reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Patuszka przegapiłam posta i mieszkaniu i się dziwię o co dziewczynom chodzi. Zazdroszczę pozytywnie i też gratuluję. Super sprawa.
Pumelova u mnie też lasting był od lat w użyciu, mama mi podbiera i to jedyny który jej nie uczula, teraz niestety też już jaśniejszy inny w użyciu.
Miłej niedzieli dziewczyny.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Kochane! Niestety nie mam czasu i siły Was nadrobić, mam nadzieje we jak wrócę do pracy to poczytam, bo ciekawa jestem co u każdej z Was słychać. Mam nadzieje ze wszystko dobrze i odpoczywanie w ten majowy weekend.
Krótko napisze, ze juz wróciłam do domu w Szwecji w piątek. Niestety jestem przeziębiona i ledwo żyje. Mam nadzieje ze do wtorku mi przejdzie i pójdę do pracy, bo chyba by mnie zlinczowali, ale nic na sile, zdrowie mojego maleństwa najważniejsze, wiec zobaczymy. A tak to zostało mi 30 dni roboczych do przepracowania, wiec juz z górki. Mam nadzieje ze jakos wysiedze, dostałam leki na krążenie i zeby woda mi się nie zbierała. Po Polsce -2kg, czyli mam potwierdzenie ze to z powodu tej wody waga idzie w górę.
Miłego dnia dziewczyny! U nas słoneczko, ale ja i tak nie wychodzę dziś i jutro, tylko będę leżeć, wiec nie skorzystam. Pozdrawiam[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova ja na poczatku za clexane 10 szt.placilam 35zl. Raz nie bylo polecili mi zamiennik i dr mowil ze to to samo i moge brac. Zawsze to taniej.

Kylesa to nie wiedzialam ze mozna 2x dziennie. Ja mam jeszcze acard a musi byc przy tym 12godz.przerwy do zastrzyku.

I mi sie woda zbiera w udach i lydkach [emoji51]
I co gorsza coraz czesciej lapie mnie skurcz lydki i nawet magnez nie pomaga..

Tez wyprobuje ciasto jogurtowe,a poki co biore sie za tiramisu truskawkowe [emoji5]

Milej niedzieli [emoji8]

Madziazt zdrówka, tak jak piszesz zdrowie najważniejsze, nie przejmuj się pracą

u mnie pochmurno, ale w Rabce gdzie mój syn przebywa, słoneczko :) spacerują już po parku zdrojowym :) ja muszę nakarmić kota :) dostałam pod opiekę bo sąsiedzi wyjechali i biorę się za pożądki w szafie, w końcu... domu mam coraz mniej bo mąż wszystko okleja ;) eh potrwa to dłużej niż przypuszczaliśmy :(

co do zbierania wody też mam z tym problem, klo w górę w tydzień, później w dół... ogólny bilans wychodzi ok, ale tez czuję w nogach bo takie ciężkie.... a ręce na razie ok

Ewella, dzięki! ! Moze w końcu uda mi się zrobić coś bez zakalca... [emoji16]
Liluli - też biorę acard i nic mi lekarz nie mowil o takiej przerwie wrrr... na szczęście juz tylko raz się kluję [emoji3]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny widzę że piszecie o clexane ja zawsze kupuję 10szt 38zl to stała cena na refundację nie mam żadnej choroby ani nic z tym związane a każą mi to brać.

Od wczoraj 32 tydzień:) szczerze to źle się czuje każdy spacer graniczy z dużym wysiłkiem ledwo później wracam do domu leżę w wyrku młoda jest bardzo wypięta chciałam sie zdrzemnać na boku ale nie ma szans plecy już mnie bolą wolała bym urodzić wcześniej i mieć ten ból już za sobą....

Kylesa potwierdzam tj.pisze Ewella jesli zrobisz wedlug przepisu wyjdzie bez zakalca. Ja prawie wszystko robie z MW i wychodzi super.
Co do zastrzykow jestesmy juz blizej konca damy rade [emoji5]

Tymuniek zapytaj o Neoparin to to samo co Clexane a tanszy duuzo. Nawet strzykawki wygladaja tak samo.
Teraz juz nam zleca tygodnie szybciutko [emoji6]

reklama
Hejka,

Wczoraj mieliśmy 8 urodziny młodego ,dziś przyjeżdża do środy do mnie mama , więc nie miałam czasu Was poczytać,do tego kiepsko się czułam, chyba trochę się przeciazylam. ....

Udanej niedzieli [emoji9]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Do góry