reklama
pumelova
Fanka BB :)
Aim a jak się czujesz z myślą że będziesz rodzić wśród ludzi z którymi pracujesz? W sensie że będą Cię oglądać od drugiej strony
Ola W mam nadzieję że wszystko będzie w porządku:**
Kasiulka mi wychodzi 22,86 to w miarę nie na granicy? ludze się, bo nie ma szans żebym tylko 8kg przytyla
Dzięki za zyczenia dla meza dziś powtórka z rozrywki od 7 w kuchni, ale od jutra odpoczywamy Buziaczki kochane
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ola W mam nadzieję że wszystko będzie w porządku:**
Kasiulka mi wychodzi 22,86 to w miarę nie na granicy? ludze się, bo nie ma szans żebym tylko 8kg przytyla
Dzięki za zyczenia dla meza dziś powtórka z rozrywki od 7 w kuchni, ale od jutra odpoczywamy Buziaczki kochane
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo dobrze wpisałam się im dobrze w pamięć więc liczę że o mnie wyjątkowo zadbają a wiem że w tym fachu nikogo nie jara szczególnie że ma możliwość zobaczenia nagości człowieka (to bardzo powszednieje nie mówiąc o podejściu "zawodowym" do rzeczy) nawet znajomego więc zero oporów bo pewnie głównie o to pytaszAim a jak się czujesz z myślą że będziesz rodzić wśród ludzi z którymi pracujesz? W sensie że będą Cię oglądać od drugiej strony
Dzięki Aim
Dzięki dziewczyny.
Truskawka ja tez bede sprawdzać po porodzie-wiadomo. No tylko to, czego ja sie boje to bede sie bać i do 3-5 roku zycia, jesli wczesniej bedzie ok. Bo to roznie bywa. Ale nic no, wypłakałam sie, teraz musze sie pozbierać i miec nadzieje, ze wszystko bedzie ok i fizycznie i psychicznie.
Dziekuje Wam za wsparcie i juz nie smęce tylko życzę wszystkim magicznych :*
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzięki dziewczyny.
Truskawka ja tez bede sprawdzać po porodzie-wiadomo. No tylko to, czego ja sie boje to bede sie bać i do 3-5 roku zycia, jesli wczesniej bedzie ok. Bo to roznie bywa. Ale nic no, wypłakałam sie, teraz musze sie pozbierać i miec nadzieje, ze wszystko bedzie ok i fizycznie i psychicznie.
Dziekuje Wam za wsparcie i juz nie smęce tylko życzę wszystkim magicznych :*
Dziewczyny Spokojnych i Rodzinnych Świąt Wam życze :*
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ola, tylko pamiętaj, że do tych lepszych lekarzy od USG trzeba się z dużym wyprzedzeniem umawiać, więc lepiej nie czekać z tym, żeby był jakiś termin.Aim a jakie np? Bo on robił dokładne i pozostałe pomiary (nie tylko główki) sa ok. Wiec jakby ta za duża głowa jedt jedynym, co jest nie tak. Wodogłowie wykluczył
Dziekuje Wam za wsparcie, to duzo dla mnie znaczy. Staram sie myslec pozytywnie, ale jest ciezko.
Maz juz szukał siatek centylowyxj dla dorosłych. Znaleźliśmy tylko do 18lat. Niemniej jednak wg nich ja mam dolna granice, a on ponad normę. Wiec sie jkos specjalnie nie pocieszałam
Tym bardziej ze dziecko jego siostry ma diagnozę aspergera.
Tak, ten lekarz mi zalecił powtórzenie ok 31 tygodnia i podał kilka nazwisk, ktore poleca, wiec na pewno to zrobie, chociaz no noe czarujmy sie- nie licze na inna opinie.
Spokojnych Świąt Dziewczyny! Wypoczywajcie
tea80
Hej,weszłam tylko żeby życzyć wszystkim spokojnych i zdrowych świąt,może jutro uda mi się Was nadrobić,wreszcie będzie chwila wolnego.pozdrawiam
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
aha83
kwietniówka '09
Kochane mamuśki,
Życzę Wam by nadchodzący czas był przepełniony spotkaniami z bliskimi i przede wszystkim odpoczynkiem.
Jak najwięcej chwil radosnych i w końcu słonecznej, zielonej wiosny.
Zdrówka dla Was i oby jak najdłużej udało się donosic Nasze zdrowe dzidzie i udanych,szybkich i bezbolesnych porodów.
Życzę Wam by nadchodzący czas był przepełniony spotkaniami z bliskimi i przede wszystkim odpoczynkiem.
Jak najwięcej chwil radosnych i w końcu słonecznej, zielonej wiosny.
Zdrówka dla Was i oby jak najdłużej udało się donosic Nasze zdrowe dzidzie i udanych,szybkich i bezbolesnych porodów.
reklama
Madziazt
Dziewczyny Zdrowych, spokojnych Świąt![emoji214]
Dziekuje Wam za gratulacje z powodu córeczki[emoji4]tak czułam ze bedzie dziewczynka[emoji5]
Ola bardzo współczuje i trzymam kciuki zeby wszystko było ok. Duzo spokoju Ci życzę i możliwie jak najmniej zamartwiania się.
Reszty niestety nie doczytałam, jakos czasu mi brakuje. Teraz na chwile się położyłam, bo juz ledwo żyje.
Trzymajcie się cieplutko i nie przemeczajcie zbytnio.
Dziekuje Wam za gratulacje z powodu córeczki[emoji4]tak czułam ze bedzie dziewczynka[emoji5]
Ola bardzo współczuje i trzymam kciuki zeby wszystko było ok. Duzo spokoju Ci życzę i możliwie jak najmniej zamartwiania się.
Reszty niestety nie doczytałam, jakos czasu mi brakuje. Teraz na chwile się położyłam, bo juz ledwo żyje.
Trzymajcie się cieplutko i nie przemeczajcie zbytnio.