reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasiulka - no to dałaś nam nadzieję z tą glukoza [emoji3].
Jakby coś, to ja też poproszę o cytrynowa... Jeszcze jakby o smaku coli zrobili - to w ogóle byłoby super [emoji3]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiem ze tak mocny jest ten kwaśny smak ze niewiele słodkiego...
Myśle ze jak ktoś ma duży problem, a przypuszcza ze nie będzie w przychodni smakowej warto kupić swoją w aptece

Wendy83 chyba zaczne się zaciągać paluszkami jak to za dzieciaka :p . Zdaje sobie sprawe co palenie w ciąży może spowodować , wujej google mi nie potrzebny mój , już mi powiedział dobitnie że jak będę palić w ciąży a pozniej dziecko sie urodzi chorę to będę musiała na niego patrzeć jak cierpi za moją głupote , to już mi dało do myślenia :D Mój potrafi mnie sprowadzić na ziemie . Ale naprawdę , życie z nerwicą jest cięzkie a co to opiero będzie jak sie dzidziuś pojawi , tym bardziej że ani troche nie jestem na to przygotowana :(
nie przejmuj sie, po to ciaza trwa 9 miesiecy a nie 2 tygodnie zebys miala czas sie oswoic i przygotowac. U nas tez pierwsza ciaza nie byla planowana i tez nie wiedzielismy jak sobie damy rade, ale to jakos z czasem przychodzi. A jak nie bedziesz czegos wiedziec to bedziesz pytac o rade, ale nie przejmuj sie.

Mnie dzis tez glowa boli, zaraz skocze pod prysznic to moze jak sie zrelaksuje to przejdzie a jak nie to paracetamol, chociaz to na mnie nie dziala, tez wlasnie tuz przed ciaza dostalam zapas silniejszych lekow na migrene a teraz dupa i nie moge brac :/

Sylver - ale niespodzianka! A powiedz mi na kiedy masz termin? U mnie tez ostatnia @ 3.10.

Kurde widze ze duzo nas z migrenowymi problemami mnie tez apap raczej nie pomaga na bol ale najwazniejsze wlasnie by nie dopuscic do silnego bolu jak zaczyna bolec to oklad z kqpusty apap i pod koldre..nic innego w ciazy nie mozna zrobic.

Sylver gratuluje :-)

Kurcze nepaolka nie daje znac ...oby jednak beta urosla.

Hajmal i co zdecydowalas sie na wizyte prywatna?

010igov3fkey3mez.png

Przed zrobieniem testu myślę że w okolicach zapłodnienia 3dni miałam migrenę z każdym dniem słabsza dlatego czułam ze coś jest na rzeczy.
Ale może dwa razy w życiu miałam taką prawdziwa migrenę to było straszne nigdy więcej wymioty helikopter tragedia. Współczuję komuś kto częściej ma.
Nasz sąsiad ma 4razy do roku też ma specjalne tabletki. Jak zaczyna mu mrugac oko to od razu wie ze będzie atak, zwalnia się z pracy, zasłania okna bierze tabletki i czeka

-------------------
7t 2d [emoji173] wizyta 01.12

[emoji65]Franek 01.05.2015 [emoji173]

Jej.. Dorota - przerażający opis sąsiada.. U mnie apogeum przychodzi jak nie mogę głowy w pionie utrzymać, jest mi duszno, i niedobrze... wówczas szybko muszę wziąść np. solpedeine, która dość często zwrócę, i kładę się spać. Jak taki ból zdarza się na trasie - to mam kosmos. Na szczęście rzadko w dłuższe trasy jeżdżę sama.

Dziewczyny,jak spalyscie dzisiaj w nocy? Ja miałam jakąś masakre ;/ obudził się młody w nocy na jedzenie, on zasnal a ja nie mogłam :( krecilam się strasznie na łóżku :(

Polka27 mam wizytę 2grudnia. Myślę czy nie iść przyszły tydzień do gabinetu z mega sprzętem bo normalnie się martwię i chce już zobaczyć serducho. Ale może znowu się tylko zeschizuje. Pomyślę [emoji4]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobradziewczyno - ja śpię jak "zabita". Padam wieczorem i budzę się dopiero ok. 5:00 (w tygodniu) a dziś wyjątkowo o 6:00, zaliczyłam wc i już zasnąć nie mogłam.

Jestem w tej lepszej sytuacji, że mam starsze dziecko, które nie budzi się w nocy, więc nic ani nikt mi nie przerywa snu [emoji2].
Współczuję Ci tych nocnych pobudek - i pociesze...ze za jakiś czas każda z nas będzie w tej "niedoli" [emoji6]

Do góry