reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol, masakra z tym wlascicielem. Co za burak! [emoji48]

Tymuniek, tez glupie metody w tym szpitalu mają.
Moja kuzynka mieszka w Irlandii i ma termin na 23 czerwca i dziecko jest spore bo juz ok 3900 wazy i jej lekarz zalecal cc. Napisal nawet list do jej szpitala. A oni jej wyznaczyli termin na zeszla środę na wywołanie. Po czym jak ja przyjeli to stwierdzili ze za wcześnie . Cc nie chca robic to nie kumam po cholere jej kazali przychodzic za wcześnie jak nawet rozwarcia nie ma. No kurde z dupy czasem mają pomysly. Nie jestem lekarzem wiec nie mi ich krytykowac - ale na logike noooo...

Truskawka - witaj z powrotem! Super ze sie trzymacie jeszcze!

Tez mam problem w kwestii podróży bo zastanawiam się czy nie jechac z moim Krzyskiem do Krakowa. Dostał w koncu zaproszenie na rozmowę w sprawie pracy w farmacji i az tam mają siedzibę. No i myslimy o tym. Fakt ze sie troche jednak waham. Kurka kiepsko z dojazdem, polski bys jedzie 10 godzin, pendolino krócej ale pory przyjazdu są słabe i chyba najlepiej wyjdzie dojazd autem. Chyba ze macie jakies pomysly sensowniejsze..?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaa i jeszcze pytanie mam- czy wam tez wyłażą węzły chłonne pod pachami? Bo ja mam jakies takie zgrubione od początku ciąży. A teraz przy przeziębieniu mam widocznie powiekszone pod lewą pachą. I nie wiem czy to od infekcji czy cos się dzieje innego....

Oliweczkaa mi też zawsze lepiej jak przeczytam że nie jestem sama z tymi wszystkimi dolegliwosciami. Oj ja też tak na golasa przy otwartym oknie i mam teraz.
Liluli współczuję niespania.
Mnie boli krocze jak się przekrecam jakbym kopa dostała między nogi.
Aga_k_m właśnie nie wyobrażam sobie jakbym miała leżeć. Ja nie farbuje włosów i nie chodzę do fryzjera to mój ma łatwo :) ja mam duża torbę ale odkąd w pracy zaczęłam jeździć w delegacje to się trochę nauczyłam pakować.
Inka ja też już nie pije pokrzywy wieczorem bo kilka razy tak się załatwiłam. Gin mi powiedziała żeby jej jednak za dużo nie pić i widzieć ile się puchnie. Że nie jest szkodliwa tyle że nie ma się obrazu pełnego ile też wody się zatrzymało.
Aim aga_k_m dobrze radzi. Posap jeszcze trochę to sami będą mieć nadzieję że sobie pójdziesz do domu :)
Kylesa ja mam pomysł, zostań w domu. Niby w Krakowie dobre są szpitale ale jednak po drodze możesz zostać w jakimś małym. No serio nie warto już jechać taki kawał jak nie trzeba.
Ja przez chorobę się wyspałam za to. Masaż męża pomógł. Niestety pojawił się stan podgorączkowy, uszy mnie laskocza, gardło drapie i kicham. Syrop z cebuli już zapodany i mleko z miodem wypite.
Zaraz trochę poogarniamy w domu i odpoczywamy dalej.
Miłej soboty brzusie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Kylsa myślę że po prostu więcej przeciwciał produkujesz, bo i dla maluszka i dla siebie w czasie choroby wiec dlatego teraz masz powiększone. Jeśli nie bolą to nic złego się nie dzieje ;)
A co do wyjazdu, zabierz ze sobą torby do szpitala na wszelki wypadek jeśli zdecydujecie się razem jechać. Jeśli już teraz Ci puchna nogi to na pewno w trasie jeszcze będzie gorzej. Musisz zobaczyć czy na prawdę warto. A samolot wchodzi w grę? Bo jak pamiętam to jesteś z Gdańska?

Z tego co wiem to bez bagażu to można dość dobre połączenie znalezc i tanie. To szybko mąż by przeleciał w jedną i drugą strone

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Misia, bo padne [emoji3][emoji16][emoji23] no właśnie też o tym mysle że chyba za duże ryzyko bo daleko.
Emol, fakt ostatnie parę dni zaczęły mi nogi puchnac i pewnie bylby klopot samochodem taki kawal drogi sie pchac...

Kurde niby ciagle slysze o tanich lotach, ale szukalam i z Gdańska do Krakowa + powrót wyszlo ponad 700 zl... yyyyyyy

Misia, tez zdrowka Ci życzę - co za upierdliwosc żeby w taki gorąc chorowac.... ja jeszcze nie mogę się pozbierac niestety.

Kylesa dzięki, ale ty to jednak wariat jesteś. Nie dość że jeszcze nie wyzdrowiałas to jeszcze się podróży zachciewa. Na samolot musisz mieć zezwolenie od lekarza od chyba 32 tc. Trzymaj kciuki za męża z domu. Wiem że może się nic nie wydarzyć, ale to jednak długa podróż. W obie strony to już w ogole. Ja właśnie mocze stopy bo chciałam iść do apteki i mi stopy w kolejne buty nie weszły :/

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga- mąż wrócił!
Miał byc we wtorek ale jak usłyszał ze byłam w poniedziałek w szpitalu to zaraz poszedł do kapitana, napisali e-mail do firmy i zszedł na następny dzien.. wiec równy tydzien szybciej:)

Pracuje w maszynie i mowil ze był juz tak z nerwów w ten poniedziałek rozkojarzony aż sie poparzył.. wiec i tak nie było sensu żebym sie i ja męczyła i on..

A u nas leje od rana wiec sie ciesze bo troszkę te pyłki sie uspokoiły i alergia lżejsza..
No i nieszczęsne nogi nie sa jak u słonia :D i ma kto masować! Haha

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
a8fb16f385b59e784f65bbc91770b837_orig.jpg

Nelcia 3160 dluga 51cm
Od 2 w nocy na porodowce cc 10 rano mialam w nocy wysokie ciśnienie:)

Do góry