reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Integral ja bede zamwiac w czercu ale turystyka:-)

Pumelova wspolczuje sytuacji...mendy jedne...ja duzo w necie kupuje i na szczescie bardzo rzadko sie takie mendy zdarzaja.
Co do mojego niku to od imienia Marzena wczesniej mialam nick Mazia ale to sto lat temu:p potem zmienilam na Maziajka bo mi sie bardziej podobalo.

Palina pewnie ze mozna tylko podaj dane.

Co do mam ja juz pisalam kiedys ze miwszkam w domu wielorodzinnym 3 mieszkaniowym na parterze moja babcia, my w srodku a mama na gorze.Mamy tylko wspolna klatke schodowa taras i podworko.Super rozwiazanie mama jest zawsze w domu w razie co a mieszkamy osobno, bo kazdy ma swoje mieszkanko.

reklama
Paalinaa - ale łóżeczko i te dodatki ślicznie wyglądają :) Warto było poświęcić te dwa dni. Widać, że pokoik przygotowany dla dziecka. Ja niestety muszę się wstrzymać z takimi rzeczami bo na swoim będziemy dopiero może na Święta Bożego Narodzenia... :(

Maziajka - u mnie sytuacja podobna z tym, że my adoptujemy górę a na dole będą mieszkać rodzice. Trochę się boję bo rodzice bardzo liczą się ze swoim zdaniem a niekoniecznie innym. Mam nadzieję, że uda nam się jakoś dogadywać w kwestii wspólnych części domu (podwórka) :)

Paalinaa - ale łóżeczko i te dodatki ślicznie wyglądają :) Warto było poświęcić te dwa dni. Widać, że pokoik przygotowany dla dziecka. Ja niestety muszę się wstrzymać z takimi rzeczami bo na swoim będziemy dopiero może na Święta Bożego Narodzenia... :(
Ja już na ten moment zrobiłabym to inaczej,ale już po ptakach :p bo teraz zamiast gwiazdek wybrałabym kotwice :p
W pokoju brakuje jeszcze firanki, rolety i krzesła. No i jeszcze chcę na ścianie powiesić imię,ale póki co dalej nie wybrane,więc literki nie zamówione.

Właśnie dostałam zdjęcie pieluch tetrowych, które zamówiłam. Nie było wzorów, o które prosiłam,więc wysłali losowo... Dwie pieluchy tetrowe w różowe sowy. No żart jakiś chyba. Na 3 wtorkowe zamówienia na allegro tylko 1 jak należy (przynajmniej mam taką nadzieję, bo zero odzewu w sprawie minky). Parodia jakaś :/

A mnie coś brzuch jak na okres boli..już jakiś czas temu zjadłam paracetamol ale nadal boli..właśnie leżę i odpoczywam..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ika no właśnie dziwne z tymi lozeczkami:D

Paalinaa współczuję problemów z zakupami;// to moje pierwsze takie :D reszta była w porzo eh:p

Emol wiem wiem negatyw będzie jak zwrócą kasę;) Mój mąż nie odpuści.

Maziajka rozumiem :D czyli nie od pasty wybacz :D to sobie taka kup heheh:p

Mi zamówienia z allegro przyszły bez pomylek:) te drobniejsze :) tzn 2:D od justinex nie było wkładki do wanienki ale napisałam maila i następnego dnia już przyszła kurierem z przeproszeniami. A hubiworld dzwonił że nie mają wybranego koloru prześcieradła do gondoli i pytał jaki chce i luzik

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie o hubiworld slyszalam,ze warto kupowac bo nie ma problemow i juz wyszukalam i zamowie pieluchy tetrowe. Ja to zawsze mam problem ze wszystkim :/

Mumusia nieprzyjemna sytuacja [emoji52]
Olej i nie rozmyslaj Kochana.

Kasia_831 ja licze na to ze moja "tesciowa"nie bedzie chciala mi dawac dobrych rad i nie stanie sie za czestym gosciem.

Paalina teraz tak nie sypiam,ale przed ciaza mogli strzelac obok a ja i tak spalam [emoji5] ale mysle ze moj sen juz zawsze bedzie czujny.

Pumelova tez bym sie wkurzyla [emoji35] ale ja to nerwus jestem.

Ah a ja na spacerze o 23.15 bo poklocilam się z moim bo ' on już nie wytrzymuje z moim niezadowoleniem że wszystkiego' tylko szkoda że ja na większość rzeczy zagryzam zeby. A on jutro ma egzamin i pewnie zestresowany jest ale on się nigdy nie przyzna :/ ah szkoda gadać.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry