reklama
Tak, to właśnie Clearblue. Jedyne jakie widziałam na allegro. Szukałam bo się balam czy po amniopunkcji nie będą mi odchodzic.Muszę podpytać koleżanki ale wydaję mi się, że o czymś takim mówiła Link do: Test na wody płodowe 4 szt.
Maziajka gratuluję owocnej wizyty.
No i oczywiście trzymam kciuki za Was z tymi cesarkami
Sent from my GT-I9506 using Forum BabyBoom mobile app
pumelova
Fanka BB :)
Maziajka sprawdzałam na lezaco bo to już kiedyś czytałam ale sucho)
Wybierasz się do neurologa czy to znieczulenie już pewne?
Chybra mi też się ciągle chce spać. Jak tylko usiądę i się nie ruszam to zasypiam wszędzie, w aucie, fotelu, sklepie
Ewella był spacer popołudniu dzień bez pokemonow to dzień stracony[emoji16][emoji16] haha to się nazywa strajk włoski kopala Cię w końcu popołudniu??
Abed korzystaj puki masz energię na wszystko)
Madziazt dobrze wiedzieć nie da się tego odejścia wód przegapić. Hm. Ja mam jasną tapicerkę w aucie, też coś muszę pomyslec
Lilith fajnie że Ci się to łożysko w końcu podniosło)
Aga km nie miałam wizyty ale.dzieki
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wybierasz się do neurologa czy to znieczulenie już pewne?
Chybra mi też się ciągle chce spać. Jak tylko usiądę i się nie ruszam to zasypiam wszędzie, w aucie, fotelu, sklepie
Ewella był spacer popołudniu dzień bez pokemonow to dzień stracony[emoji16][emoji16] haha to się nazywa strajk włoski kopala Cię w końcu popołudniu??
Abed korzystaj puki masz energię na wszystko)
Madziazt dobrze wiedzieć nie da się tego odejścia wód przegapić. Hm. Ja mam jasną tapicerkę w aucie, też coś muszę pomyslec
Lilith fajnie że Ci się to łożysko w końcu podniosło)
Aga km nie miałam wizyty ale.dzieki
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dodatkowo wody sa cieple... pewnie jak sie delikatnie sacza to moze i nie czuc. Ale jak juz sie wylewaja to taka cieplutka woda
Pumelova ja juz od miesiaca mam w samchod wrzucony podklad ten gruby z seni i wieksza siatke . Podobno jak wejda w gabke fotela samochodwego to pozniej smierdza z czasem
Pumelova ja juz od miesiaca mam w samchod wrzucony podklad ten gruby z seni i wieksza siatke . Podobno jak wejda w gabke fotela samochodwego to pozniej smierdza z czasem
Katja.
Od południa mnie tu nie było i tyle już napisane !!
Co do ruchów, moja Liwia też tak ruchliwa że boję się owinięcia pępowiną- syn był ale wszystko ok, natomiast kilka domów odemnie w terminie donoszone się zadusiło w brzusiu, mam schize
Co do papierków - też zakupię te zwykłe, a nie wkładki. Jak mi wyjdzie coś nie tak to izba poprostu.
Mi w pierwszym porodzie też przebijali na porodówce mimo, że miałam duże rozwarcie od tygodni.
Ja jutro idę na wizytę.
Torba spakowana, komoda z przewijakiem złożona. Jeszcze musimy wyczyścić wózek i nosidełko
Ściskam
Co do ruchów, moja Liwia też tak ruchliwa że boję się owinięcia pępowiną- syn był ale wszystko ok, natomiast kilka domów odemnie w terminie donoszone się zadusiło w brzusiu, mam schize
Co do papierków - też zakupię te zwykłe, a nie wkładki. Jak mi wyjdzie coś nie tak to izba poprostu.
Mi w pierwszym porodzie też przebijali na porodówce mimo, że miałam duże rozwarcie od tygodni.
Ja jutro idę na wizytę.
Torba spakowana, komoda z przewijakiem złożona. Jeszcze musimy wyczyścić wózek i nosidełko
Ściskam
Dziewczyny, mam nadzieję że wasze spotkanie było przemile!!
Matkoooo, wpisy czytam hurtem i też mi ciezko wszystkie ogarnac...
Jesli chodzi o wody to mi kiedys w 16 tc odeszly i lalo sie ciurkiem po nogach wiec przypuszczam ze gdyby ktorejs z was odplywaly to faktycznie raczej wiekszym strumykiem...
Życzę wszystkim spokojnej i przespanej nocy! I żadnych skurczów [emoji3]
Matkoooo, wpisy czytam hurtem i też mi ciezko wszystkie ogarnac...
Jesli chodzi o wody to mi kiedys w 16 tc odeszly i lalo sie ciurkiem po nogach wiec przypuszczam ze gdyby ktorejs z was odplywaly to faktycznie raczej wiekszym strumykiem...
Życzę wszystkim spokojnej i przespanej nocy! I żadnych skurczów [emoji3]
reklama
Madziazt
aga-k-m czy mogłabyś napisać jak leczylas córkę podczas ospy ? Bo w necie jest tyle informacji na ten temat ze juz sama się w tym gubię. Z góry Tobie dziękuję
Gencjana fioletowa najszybciej wysusza, ale stosuje sie ja na skore zewnętrzna. Wewnątrz- np. jamą ustna czy oczy- gencjana na roztworze wodnym. Pudrokremem wydłuża chorobę. Gencjane zmyjesz woda utlenioną. Tak przynamniej ja leczyłam Córkę 4 lata temu. Rzeczywiście pierwszy wysyp pojawia sie około 2 tyg od zarażenia. I są dwa wysypy podczas około 2 tygodni chorowania. Zdrówka zycze[emoji20]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom