Aga_k_m - przypadkiem nie daj się namówić na te topory mężowi. Takie stonowane kolory co piszesz są właśnie najlepsze bo zawsze jak się chce czymś "ożywić" to na spokojnie można to zrobić jakimiś fajnymi bardziej jaskrawymi dodatkami. My też zamierzamy iść w bardziej stonowane kolory, drzwi w kolorze bieli i te sprawy. Odnośnie windy to tak jak mówisz nie mam co się szarpać i tak trzeba będzie zrobić jak nie zdążymy z remontem.
Inka - no niestety tak się czasami układa z tymi GBSami i tak nie mamy najgorzej, także prześpij się z tym na spokojnie a zobaczysz, że w końcu to zaakceptujesz. Ja też jak się dowiedziałam to poczułam taki smutek, ale no co zrobić ... życie
Jedynie co mogę to na wstępie na porodówkę to mówić, że mam GBS i żeby dali antybiotyk.
Ola W. - sama mówiłaś , że przy kolejnych ciążach już nie chcesz tyle USG, żeby się nie stresować a jak za mało Ci powiedzą przy USG to się od razu stresujesz - spokojnie - jakby się coś działo na pewno by Ci lekarz coś powiedział
Ważne, że już bliżej niż dalej.
Linoone i Katja - moja kuzynka chodziła od 8 miesiąca z 4 cm rozwarciem i tak przenosiła także nie ma tu chyba jakiegoś większego prawdopodobieństwa porodu.
Byłam dzisiaj na wizycie, jutro termin a u mnie ani widu ani słychu
Wszystko pozamykane, nic nie poskracane także małemu jest dobrze i muszę spokojnie czekać do 8 lipca, jeżeli się nic nie będzie działo to mam się sama zgłosić do szpitala. Dzisiaj natomiast urodziła moja przyjaciółka córeczkę !! Miała termin późniejszy ode mnie ale ze względu na ciśnienie musiała rodzić wcześniej cc. Także jutro do niej jadę ją odwiedzić i małą. Jak jej mama zadzwoniła z nowiną to się popłakałam ze szczęścia bo razem do pracy chodziłyśmy z brzuchami
Także coraz mniej na placu boju widzę z tymi terminami na początek lipca