reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Właśnie też kupiłam rennie na razie miętowe ale już po pierwszym czuję różnice. Od tygodnia gdzieś coś już czułam ale wieczorem a dziś po śniadaniu stwierdziłam że koniec tego pieczenia. Oby się nie pogarszalo.
Aga_k_m no to do domu.
Aim już do końca miesiąca niedługo :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję za przywitanie :)
Zadzwoniłam do rejestracji i niestety miejsc nie ma ani na dzisiaj ani na środę ale Pani Doktor powiedziała żebym na IP się przejechała...Tylko jak sobie pomyślę że mam się prosić o badanie to mi się odechciewa :/ Ale przejadę się o 19/20 albo jutro bo podobno w poniedziałki w szpitalach zawsze kongo ...
Co do ćwiczeń to powiem Wam że w tej ciąży nie ćwiczę bo czasu mi brakuje ale jak byłam w poprzedniej ciąży to chodziłam na fitness dla ciężarnych. Poród wcale nie był łatwiejszy od pierwszego. Jeśli miałabym czas to zapewne tak dla siebie bym poćwiczyła bo czuję się zasiedziana ale tak szczerze to nawet jak ten czas się znajdzie to zawsze znajdę coś innego do roboty ;)

A ja po drzemce. Wstałam dziś nieprzyzwoicie wczesnie bo o 8 i o 13 już mnie zmogło :D Robię rosół - mam pozwolenie. Zwykle to mój robi bo mu pyyszny wychodzi no ale skoro wraca wieczorem to go grzecznie poprosiłam czy to ja mogę zrobić , oczywiście tym samym sposobem co on:) Na początku zobaczyłam błagalne spojrzenie proszę nie! ale w rezultacie się zgodził hehe

Patuszka piekne wiesci! Wazne, ze maluszek sie super rozwija a Ty masz apetyt na lody taki jak ja[emoji7]

Przyszla Mamusia zdrowiej!

Ewella - tez bym sie wybrala na taka szamke[emoji7]

Madzik - no raczej, ze mozesz[emoji1]

Misia...to i tak calkiem spoko mozesz pojesc! Maczek i ich lody...moglabym zrec bez konca w ciazy[emoji7] w ogole pracowalam w maczku 2,5roku [emoji1]

Kasia a wiec witamy juz niedlugo na polskiej ziemi[emoji4]
Tak jak piszesz: olej kokosowy, migdalowy, oliwa z oliwek i maka ziemniaczana[emoji4]

Abed takie zakupy sa najlepsze! Ze spozywczych robia sie odziezowe[emoji1]

Kasiulka czyli jesli moja gorna granica normy jest przy wadze 68kg a waze juz 74kg to max do 76kg moge dojechac...ojej...

Tea zaczyna sie okres marudzenia, tak to jest[emoji38] hihi

Inka nie boj nic[emoji4]

Ooo dobrze wiedziec ze mozna rennie na zgage...meczy mnie wieczorem bleh...

Ta serie Dove baby bede ja i Maziajka testowac na maluchach[emoji4] zobaczymy jak sie sprawdzi[emoji4]

Bylam dzis u osiedlowej fryzki i mam wlosy do ramion...ciezko bedzie moja ulubiona cebuline z tego zrobic[emoji28]

[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, u mnie to raczej od momentu jak zaczynam gadać że pójdę na wolne do faktycznego pójścia na to wolne to mija zwykle kupa czasu[emoji14]bo to jest tak że każdego ranka czuję się nieźle i mówię sobie "a pochodzę jeszcze", a wychodząc z pracy już zawsze rozważam czy jednak nie pójść "od poniedziałku"[emoji14]no i tak się turlam :p
Mam to samo [emoji1]

Hejka melduje po wizycie opoznienie duze maskra ledwo zyje bo mnie tak wszystko boli te stolki mega nie wygodne...

Jagodka wychodzi o tydzien- 1.5 tygodnia wieksza ale rosnie proporcjonalnie jest po prostu starsza albo wielka:D
Wg OM mam dzis 28.4 a wg Usg 30 .Od poczatku tez tak bylo.

Waga malej 1400 wiec juz kawal babska:D

Szyjka pozamykana 28mm wiec ginka powiedziala ze jak na ten tydzien super.

Wizyta nastepna za 5 tyg...bo wyjezdza na urlop ale jakby cos sie dzialo lub mnie niepokoilo to w kazda srode przyjmuje inna lekarka i mnie przyjmie.

Na krew dostalam zelazo.
Waga 5.5kg na plus[emoji123][emoji123][emoji123]od startowej wiec bardzo ok.

Aga ale masz zdolnosci:D

Kasiulka szczerze to nie bo ja od dziecka anemiczna jestem moze dlatego...choc nie powiem ostatnio bardziej zmeczona jestem ale to wiadomo ciaza coraz wyzsza.

reklama
Do góry