Ogromne gratuluje ! Szybkiego powrotu do zdrowia i duzo zdrowka dla Laury super ze wszystko skończyło się dobrze(mimo cc)Koło 13 na świat przyszła Laura. O 12 dostałam oksytocynę, pojawiły się skurcze, ale małej zaczęło tętno spadać dosyć mocno. Nagle położne zaczęły biegać wokół mnie, przyszła lekarka i błyskawiczna decyzja: CC .
Okazało się, że malutka miała owiniętą pępowinę wokół szyi i to dwukrotnie.
Na szczęście wszystko jest ok. Malutka zdrowa, ale waga 2400g i 52 cm. Oddycha sama.
O 20 mają mnie pionizować i zawieźć na wózku do malutkiej. Nie wiem jak dam radę . Boli...
Pumelova rewelacyjna wiadomość- gratuluje wyjscia i tego że juz jest lepiej i poprawy humoru! No i tych super prezentów- maz się spisal na 6
Karuzela gratuluje powrotu do domu-teraz juz powinno być tylko lepiej!
Co do prezentów po porodzie to po pierwszym nic nie dostalam, zobaczymy teraz. Ale wiem ze w rodzinie niektóre kobiety dostawaly za kazdy porod od meza lub partnera pierscionki.
Tea super waga to teraz odliczamy dni u Ciebie!
Alex z terminem wyjazdu to masz racje. Jej problem jesli teraz nie zdazy zobaczyc, z resza mozesz jej wtedy wysłać zdjęcie na pocieszenie a zobaczy jak wróci.
A co do pieskow to kolega jak mu sie corka urodziła to przynosil pieluszki i ciuszki ze szpitala do domu a potem wyprowadzili im psa(on z tych duzych) na spacer i przyniesli w tym czasie dzieko do domu zeby wiedzial ze nie jest wazniejszy od niej.
Chybra zycze aby udalo sie w przyszłym tygodniu!
Jesli ktoras rodzi to trzymam kciuki a jak wlasnie urodzila to gratuluję.
Byl u mnie lekarz-cc na 10 niestety nie chcial zrobic 11. Trudno