reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Dobradziewczyno - super! [emoji3][emoji3][emoji3].
Ja zdecydowanie wolę usg robione przez brzuch [emoji6]

Mam nadzieję, że u mnie też dzisiaj będzie wszystko ok... Bo zaczynam mieć pietra. Mój M mnie cały czas wkreca, ze tam ulokowane są bliźniaki albo trojaczki..
A ja szczerze mówiąc - marzę o zdrowej, pojedynczej ciąży. Troszkę przyzwyczailiśmy się do życia w 3 (do tego jeszcze wiek dochodzi: ja w styczniu 35, mój M 40). I ciężko mi sobie wyobrazić jak nagle miałoby się z nas zrobić 5 lub 6.

Hajmal - ja Ci mówię - jest dobrze [emoji2]

Aninek - Kochana to już wiemy do kogo będziemy na wakacje latać [emoji6]. Piękna historia. Gratuluję zdolnej córeczki - 3,5 roku i 4 języki opanowane - rewelacja!
Koniecznie musisz nam się nią pochwalić [emoji3]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet z jajecznicy musialm zrezygnowac bo niestety po niej w piatek mi strasznie zle bylo...

010igov3fkey3mez.png

aaaa ja jajecznicę jem co rano na śniadanie , jadlabytm też na obiad i kolację - bo chyba tylo po niej mnie nie mdli :) ale jeszcze zamiast dziecka jajo urodzę :)

Witam jestem tu nowa :) są tu może jakieś przyszłe mamusie,które od niedawna cieszą się z dwóch kreseczek ...? :)
Witaj :) wszystkie tutaj od niedawna mamy nasze 2 II :)

Witam wszystkie lipcowe mamusie [emoji6]
Podczytuje Was od kilku dni i postanowilam dolaczyc.
10.11 bylam na wizycie ale byl tylko pecherzyk i 17.11 (tj.6t3d) wtedy bylo juz serduszko. Termin wychodzi na 10.07.2017
Pozdrawiam

w4sq43r8pdpftgs9.png
Witaj :)

Joaana i Ciebie serdecznie witam :)

Nath- Jesteś niesamowicie dojrzałą i dzielną dziewczyną :) Twój dzidziuś będzie mial świetny start ze swoją wielojęzycznością :) A połączenie ślicznej Polki i Ognistego Włocha może być niesamowite :)
Zobaczysz jak będzie fajnie jak już zobaczysz swoje maleństwo :)

Zonograja Ty jajo a ja ziemniaka polanego serem i czekolada...:D

Dobradziewczyna super ze wsio ok:-)

Hajmal tez bym poszla wczesniej.

Kotek tak.wiec.kiedy wizytujesz??

Ja dzis wymiotowalam po mietowce[emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] takze niezle przerzucam sie z cukierkow na tic taki.

010igov3fkey3mez.png

Witajcie dziewczyny ;) tak nieśmiało się witam, wczorajszy test pozytywny, termin wychodzi na 27-28 lipiec. Z tym, że owulacja była kilka dni wcześniej, więc może się trochę przesunąć. To może coś o mnie... Jestem że śląska, w styczniu skończę 26 lat. To moja druga ciąża, pierwsza pod koniec lutego skończyła się poronieniem. To był 5/6 tydzień. Teraz jestem pełna obaw ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i doczekam w lipcu mojego małego cudu ;) pod koniec tygodnia planuję odwiedzić ginekologa, żeby potwierdzić ciążę i zapytać o L4. Już się nie umiem doczekać momentu, w którym zobaczę mojego maluszka ;)

Witaj ::)

Jestem przeszczesliwa. w końcu koniec marudzenia i zamartwiania się.. wystarczy mi sprawdzić i juz.. w każdej ciazy czekalam na ten moment..
Czekamy na wiesci dziewczyny. ktoras jeszcze wizytuje??
.

aaaale Ci fajnie :) ja też pewnie bym się poryczala jak nic....
Właśnie dziś mam usg - dopiero o 19:20 i tak się stresuję , że już nie mogę usiedzieć w pracy... i ciągle myślę czy zobaczę serduszko i czy będzie ok....

Dzięki dziewczyny, strasznie sie martwie, ale jak mi na czyms zalezy to tak mam. Dzis przyszło mi powiadomienie z bellybestfriend na temat mojego tygodnia ciazy i tam jest napisane, ze własnie piersi mogą mniej bolec. A te wypustki białe raz sie pojawiaja a pozniej znikaja.
Hajmal ja mam wizytę w piatek, nie wiem jak cały tydzien wytrzymam, ale to bedzie 6+4 wiec juz napewno sytuacja sie wyjasni.
arrow92 dzieki, Twój post tez mnie uspokoił :)
Zobaczysz, że wszystko będzie ok :) jeszcze bedziesz się z tego śmiala :)

Cześć Kochane :happy: co bólów piersi to ja wcześniej nie miałam ich ani teraz natomiast kręgosłup :errr: o mamo masakra.
Dziś utoczylam krwi na betę więc czekam sobie grzecznie :-p

Czekamy więc na wyniki razem z Tobą :)

Noi ja już po wizycie... Wszystko jest dobrze, dostanę zwolnienie od grudnia, dostałam tabletki i skierowania na badania,miałam zrobiona cytologia od razu, kolejna wizyta 5 grudnia a ja już się nie mogę doczekać ;) widziałam dzisiaj obraz z usg to już widać zalążek :)

A tak na marginesie to Wy też "lubicie" tak jak ja usg dopochwowe? ;/

aaaa dopochwowe... nie lubię - a tu na pewno mnie dzisiaj takowe czeka ...

hajmal - ja nadal bardzo mocno trzymam kciuki :)

No więc Was zaspamowałam , ale niestety nie zawsze mam możliwość na bieżąco śledzić co się dzieje :)
Próbuje pozamykać wszystkie sprawy w miarę szybko , żeby nie zostawić po sobie rozpoczętych lub będących w połowie... Nie lubię tak !
Oczywiście jeszcze nie mam zamiaru odchodzić z pracy ... - najpierw muszę Pracodawcę o wszystkim poinformować- ale z tym czekam do wyników usg :)
Tak sobie myślę , że może od stycznia- albo lutego pójdę na l4 ..- ale jak będzie to się jeszcze okaże...
Mój J mówi , że to wszystko będzie zależało od reakcji i podejścia moich szefów... bo jakbym się miała denerwować tym ,że muszę iść do pracy - to takie pracowanie na silę byłoby raczej zupełnie bez sensu ...:/

Truskawka to idziemy razem tylko u mnie będzie 7t2d. Na która idziesz?
Aninek ale super blondwlosa włoszka z Hiszpanii- mocno nietypowa , będziecie pilnować :)
Siwa zdrowia dla chłopaków i uważaj żeby nie złapać od nich choróbska.
DobraDziewczyna super wieści.
Aga miałabyś z głowy dalsze starania :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

ZonaGraja obyś miała racje :)
Misia12 ja mam na 11, a Ty?
Kurczę młody mi sie pochorowal, a wczoraj mówiłam do m ze ani jednego dnia przedszkola nie opuścił od września, ehh ale mam przymusowe wolne teraz pewnie do końca tygodnia

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry