Emol na pewno wróci do normy :-) jak się pochwalilam tak się zawiodlam
dziś w nocy pobudka o 2, 4 i teraz. No co za pieron.
OLA w ja bym najpierw zmieniła na zwykle innej firmy.
Ja kupiłam takiego motylka ale jest tak wielki że chyba go użyjemy dopiero w przyszłości
Bab ja używałam takiego termofora i pomagał faktycznie:-) Super bo grzeje się w mikrofali w kilka sekund i długo trzyma. Ja dostałam za darmo z bebiklubu bo się wszędzie zapisalam
Judith dziękuję:-) zostań przy mm, po co się meczyc - zrobiłaś co mogłaś [emoji9] mam nadzieję że obyło się bez gorączki
Misia w rossmanie chyba są teraz w promocji pampersy. Coś mi się kojarzy jak oglądałam gazetke.
Ewella może ma mało dlatego tak często chce jeść żeby jutto już było więcej
na pewno to minie.
To zostawmy przy piateczku[emoji173]
Bab prysznic brałam tylko ale nie mam wanny
Aniek piateczek rano?:-)
Liluli będzie dobrze nie martw sie:-)
Na jaką okazję szukasz sukienki? Ja się już boję szukania na chrzciny bo to nie wiadomo czy lepiej typowo do karmienia (Ale trudno znaleźć nieciazowe a ja chce dopasowana) czy na ramiączkach ale gdzie ja będę karmić w tej knajpie
Szczerze to czuje się jakbym miała okres dostac. Jestem okropnie nerwowa, i żołądek mnie boli z głodu a tak miałam zawsze przed okresem możliwe żebym już dostała? Na necie czytałam że różnie bywa. Jutro gin to się w sumie dowiem. Do tego mój mąż twierdzi że dostanę zaraz bo ma pełno syfow a pryszcze ma tylko przed moim okresem (serio
)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom