reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Wow Kasiulka mega ekspres! Cudownie! Gratuluję! Ja też tak chcę:-D

Emol też myślałam o 17.09. Mój wyskoczył z propozycją Świąt Bożego Narodzenia! No normalnie głupi. Nie dość, że ganianina po rodzinie to jeszcze i zimno i ciemno, bez sensu. Kacpra załatwiliśmy gdy miał 7 m-cy, ale teraz chciała bym mieć to szybciej z głowy. No może jeszcze bym przemyślała 15.10.

Ej nie mogę znaleźć tej naszej gr zamkniętej.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiulka - ogromniaste gratulacje!!! Wszystkiego co najlepsze dla Zosi [emoji8][emoji8][emoji8].
Dałaś czadu Kobieto z tym porodem - podziwiam i zazdroszczę [emoji3]

Kasiulka jesteś mistrzynią jak zawsze!:D

Aim to kiedy zaczynasz ten kurs? Już teraz?

Kasia831 ja zauważyłam że mam takie białe plamki jak misia na dekolcie :o ale wyniki z układu krzepnięcia mam dobre, morfo tez, więc mam nadzieję że to nic z krazeniem:D

Kylesa kciuki zacisniete! Ja pierwsze lyzeczkowanie miałam z powodu polipa.

Joanna jesteś hardcorem:-) będzie dobrze!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka niesamowite, gratuluję

Jak o sie stalo ze obeszlo sie bez oksy jak jeszcze rano nic sie nie dzialo? Jakas inna magiczna metoda?

Podpinam sie do ogromnych gratulacji i pytania :D co to za magiczna metoda?!

Ja dzis zaczynam piłkę bo jutro zaczynam 38t!
Sex i spacery działamy od poniedziałku ale na razie oprócz tej skróconej szyjki cisza..

Dziewczyny a w którym Kasia tyg wg urodziła? Bo nie pamietam jaki miała termin

reklama
Do góry