reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aniek może mężowi uda się trochę urlopu jednak z Wami spędzić i ty trochę odpoczniesz :*

Iga dzisiaj kończy miesiąc :) życzę sobie aby kolejne miesiące były coraz lepsze :p

Dzisiaj w planach mam dac Ige teściowej na spacer na jakąś godzinkę a ja pojadę załatwić kartę NFZ i zrobię zakupy może się uda :) A później działka bo już słoneczko wychodzi :)
Nie zapeszajac noc w porządku i po każdym karmieniu była mała kupa :D

Spokojnego dnia :)

reklama
Abed haha ja bym chodziła spać o 20:D wczoraj w końcu nie zdrzemnelam się bo poszliśmy załatwiać chrzciny i na spacer :) Ale młoda grzecznie spala z jedna krótka pobudka więc luzik dziś

Paninka super prezent! Dacie radę na sesji, coś innego to może ja zainteresuje :D moja przy obcych jest aniolkiem :D

Kasia831 ciekawe z tymi celnikami:)) musimy też wyrobić dowód w takim razie ale po chrzcinach dopiero
Jak było ciepło to chodziłam w samym staniku a młoda w pampku to tak ale jak jest normalnie to jesteśmy ubrane:p skóra to skóry to chyba najlepiej:-))

Chybra fajne to jest jak widać że dziecko zaczyna coś oglądać [emoji173] i potrafi nie płakać przez moment :D i uśmiecha się do cyca :D

Karuzela moja też czasem wisi na mnie pół dnia ale zazwyczaj ja teraz zatykam smokiem żeby miała jakieś przerwy

Tea będzie lepiej:**

Katja gratuluje miesiąca![emoji173]
Daj znać jak kontrole:)

Ewella coś w tym jest że przy nas się nie.uspokajaja bo pachniemy mlekiem:D

Ola W haha dokładnie, nie umiem odróżnić płaczu że zmęczenia od płaczu z głodu bo wyje tak samo:p

Karuzela mam nadzieję że starszak się uspokoi:*

Aniek już nie długo będziecie mogli być razem w nowym:*

Ewella gratuluje miesiaca[emoji173][emoji173] będzie lepiej musi byc:D trzeba mieć kartę NFZ? Kurde nie ogarniam chyba:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

O kurcze, ani razu do tej pory nie pomyślałam że moje dziecko może wyć ze zmęczenia hehe
Emila faktycznie nie najada sie moim mlekiem.Wczoraj wieczorem ssała chyba ze 40 min a później żniw płacz.Więc dałam jej mm i po 40ml była zadowolona, kurcze przykro mi że sie nie najada moim pokarmem, mam nadzieję że będzie bardziej wartościowy wkrótce.
Ola nie za bardzo rozumiem twoje pyt dot tego spania, co to znaczy "do jakiego momentu"?

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W to życzę tobie tego samo ;* i w ogóle wszystkim nam żeby nasze dzieciaczki szybko się uspokoily :) moja o 14.15 :D patrz parę min różnicy jakoś wcześniej tego nie ogarnęłam że w jednym dniu urodzilysmy :)

Pumelova no chyba trzeba tą kartę mieć ja wyrabiam bo my do poradni audiologicznej niedługo idziemy to będzie pewnie karta potrzebna a jeszcze przy okazji wyrobie jej i nam kartę europejską jak będziemy gdzieś jechać za granicę to będzie, hmm..chyba jej już wyrobia zobaczymy ;)
Fajnie, że mała była spokojna na spacerze a dałaś jej mleko jak się obudziła czy wytrzymała i smoczkiem się zadowolila? :) moja dalej nie chce smoczka i jak narazie przestałam jej pchać na siłę :p

Aniek bez rodziców teraz jak i przy K nie dała bym rady na prawdę. A szarlotka oczywiście, że pyszna, jeszcze z kawusią ymmmmm:laugh2: Spacer się udał, ale wychodzenie było z nerwami:-p A za mężem tęsknię, ale cóż, jakoś ogarniam. Nawiasem mówiąc pamiętam, że K miał problemy z brzuchem przez wit d i mu odstawiłam.

Znowu L miał nocne bajlando, w sumie gdzieś tak od 22 do 2. Czemu takie problemy zawsze są w nocy? Ewidentnie miał problem z brzuszkiem. Równo2 tyg było cudownie i teraz się zaczyna. Zastanawiam się czy użyć kropelek czy jeszcze czekać. Ale tu kolejne pytanie. Delicol czy Espumisan? Wtedy to wygląda na problem ze zrobieniem qpy. Musieliśmy go położyć w bujaczku, bo łóżko parzyło.

Aa babeczka, która ma z przychodni przyjść jest na urlopie i niewiadomo kiedy przyjdzie heh. Można było się tego po nich spodziewać.

Hejka ja planuje paszport Grzesiowi ogarnąć bo potrzeba jednego dokumentu w Europie i koniecznie paszport poza to dowód mu nie potrzebny będzie. :)
U mnie dziś tragicznie. Nie u Grzesia bo on spał, ale przy tym stękał od 3 do 7 to ja przecież oka nie zmruzylam. Nie mogłam patrzeć jak się męczy. Przeżył się i baki puszczal. Do tego wyciągnęłam mi znowu gluty ale aż z krwią i myślę czy wszystko ok. A no prawie padlam na zawał, bo zobaczyła żywa krew pod nosem i myślałam że mu leci z nosa, a się skubaniec drapnął.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia u mnie też to samo.Emilka śpiąc wydaje takie dźwięki że ja już nie wiem czy ona tak przez sen czy marudzi...Dziś nocka słaba, spała od 22.30 do 1 a później jazda...
Dziewczyny a może wy zażywajcie wit d i ona będzie przekazywana z mlekiem?Mi tak kazano robić.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry