reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Mi to obojetne moze tez byc ten sloik i kawa a i moge juz byc ok 12 pasuje Wam ? W sumie im wczesniej tym lepiej bo potem kazda chce do mamy isc pewnie.Ja bede autem jednak bo nie ma byc upalu to sobie spokojnie zajade.A do sloika to fajnie mozna zaparkowac przy hotelu albo citypoincie.Ale mowie mi to obojetne.

reklama
Hej , ja na chwile obecną nie wiem co i jak :/ wczoraj bylam u lekarza rodzinnego i dzisiaj musialam sobie ogarnac wolne w pracy bo mnie rozlozylo:/ nie chcialabym was pozarazac a kaszle jal szalona i smarkam i kicham:/

Fajnie jakby do jutra mi sie polepszylo bo zalezy mi na tym spotkaniu zeby Was poznac:)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka powiem Ci że w tym słoik i kawa jest nie za fajnie co kogoś pytam to mówi, że nie dobre i nie raz nie świeże, kuzynka tam obok w aptece pracuje i mówi że już parę razy się tam zawiodły..wiec sama nie wiem. Mi każda godz pasuje.

Megan no to lez, lecz się niech do jutra przejdzie Ci :)

Dzień dobry:)
Wstałam już wcześniej ale z powrotem poszłam spać:)
Nie boję się pająków, jasne że są obrzydliwe ale możecie mnie śmiało wołać do wytępienia. Ja miałam wczoraj akcje z przeciętym paluszkiem, mój jak mył gary przeciął się uszczerbiona szklanką-ile było krzyku to sobie sprawy nie zdajecie... aż mnie zatkało bo nie wiedziałam, że dorosły człowiek może aż tak zareagować.
A wczoraj kupiłam sobie koszulki do szpitala, klapki takie na co dzień do wyjścia bo stwierdziłam, że sandałki po porodzie sobie kupię z wiadomych powodów hehe i dwie takie dzianinowe sukieneczki na ramiączkach bo u nas nadeszły zapowiadane upały.

Sent from my ASUS_Z00VD using Forum BabyBoom mobile app

Tymuniek wytrzymasz w tym szpitalu, dużo nie zostało.

Abed odpoczywaj na tym L4, należy ci się.

Inka, Misia, Anita, Liluli , tea , Karuzela gratuluję udanych wizyt.

Madziazt, Paalinkaa współczuję Wam tej "średnio" fajnej opieki.

Paninka najlepszego dla córci.

Kasia ja również mam problem z koncentracją. A już ostatnio pobiłam rekord. Rozmawiałam z siostrą przez tel.i szukałam tego telefonu po całym domu żeby jej jakiś numer podać.:D
Czyli udane zakupy?

Emol fane zdj.faktycznie brzuszka nie widać. Gratuluję wizyty. Współczuję spotkania z pająkiem.

Paalina to już duży bobasek, super!

Madziazt myślałam też nad tymi ubrankami i chyba zapakuję 3 pajacyki ,takie w całości ze stopami i dł.rękawem i w razie chłodu 3 body kr.rękaw pod te pajace. 2 czapki, kocyk.

Pumelova u mnie ZUS był na początku, zanim wpłynęły pierwsze pieniądze z zasiłku.

Chybra musi być dobrze z bobem, trzymam kciuki!

Patuszka trzymam kciuki za dwupak.

Bulkaasia będzie dobrze, mocno trzymamy z Majeczką kciuki za was. Modlę się i czekamy na zdjęcia.

Anita dasz radę. My już szczęśliwie po, ale z młodego stres spłynął dopiero w niedzielę po nieszporach.

Aha gratulacje dla synka.

Maziajka super galotki.

Śląskie mamusie, zazdroszczę Wam spotkania. Dobrych lodów życzę.

Aha ja również mam weselicho w tym roku, we wrześniu. Mojego Kuby brat się żeni wiec na pewno będziemy. :) na pewno ile Artur da radę tyle będzie z nami, bo to aby bufet miał na bierzaco. A potem ok. 21 moja mama go przejmie, aby utulac do snu. Taki mam plan ale jak wyjdzie, zobaczymy ;)
A pająk się utopil. Ale nie lubię takich stworzen.

Chybra ja myślałam że też mam normalnego sąsiada, ale jak widać, nie bardzo.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wpadam tylko na chwilę.
Gratuluję wagi wszystkich malenstw. Ja dziś poznam naszą :)
Dziś mam motorek w dupsku... rano placek, pranie, obiad roladki schabowe z pieczarkami. Później przyszedł pan ze wyłącza wodę więc ja szybko do kąpieli bo na 14.20 lekarz. Zaraz odbieram córkę i jedziemy. Pozniej na piknik rodzinny dzień mija szybko....i wiele za szybko. Dziś mi nawet nic nie doskwiera chyba muszę być w ciągłym ruchu :) a nie obijac się na kanapie :D
Pozdro... wieczorem wpadnę ;)

Do góry