reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol trzymam kciuki i życzę szybkiego porodu jakby się jednak zaczęło w nocy :)

Alex gratuluję zdanych egzaminów

Patuszka faktycznie ładna waga ale chyba już jakos drastycznie urośnie przez ten tydzień ;)

Anita oby Ci szybko zleciał czas w szpitalu

Co do ginka to mój ze mna nie chodzi bo zazwyczaj jestem umówiona tak, że on w robocie siedzi także nie ma problemu, że go muszę wypraszać czy też zachęcać do pozostania. Był ze mną tylko na dwóch usg bo akurat jedno było w sobotę, później olał i nie poszedł na to ważne genetyczne (11-12tydz) więc mu zrobiłam awanturę (najpierw się nie odzywałam a potem wyrzuciłam mu wszystko i zrozumiał swój błąd haha ) więc na następne to się urywał z roboty aby być haha a później to tak jak pisałam już mi mało zależało aby go ciągać :)

Skąd wiecie, że główka jest nisko czy wysoko?

reklama
Witajcie! Do mnie goscie przyjechali i nawet nie mialam kiedy poczytać... zatem nadrabiam [emoji6]

Joanna84 - ogromnie gratuluję! [emoji4][emoji7] w którym szpitalu leżycie?

Pumelova, super ze wy juz w domu! Wspaniale [emoji4]

Jenny, mój Krzysiek też nie pomyślał o żadnym miłym niespodziankowym prezencie i tez mi bylo przykro... obawiam się, że jak mu nie powiem wprost to tym razem tez nic nie będzie. Ale czy o to chodzi żeby facetowi podpowiadac..? Ech...

Karuzela, tez super ze wy juz w domu!!! [emoji7]

Witaj Joanna_d!!![emoji4]

Misia, gratulacje! !! Hihi faktycznie klusek! [emoji4][emoji4][emoji4]

Aim no właśnie, nie kumam czemu nawet polozne niektóre mówią o tych pazurach jakby to byl naprawdę problem. .. moja mowila ze nie ma znaczenia czy hybryda czy pomalowane, ze to stare sposoby są.

Dziś ogarnelam dopiero torbę... no i slabo mi się miesci wszystko kurka. .. macie tylko 1 czy na dwie torby lecicie?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Kylesa ja jeszcze prawie nic nie mam do torby, w zasadzie torby tez nie mam haha ale ogólnie to planuje śmigać z jedną :)

Anita racja. W przyszłym tygodniu będziemy hurtowo rozpakowywać brzuszki:-Dale fajnie.

Aga_km dokładnie nie wiem w jakie rejony. Mąż mówił, ale ja na razie nie przywiązuję do tego wagi. Kolega(a właściwie jego teść) ma tam dom przy samej plaży i jesteśmy na tydzień zaproszeni, ale to się okaże jaka Maja będzie.

Patuszka ja tam mojego nie wypraszam z gabinetu i nie spotkałam się żeby lekarz wypraszał.

Kylesa ja jestem od kilku dni spakowana. Mam jedną torbę, ale ja nie mam zbyt dużo z listy do zabrania. u mnie w szpitalu większość rzeczy zapewniają.

Anita moje gratulacje! Jejku jak szybko się dzieje! Życzę zdrówka okruszkom <3
Jak ty się czujesz?

Patuszka bardzo fajna waga:D powodzenia przy porodzie:D eh co za facet:D mój nigdy ze mną nie wchodzi do gabinetu bo mi gin robi usg na samolocie:D

Aga km już rozumiem:D no za chwilę będziemy mieć prawdziwy baby boom:D

Aniek no i super:-))) dobry szpital dobry personel. Bedzie fajnie;-)

Kylesa ja miałam jedna walizkę ale taka wielka która biorę na tydzień na wakacje:D

Anita GRATULACJE[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Anita gratulacje! Życzę Wam dużo zdrowia! Mam nadzieje ze z Maluszkami wszystko dobrze i ze z Ty tez szybko dojdziesz do siebie[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Urodziłam. Jego serduszko nie dawalo rady-szybka decyzja.
1.21 chlopak 1.23 dziewczynka on 1500 z groszem a ona 1600 z groszem. Właśnie mnie przewiezli na sale pooperacyjna.
Anita - ogromne gratulacje!!!!
Jakie Maleństwa Anitko - usg sporo się pomyliło [emoji58]. Nie wyobrażam sobie co musiałaś czuć w trakcie badania... Dobrze, że tak expresowo zareagowano. Wypoczywaj teraz i nabieraj mega dużo sił, co by jak najszybciej dojść do formy dla swoich Maleństw [emoji8].

Witajcie Okruszki po drugiej stronie brzuszka [emoji173][emoji173]!!!
Duże zdrówka i sił całej trojeczce życzę.

Edit. Właśnie odszukalam Twojego posta z wizyty u gin - wagi Maluszków były w granicach 2300 i 2800 g. Także strasznie duża wagowo różnica. Informuj Nas co z Maluszkami. Tule mocno :-*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry