reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Gratulacje :):):):):)
U nas sie nawywijalo :( liwci zaczelo bardzo ropiec oczko, cos mi sie wydawala ciepla. Pobrali jej krew i ma przekroczone crp czyli wskaznik zapalenia w organizmie. Dostaje antybiotyk, wyjdziemy najpredzej za 5 dni. Martwie sie :(
Ps laski jak dlugo wisza maluchy na piersi? Liwci jak nie wyciagne to mogla by caly czas ssac.

Katja kciuki żeby Liwcia szybko wracała do zdrowia :-*

A ja dziś rozłożyłam łóżeczko i wszystko w środku przygotowałam, może tym jakoś skuszę małego na przyjście na świat :-) choć obawiam się że w nocy może mi się tam inny mały czarno-biały lokator zadomowić, nasza kicia... skurcze dalej mnie męczą, aż chwilami mnie zgina z bólu, ale co z tego jak nieregularne... :-(

Ewella ogromne gratulacje! Zdrówka dla Was[emoji8]i szybkiego powrotu do domku!
Katja trzymaj się kochana! Oby szybko się poprawiło. Dobrze ze jeszcze w szpitalu to wykryli, bo szybko mogli zareagować.
Emol [emoji110]️[emoji110]️[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ewella wow to be prawdę mega szybko :)
Serdeczne gratulacje :)

Ola W jak tam akcja?
Emol mam nadzieje ze i u ciebie sie rozkreci..

Katja mam nadzieje ze szybko malutkiej minie.. :)

Joanna dobrze ze malutka pod opieką szpitalną I ze szybko zareagowali..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry