reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova nic innego mi się nie podoba. Zawsze planowałam takie imiona tez dla dzieci a marzyłam o większej gromadce.. Stąd podobieństwa ale teraz jest inna sytuacja.. I zamiast traktować jak dawniej to jako inne imiona traktuje podobnie..
Aktywne dni są najlepsze :)

Linoone wow, to ja i podbiegne wspinam się na szafki etc ale butów juz normalnie nie założę..co się nasapie to,wiem a obcięcie pazurów w nogach.. I jak kucne to ledwo wstanę..

Misia a co to masz za szafkę na te ciuszki? Ta kolo malma?

reklama
Hej dziekuje za dobre slowa dziewczyny:-) bardzo sie ciesze ze mala juz nie tak mala czuje sie jakos bezpieczniej.

Ewella90 moja tez nie raz mniej kopie najwazniejsze ze ja czujesz.

Pumelova ja dzis zjadlam tylko sniadanie o 9 i pojechalam do lekarza na 13.30 niestety sie przeciaglo i bylam po 16 w domu myslalam ze konia z kopytami zjem...a przed chwila jeszcze koktajlu mi sie zachcialo:D

Misia nie szalej za bardzo! Szczegolnie z tymi kartonami.

Linone podziwiam a gdzie pracujesz?

Maziajka, lubimy takie dobre wiadomości[emoji4][emoji4]
Jeny, jaka duża Kobietka już jest[emoji7][emoji7]

Pumelova, pięknie wyglądasz w nowej sukience, tak kobieco i bardzo zgrabnie[emoji106][emoji106]

Lilith, znowu jakąś choroba u Was? Chyba limit chorobowy masz w tym roku wyczerpany za nas wszystkie[emoji26][emoji26]

Liloone, mnie ciąża nauczyła, że nie można nic planować[emoji6] Plany sobie, ciąża sobie[emoji6][emoji6] Fajnie, że możesz i chcesz dalej pracować.
Tylko dbaj o częste zmiany pozycji, bo załatwisz się jak ja[emoji26]

Aniek42, super, na dobry cukier polecam lody w nagrodę[emoji23]

Dziś humor zdecydowanie lepszy. Poranne zakupy online zaliczone (schną, wyprasuję i się pochwalę), po 20.00 koleżanka przywiozła wózek i fotelik. Póki co stoją na klatce rodziców, jutro tata przyniesie do góry i będę patrzeć na nie godzinami[emoji16][emoji16] byłam z kuzynką na spacerze i pizzy, zrobiłam pranie w ciągu dnia, ogarnęłam troszkę w domu. Wyprałam zasłony i firany i jutro poproszę mamy pracownicę żeby je powiesiła bo z moim 154cm to nie poszaleje z karniszem na wysokości 4 metrów nawet z drabiną[emoji23][emoji23]

Dobrej nocy[emoji8]

Lilith to zwykły PAX tylko z małymi drzwiczkami :) w calej sypialni mam PAXa 2m na jednej ścianie i 1,5 na drugiej. Małemu chciałam małą na poczatek żeby nie nakupowac za dużo.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka,

U mnie weny na pisanie brak, a więc tylko :

Dzięki dziewczyny za wsparcie, w środę jadę do szpitala na dodatkowe badania i okaże się co dalej

Maziajka super wieści, gratuluję

Spokojnej nocki wszystkim [emoji5]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Cześć Dziewczyny! Wita się tylko na chwilkę, mam tyle do nadrobienia, mam nadzieje ze w podróży Was doczytam albo dziś w pracy jak będę mieć czas. Cały weekend byłam zalatana i wczoraj tez. Dziś wieczorkiem wyjeżdżamy do Polski!!! Strasznie się cieszę! W końcu się doczekałam.
Mam nadzieje ze zdrowie Wam wszystkim dopisuje.
Miłego dnia Kochane![emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova, to miałaś pracowity dzień [emoji6]
Maziajka, gratuluję wizyty [emoji4]
Ewella, tobie również [emoji4]
Lilith, współczuję choroby synka..
Na imię macie jeszcze trochę czasu, coś na pewno wymyślisz.

Ja planuje pracować do końca maja i mam nadzieję że uda mi się wytrwać w tym postanowieniu [emoji6] Bo w sumie czemu nie, jak mi nadal nic nie dolega jeśli chodzi o ciążowe dolegliwości.. żadnych bóli, z kręgosłupem i stawami ok. Spokojnie się schylam, wiąże buty. Siadam często na podłodze i błyskawicznie mogę się podnieść.. po prostu czuje się normalnie. Zadyszki też nie łapię.. Jedynym minusem są kopniaki małego. On teraz praktycznie ciągle jest w ruchu, ciągle go czuję i czasem te jego wygibasy robią się nieprzyjemne.. [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeżeli tylko lubisz swoją pracę to jasne :) nie sugeruj się że większość już na wolnym. Ja chciałam wręcz do ostatniego dnia pracować ale to dopóki mnie nie dosięgło złe samopoczucie:p może tobie się uda do końca mieć dobre, życzę ci tego i zazdroszczę :)

Maziajka super!:) Jaka duża pannica z Jagodki już:)

Lilith jejciu, znowu się przyplatalo coś, biedny Dex....

Aha dobrze, że jedziesz to skontrolować, zawsze dobrze żeby jeszcze jakiś inny lekarz przebadal, a Ty już na spokojnie będziesz mogła wypytać o wszystko.

Madziat udanej podrozy!:)

Dziewczyny fajnie, że szkolicie już zastępców w pracy, bo ze spokojem pozniej będziecie chodzic, bez stresu że przyplata się jakieś L4:)

Ostatnia edycja:
Witajcie

Gratuluję wszystkim wizytującym wizyt, dzieciaczki pięknie przybierają na wadze..[emoji4]

Maziajka u was piękna kluseczka rośnie :)

Chorującym dużo zdrówka..

My zaczęliśmy malowanie..w domu sajgon..
Nastrój kiepski ,waga znowu wzrosła(mimo że się nieobjadam) w wc to niepamietam kiedy byłam..nawet syropy od poloznej na mnie niedzialają..(dodam że próbowałam już siemię lniane z wodą, kiwi naczczo, jabłka i śliwki staram się jeść dziennie..suszone śliwki..nawet wypicie wody w której kisily się cała noc.., sok z owoców specjalny na przeczyszczenie..dosłownie nierusza mnie nic..[emoji20] )
Łączę się w bólu z tymi co narzekają na kregosłup..coraz bardziej boli mnie odcinek przy kości ogniowej..to samo było w pierwszej ciazy (tylko trochę później..aż mnie tam skorcze łapały..i nieszlo się ruszyć..)

Trochę z rana ponarzekalam..
Mimo wszystko życzę kazdej z osobna miłego dnia..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry