AAggAA88
Fanka BB :)
Hej Piekne zaokraglone Laski!
Pumelova jak to imie Agatka jest beznadziejne??????? [emoji21] az mi sie zle zrobilo, ze mam tak na imie[emoji1] te hormony...
Aga - Ty od tej roboty to sie sama uwolnic nie mozesz, tu podlac kwiatki, tam pozwiedzac[emoji4]
Ola wspolczuje sytuacji.
Kasiulka tyle czasu pod ktg, ciezka sprawa! [emoji21]
A o kilogramach mi sie tu nie wypowiadaj w ogole! [emoji4][emoji4]
Od paru dni probuje troche nadrobic calosc ale tutaj nie dam rady.
Ruchy! Sa i dzieki temu niczym sie nie przejmuje[emoji4]
Siedze na rybach z mezem. Mowie, jak sie nie rusze to zapyzieje we wyrze i bol plecow mnie wykonczy. Doczytalam, ze tez cierpicie z tego powodu.
Rogal raz przyjaciel a raz wrog...[emoji1]
Nie bylo mnie, poniewaz mialam klopoty z mezem i nie tylko. Nie chcialam Wam codziennie buczec jak to jest mi zle. Jest lepiej.
Tak bym juz chciala wykluc Ige...3 trymestr to faktycznie kiepski okres...humory, stres itp
Musze chyba trzasnac sobie jakies zakupki. Torebka, buty...[emoji16]
Wczoraj z mezem zamowilismy wozek 3w1. Za miesiac do odbioru. Jeszcze lozeczko i materac.
Tak jak piszecie na zakupowym, trzeba tez bedzie zamowic na allegro jakas wyprawke.
Moja szwagierka urodzila mala Michaline 28.04 [emoji4] male cudo. Juz niedlugo moje wlasne!
Buziaki
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova jak to imie Agatka jest beznadziejne??????? [emoji21] az mi sie zle zrobilo, ze mam tak na imie[emoji1] te hormony...
Aga - Ty od tej roboty to sie sama uwolnic nie mozesz, tu podlac kwiatki, tam pozwiedzac[emoji4]
Ola wspolczuje sytuacji.
Kasiulka tyle czasu pod ktg, ciezka sprawa! [emoji21]
A o kilogramach mi sie tu nie wypowiadaj w ogole! [emoji4][emoji4]
Od paru dni probuje troche nadrobic calosc ale tutaj nie dam rady.
Ruchy! Sa i dzieki temu niczym sie nie przejmuje[emoji4]
Siedze na rybach z mezem. Mowie, jak sie nie rusze to zapyzieje we wyrze i bol plecow mnie wykonczy. Doczytalam, ze tez cierpicie z tego powodu.
Rogal raz przyjaciel a raz wrog...[emoji1]
Nie bylo mnie, poniewaz mialam klopoty z mezem i nie tylko. Nie chcialam Wam codziennie buczec jak to jest mi zle. Jest lepiej.
Tak bym juz chciala wykluc Ige...3 trymestr to faktycznie kiepski okres...humory, stres itp
Musze chyba trzasnac sobie jakies zakupki. Torebka, buty...[emoji16]
Wczoraj z mezem zamowilismy wozek 3w1. Za miesiac do odbioru. Jeszcze lozeczko i materac.
Tak jak piszecie na zakupowym, trzeba tez bedzie zamowic na allegro jakas wyprawke.
Moja szwagierka urodzila mala Michaline 28.04 [emoji4] male cudo. Juz niedlugo moje wlasne!
Buziaki
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom