reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Karuzela dobrze że wyniki ok :) tutaj Pani ki mówiła że jej córka miała podwyższoną bilurbine, która zeszła dopiero w 11tygodniu. Miała karmić caly czas i będzie ok tak mówili i zeszło :)

Ja czekam dalej na wyniki bo uparciuch nie chciała nasikac.

reklama
Ewella też będę sama kąpać pierwszy raz w piątek bo mąż już w pracy od wczoraj i już ma trzy delegacje wlepione do końca miesiąca.
Co do odchodów to u mnie nie ma ok 3 tygodni, czyli były równo 4. Z czego raczej skąpe przez większość czasu. Przypominam ja po cc.
Patuszka u nas przerwa pojawiła się z dnia na dzień. Teraz wlasnie 3 dzień już nie ma.
Ewella trzymajcie się tam. Mam nadzieję że zaraz wyjdziecie. Karuzela ja miałam zwykle cc i mi mówią wszyscy ze pół roku mam się wstrzymać z pełną aktywnością.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella... ja juz chyba nawet Cie nie bede o nic pytac tylko z gory bede zakładać, ze macie tak samo [emoji23][emoji23][emoji23]

Wracacie juz do domu?

Karuzela super :)

Pytanie do mam karmiących wyłącznie MM: karmicie na zadanie czy wg jakiegos harmonogramu?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć mamuśki,

Ja to chyba nadaje się do wykluczenia z forum, a raczej Mikołaj mnie wyklucza całkowicie z jakiegokolwiek życia.

Nocki nadal w miarę, ale w dzień jest koszmar, kurcze chyba przerasta mnie to macierzyństwo [emoji29]. Z pierwszym wydawało mi się, że radzę sobie świetnie, Filip jest super. Mikołaj nie daje mi nic zrobić, on w ogóle nie śpi, tyle co na spacerze , w domu drzemki po 15 min,płacze i najgorzej ze nie wiem czemu [emoji21] rozsypuje się, jakaś deprecha zaraz mnie dopadnie. ... mam ochotę z jednej strony uciec jak najdalej, z drugiej serce mi peka, że nie rozumiem swego dziecka, kiepska ze mnie Mikolajowa mama. Filipkowi nie poświęcam w ogóle czasu, więc i tutaj kiepsko. . . . . Jestem mega podlamana

Zaglądam do Was , ale niestety czas mam ograniczony, wolne chwile spędzam na ubraniu się i zjedzeniu czegoś. Czasem nawet coś zacznę pisać ale dup..... zaraz jest ryk

Jeszcze tylko dodam , że Mikołaj juz ochrzczony [emoji4] i po chrzcinach jest właśnie dużo gorzej , nawet nocki są słabsze .... kurde a może to po szczepieniu mi się dziecko popsulo ahhhhh .

Sorki, że tylko o sobie, Miki śpi to poczytam co u Was , odpisać mi raczej już nie pozwoli

Chybra piękny rocznicowy prezent i super włosy. My 4 sierpnia mieliśmy 10 rocznice ślubu i byliśmy w tym dniu na weselu znajomych. Dostaliśmy od nich piękny kos kwiatów i specjalną dedykacje, piękna niespodzianka była. [emoji6]

Maziajka u mnie Miki tez ponad 7tygodni i waga 5,20, ale urodzeniowa była też niczego sobie

Pumelova zazdroszczę z tym smokiem, mój lubi, ale kiedy mu się to podoba. Na uspokojenie nie działa wcale, bo jak już się drze to nic nie pomoże.

A jak u Was w foteliku dzieciaki się zachowują, macie jeszcze te wkładki noworodkowe? Mój w foteliku jak juz się obudzi to placze i to kolejna moja zmora, ciężko mi się nim samej gdzieś ruszyć autem

Oki koniec placze

reklama
Aha ja miałam/mam podobnie. Dzis tylko jakis senny. Ale jak nie śpi, to głownie placze. Tez juz nie raz płakałam, ze nie rozumiem dziecka i doprowadzam do tego, ze płacze i sie zapowietrza...
ale wszyscy mowia, ze to minie, wiec moze rzeczywiscie?
A moze ma nadmiar bodźców? Nie wiem co Ci poradzić, ale nie jestes sama!
Na mojego tez nic nie działa jak sie drze. Jedzenie, szumy, kołysanie, smoczki... nic. Wiec naprawde wiem o czym mowisz...
Dobrze jesy tylko rano. Budzi sie wyspany i zadowolony. Ale nie trwa to zbyt długo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry