reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Maziajka sprawdzałam na lezaco bo to już kiedyś czytałam ale sucho;))
Wybierasz się do neurologa czy to znieczulenie już pewne?

Chybra mi też się ciągle chce spać. Jak tylko usiądę i się nie ruszam to zasypiam wszędzie, w aucie, fotelu, sklepie:D

Ewella był spacer popołudniu:p dzień bez pokemonow to dzień stracony[emoji16][emoji16] haha to się nazywa strajk włoski:D kopala Cię w końcu popołudniu??

Abed korzystaj puki masz energię na wszystko:))

Madziazt dobrze wiedzieć nie da się tego odejścia wód przegapić. Hm. Ja mam jasną tapicerkę w aucie, też coś muszę pomyslec :D

Lilith fajnie że Ci się to łożysko w końcu podniosło:))

Aga km nie miałam wizyty ale.dzieki :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - upsss... Tak to jest jak nadrabiam zaległości, i zaczyna mi się kielbasic później z odpowiedziami [emoji6] [emoji1]. Ale pogratulowalam, więc wszystko teraz musi być u Ciebie cacy [emoji6]

Dodatkowo wody sa cieple... pewnie jak sie delikatnie sacza to moze i nie czuc. Ale jak juz sie wylewaja to taka cieplutka woda :p

Pumelova ja juz od miesiaca mam w samchod wrzucony podklad ten gruby z seni i wieksza siatke :D. Podobno jak wejda w gabke fotela samochodwego to pozniej smierdza z czasem

Od południa mnie tu nie było i tyle już napisane !! :)

Co do ruchów, moja Liwia też tak ruchliwa że boję się owinięcia pępowiną- syn był ale wszystko ok, natomiast kilka domów odemnie w terminie donoszone się zadusiło w brzusiu, mam schize :(

Co do papierków - też zakupię te zwykłe, a nie wkładki. Jak mi wyjdzie coś nie tak to izba poprostu.
Mi w pierwszym porodzie też przebijali na porodówce mimo, że miałam duże rozwarcie od tygodni.
Ja jutro idę na wizytę.
Torba spakowana, komoda z przewijakiem złożona. Jeszcze musimy wyczyścić wózek i nosidełko :)

Ściskam ❤️❤️❤️

Dziewczyny, mam nadzieję że wasze spotkanie było przemile!!

Matkoooo, wpisy czytam hurtem i też mi ciezko wszystkie ogarnac...
Jesli chodzi o wody to mi kiedys w 16 tc odeszly i lalo sie ciurkiem po nogach wiec przypuszczam ze gdyby ktorejs z was odplywaly to faktycznie raczej wiekszym strumykiem...

Życzę wszystkim spokojnej i przespanej nocy! I żadnych skurczów [emoji3]

Sent from my GT-I9506 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
aga-k-m czy mogłabyś napisać jak leczylas córkę podczas ospy ? Bo w necie jest tyle informacji na ten temat ze juz sama się w tym gubię. Z góry Tobie dziękuję :)

Gencjana fioletowa najszybciej wysusza, ale stosuje sie ja na skore zewnętrzna. Wewnątrz- np. jamą ustna czy oczy- gencjana na roztworze wodnym. Pudrokremem wydłuża chorobę. Gencjane zmyjesz woda utlenioną. Tak przynamniej ja leczyłam Córkę 4 lata temu. Rzeczywiście pierwszy wysyp pojawia sie około 2 tyg od zarażenia. I są dwa wysypy podczas około 2 tygodni chorowania. Zdrówka zycze[emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry