?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella jaki masz teraz kolor?;-) może to jakiś skok? Może pogoda? Może wszystko :D nie mam pojęcia, nie ma takiej usterki nigdzie opisanej:D
Chyba Iga będzie spala z wami w koncu:D może tego potrzebuje:-) Noo Diagnozę też obejrzymy, wszystko oglądamy generalnie co nam podejdzie, teraz zaczęliśmy Azję express ale tydzień czekania znow:D ale jest nowy sezon Narcosa gdyby ktoś nie oglądał polecam! Bo skończyliśmy designated survivor:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam orzech ale z pasemkami blond :) fajnie mi się podoba tak inaczej :p nie wiem co to za usterka ale niech ją ktoś naprawi !! :D haha kończy jeść i idziemy na jej ulubiony mam nadzieję spacer ;) bo z koleżanką się umówiłam. A Diagnozę oglądałam wczoraj spacerując ;) no może woli z nami spać nie wiem dobrze, że kupujemy większe łóżko ;) ale dla nas, nie żeby z nami mogła spać ;)

U mnie na odparzenie na szyjce też alantan jako pierwszy rzut przed sudocremem - sprawdził się. Ale nie było to nic strasznego, jak masz bąbelki to może jednak ten sudocrem?
Pumelova robiłaś bete? Az Tak lubisz stan ciąży? [emoji48]
Ja jak robiłam miałam od razu 4900

My wczoraj miałyśmy szczepienie, mój maluszek waży już 5 kg![emoji15] niestety pneumokoki zniosła gorzej niż 6w1 i od wczoraj wieczorem stan podgorączkowy :( zachwije się normalnie, uśmiecha się, bawi ale odłożona szybko zasypia. W nocy podaliśmy paracetamol troszkę lepiej było ale teraz znowu stan podgorączkowy, mamy kupić silniejszy paracetamol i podać jak będzie 38,5 albo złe samopoczucie. Jak się okazało te czopki farminy są za słabe - tak powiedział pediatra. Mamy kupić zawiesine z Hasco - który jest uwaga uwaga o smaku truskawkowym!?(nie ma innych)
Miłego dnia, ja pełnię całodniową wartę bo stresuje mnie ta temperatura mojego szkraba [emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ewella mój też marudny drugi dzień :( dziś go zamotałam i spi w chuście, a ja porobiłam kilka rzeczy... jak się obudzi i nakarmi to mam nadzieje na spacer :-)

Pumelova ja oglądałam Drugą szansnę, ale ostatni sezon tylko dlatego że się przyzwycziłam bo był nie bardzo moim zdaniem... a teraz pewnie też będę oglądać... zobaczymy jaki będzie

Judith_ są też czopki Hasco, więc może lepsze będą, a czopek zawsze działa szybciej

Ja właśnie katuje narcosa. Już 5 odcinek najnowszego sezonu wiec pewnie jutro skończę i będę musiała szukac czegoś nowego bo pogoda za oknem nie pozwala na spacery a i w nocy żeby nie usnąć przy karmieniu zawsze coś odpalam na kompie.

U nas od 2h histeria . Właśnie przymknely oczy leżąc na mnie. Mam nadzieję że kryzys zażegnany

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova dzięki! Sprawdze to! :D

A po co robiłaś betę teraz? PodejrzewSz cos? :D

Jak to z tymi szczepionkami 5w1- ktora jest bardziej polecana? Infarnix czy ta na "p", ktorej nazwy nie pamietam :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Pumwlova mój zrobił 3 w niedzielę i od tej pory cisza. Kupy kupami a mi nadal cycki w nocy pecznieja, mały je 30 min (w nocy dzisiaj 1h bo się bawił, uśmiechał Ale oddać cycka to nie) i już po 1,5h glodny. Wczoraj pojechałam załatwić papiery na poprawkę, nakarmilam przed wyjściem to i tak płakał w samochodzie, a jak stanelam na światłach to mała syrena... jak weszłam do budynku to pierwsze co zrobiłam to karmilam. Wróciłam to również od razu pierś. A dzisiaj młodego boli brzuch i się uspokaja jak leży na mnie. A zlew pełen garów.
Ewella myślę że to pogoda, inne ciśnienie. Mój od 2-3 dni jest strasznie marudny, a dzisiaj jeszcze ten brzuch. Duże łóżko się przydaje. My mamy 160/200 gdzie w ciągu dnia Artur zajmuje połowę A my z mężem drugą ;)

Judirh też mam kupiony hasco truskawkowy, ale my na razie mieliśmy jedno szczepienie i bez gorączki więc nie mogę powiedzieć jak działa. Kupiłam zanim urodziłam i w aptece polecieli ze mozna od 1 miesiąca zyciaa

Bab mam nadzieję że już się uspokoilo

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry