reklama
Madziazt
Fanka BB :)
Madzia a wy tam po szwedzku się porozumiewacie czy po angielsku? A twoja córka jak z językiem?
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiu, chodziłam jakies pol roku na szwedzki, było ok dopóki Szwedka była nauczycielką, pózniej zmienili na Syryjkę, tak by łatwiej było Arabom sie porozumiewiac. Stało sie to bezsensu, bo wogole nie rozumiałam co ona mówi przez ten akcent. Ogólnie rozumiem po szwedzku, jest podobny do angielskiego, ale przez to ze wszędzie po angielsku sie dogadasz, to mówię po angielsku. No i pracuje głównie po angielsku i czasem po francusku, jestem od kontaktów międzynarodowych z klientami na całym świecie (w tym z Polski[emoji6]).
Mąż nauczył sie szwedzkiego, nie jakoś perfect ale daje radę.
Córka idealnie mówi, wogole jej nie rozumiem, bo ma taki akcent i tak szybko mówi ze ciężko cokolwiek mi wyłapać.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Madziazt
Aniek pumelova i reszta z kostką mydła typu fa albo dave itp. I leży w nogach pod kołdrą. Jeśli jest coś głupie ale działa, to nie jest glupie
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Emol, ale jakoś trzeba pocierać nogami o tą kostkę mydła? Czy ma po prostu leżeć?
A zamierzacie kiedyś wrócić do Pl?Kasiu, chodziłam jakies pol roku na szwedzki, było ok dopóki Szwedka była nauczycielką, pózniej zmienili na Syryjkę, tak by łatwiej było Arabom sie porozumiewiac. Stało sie to bezsensu, bo wogole nie rozumiałam co ona mówi przez ten akcent. Ogólnie rozumiem po szwedzku, jest podobny do angielskiego, ale przez to ze wszędzie po angielsku sie dogadasz, to mówię po angielsku. No i pracuje głównie po angielsku i czasem po francusku, jestem od kontaktów międzynarodowych z klientami na całym świecie (w tym z Polski[emoji6]).
Mąż nauczył sie szwedzkiego, nie jakoś perfect ale daje radę.
Córka idealnie mówi, wogole jej nie rozumiem, bo ma taki akcent i tak szybko mówi ze ciężko cokolwiek mi wyłapać.
Tymuniek
Truskawka nie mogę doczytać dlaczego leżysz w szpitalu u nas na maksa gorąco dziewczyny macie tak na cito wszystko dla swoich bąbelków ja mam braki dzisiaj byłam na zakupach małych bo nie byłam w stanie dalej iść w rosmanie z aplikacją są tańsze produkty skorzystałam i kupiłam kosmetyczke sobie do szpitala
W H&M też jest rabat -20% z aplikacją ale niestety u mnie zapomniałam hasła i muszę na nowo sobie zainstalować
W H&M też jest rabat -20% z aplikacją ale niestety u mnie zapomniałam hasła i muszę na nowo sobie zainstalować
Madziazt
A zamierzacie kiedyś wrócić do Pl?
Tak Kasiu. Ja chce wracać za max 2,3 lata, córka tez. Mąż czasem chce, czasem nie. Ale ja dla niego sie tu przeniosłam, to niech on dla mnie wróci [emoji6]
Emol
Informacja o mydle i skurczach
Link do: Włożyła mydło między materac a prześcieradło. Niesamowity efekt
A tu drugi link o tym samym
Link do: Włóż mydło pod prześcieradło. Ta i inne skuteczne rady na skurcze nóg!
Integral
Ciekawostka [emoji15]Informacja o mydle i skurczach
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Aniek42
Pumelova no ja myślę że świętą zostanę i bez kolejki do nieba pójdę chociaż nieee bo by mi się nudziło jak wszyscy znajomi będą w piekle
Linoone ja właśnie też lubię ładnie wyglądać. Oczywiście bez przesady, ale np.nie pomalowana, lub w naciągniętym dresie bym z domu nie wyszła. Nawet po domu mam jakieś fikuśne ciuszki.
Aga-km trzymam mocno kciuki za wizytę. Odpisuję na raty, po jednym poście czytam i odpisuję.
Aim zaraz Ci wkleję zdj. Syn mi kilka takich "perełek" posłał, bo wie, że mama uwielbia..
Kasia, tak jak pisałam wyżej czytam po jednym poście i odpisuję sukcesywnie, a wysyłam hurtem.
Na zdrowie! Lody najlepsze na wszystko
No mój się lubuje w audi, vw i bmw a że ma możliwość, to ciągle takimi przyjeżdża.
Paninka czerwień zawsze sexi. też mi brzuch przeszkadza, już nie raz nim zahaczyłam przechodząc obok czegoś. I wiem, że zostanie mi wiszący pusty balonik, ale co zrobić?
No właśnie nie zostało mi już dużo czasu, a muszę i dom ogarnąć i to mieszkanie w którym mieszkamy, bo ono zostaje dla syna, a nie chcę mu takiego rozgardiaszu zostawić. A nie ukrywam, trochę go zagraciłam, bo troszkę chomik jestem
Abed dziękuję kochana, robiłam po każdym przerwę, ale faktycznie dziś to odczułam, kręgosłup mi dokucza i te zakwasy.
Misia to faktycznie pijawa, może teraz coś mniej pijącego znajdzie? A wiadomo i tak wybierze według swoich potrzeb.
Truskawka musi być dobrze! Trzymamy za Was!
Madziazt nie mam takiej pamięci niestety, szczególnie teraz. Robię to sposobem
Współczuję Ci, że jeszcze pracujesz, oczywiście wszystkim jeszcze pracującym. Nie dała bym już rady.
Emol, ale ja nie twierdzę że to głupie. Nigdy o tym nie słyszałam, ale skoro pomaga, to ok!
Tymuniek właśnie, te promocje to z aplikacją, czy z aktywną kartą rossnę?? Też mam spore braki, muszę dokupić.
Linoone ja właśnie też lubię ładnie wyglądać. Oczywiście bez przesady, ale np.nie pomalowana, lub w naciągniętym dresie bym z domu nie wyszła. Nawet po domu mam jakieś fikuśne ciuszki.
Aga-km trzymam mocno kciuki za wizytę. Odpisuję na raty, po jednym poście czytam i odpisuję.
Aim zaraz Ci wkleję zdj. Syn mi kilka takich "perełek" posłał, bo wie, że mama uwielbia..
Kasia, tak jak pisałam wyżej czytam po jednym poście i odpisuję sukcesywnie, a wysyłam hurtem.
Na zdrowie! Lody najlepsze na wszystko
No mój się lubuje w audi, vw i bmw a że ma możliwość, to ciągle takimi przyjeżdża.
Paninka czerwień zawsze sexi. też mi brzuch przeszkadza, już nie raz nim zahaczyłam przechodząc obok czegoś. I wiem, że zostanie mi wiszący pusty balonik, ale co zrobić?
No właśnie nie zostało mi już dużo czasu, a muszę i dom ogarnąć i to mieszkanie w którym mieszkamy, bo ono zostaje dla syna, a nie chcę mu takiego rozgardiaszu zostawić. A nie ukrywam, trochę go zagraciłam, bo troszkę chomik jestem
Abed dziękuję kochana, robiłam po każdym przerwę, ale faktycznie dziś to odczułam, kręgosłup mi dokucza i te zakwasy.
Misia to faktycznie pijawa, może teraz coś mniej pijącego znajdzie? A wiadomo i tak wybierze według swoich potrzeb.
Truskawka musi być dobrze! Trzymamy za Was!
Madziazt nie mam takiej pamięci niestety, szczególnie teraz. Robię to sposobem
Współczuję Ci, że jeszcze pracujesz, oczywiście wszystkim jeszcze pracującym. Nie dała bym już rady.
Emol, ale ja nie twierdzę że to głupie. Nigdy o tym nie słyszałam, ale skoro pomaga, to ok!
Tymuniek właśnie, te promocje to z aplikacją, czy z aktywną kartą rossnę?? Też mam spore braki, muszę dokupić.