reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Patuszka przegapiłam posta i mieszkaniu i się dziwię o co dziewczynom chodzi. Zazdroszczę pozytywnie i też gratuluję. Super sprawa.
Pumelova u mnie też lasting był od lat w użyciu, mama mi podbiera i to jedyny który jej nie uczula, teraz niestety też już jaśniejszy inny w użyciu.
Miłej niedzieli dziewczyny.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Kochane! Niestety nie mam czasu i siły Was nadrobić, mam nadzieje we jak wrócę do pracy to poczytam, bo ciekawa jestem co u każdej z Was słychać. Mam nadzieje ze wszystko dobrze i odpoczywanie w ten majowy weekend.
Krótko napisze, ze juz wróciłam do domu w Szwecji w piątek. Niestety jestem przeziębiona i ledwo żyje. Mam nadzieje ze do wtorku mi przejdzie i pójdę do pracy, bo chyba by mnie zlinczowali, ale nic na sile, zdrowie mojego maleństwa najważniejsze, wiec zobaczymy. A tak to zostało mi 30 dni roboczych do przepracowania, wiec juz z górki. Mam nadzieje ze jakos wysiedze, dostałam leki na krążenie i zeby woda mi się nie zbierała. Po Polsce -2kg, czyli mam potwierdzenie ze to z powodu tej wody waga idzie w górę.
Miłego dnia dziewczyny! U nas słoneczko, ale ja i tak nie wychodzę dziś i jutro, tylko będę leżeć, wiec nie skorzystam. Pozdrawiam[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova ja na poczatku za clexane 10 szt.placilam 35zl. Raz nie bylo polecili mi zamiennik i dr mowil ze to to samo i moge brac. Zawsze to taniej.

Kylesa to nie wiedzialam ze mozna 2x dziennie. Ja mam jeszcze acard a musi byc przy tym 12godz.przerwy do zastrzyku.

I mi sie woda zbiera w udach i lydkach [emoji51]
I co gorsza coraz czesciej lapie mnie skurcz lydki i nawet magnez nie pomaga..

Tez wyprobuje ciasto jogurtowe,a poki co biore sie za tiramisu truskawkowe [emoji5]

Milej niedzieli [emoji8]

Madziazt zdrówka, tak jak piszesz zdrowie najważniejsze, nie przejmuj się pracą

u mnie pochmurno, ale w Rabce gdzie mój syn przebywa, słoneczko :) spacerują już po parku zdrojowym :) ja muszę nakarmić kota :) dostałam pod opiekę bo sąsiedzi wyjechali i biorę się za pożądki w szafie, w końcu... domu mam coraz mniej bo mąż wszystko okleja ;) eh potrwa to dłużej niż przypuszczaliśmy :(

co do zbierania wody też mam z tym problem, klo w górę w tydzień, później w dół... ogólny bilans wychodzi ok, ale tez czuję w nogach bo takie ciężkie.... a ręce na razie ok

Ewella, dzięki! ! Moze w końcu uda mi się zrobić coś bez zakalca... [emoji16]
Liluli - też biorę acard i nic mi lekarz nie mowil o takiej przerwie wrrr... na szczęście juz tylko raz się kluję [emoji3]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny widzę że piszecie o clexane ja zawsze kupuję 10szt 38zl to stała cena na refundację nie mam żadnej choroby ani nic z tym związane a każą mi to brać.

Od wczoraj 32 tydzień:) szczerze to źle się czuje każdy spacer graniczy z dużym wysiłkiem ledwo później wracam do domu leżę w wyrku młoda jest bardzo wypięta chciałam sie zdrzemnać na boku ale nie ma szans plecy już mnie bolą wolała bym urodzić wcześniej i mieć ten ból już za sobą....

Kylesa potwierdzam tj.pisze Ewella jesli zrobisz wedlug przepisu wyjdzie bez zakalca. Ja prawie wszystko robie z MW i wychodzi super.
Co do zastrzykow jestesmy juz blizej konca damy rade [emoji5]

Tymuniek zapytaj o Neoparin to to samo co Clexane a tanszy duuzo. Nawet strzykawki wygladaja tak samo.
Teraz juz nam zleca tygodnie szybciutko [emoji6]

reklama
Hejka,

Wczoraj mieliśmy 8 urodziny młodego ,dziś przyjeżdża do środy do mnie mama , więc nie miałam czasu Was poczytać,do tego kiepsko się czułam, chyba trochę się przeciazylam. ....

Udanej niedzieli [emoji9]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Do góry