reklama
Monti
Fanka BB :)
Aim poród porodem, żebyś później dziecka nie zapomniała z domu albo ze sklepu [emoji12]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Aim dzięki za opinie hahaha dobra jesteś
Pola gratuluje
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pola gratuluje
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Alex_87
Misia wspolczoje wypadku teściowej..dużo zdrówka dla niej..
Wy tu już o świętach..a mnie jeszcze przed świętami malowanie się szykuje..
W Niedzielę przyjeżdżają moi rodzice..w tygodniu będzie malowanie i ogarnianie a potem wspólne święta..uwielbiam spędzać je w gronie najbliższych..A jeszcze rodzice nawiozą polskiego żarełka i weź tu człowieku nieutyj..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Wy tu już o świętach..a mnie jeszcze przed świętami malowanie się szykuje..
W Niedzielę przyjeżdżają moi rodzice..w tygodniu będzie malowanie i ogarnianie a potem wspólne święta..uwielbiam spędzać je w gronie najbliższych..A jeszcze rodzice nawiozą polskiego żarełka i weź tu człowieku nieutyj..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
O matko i córko jakie te kotlety z ziemniaków są pyszne. Godzinę smażyłam na dwie patelnie.
Czekam na wieści od teściów ale jutro jedziemy z rana trochę pomóc.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam na wieści od teściów ale jutro jedziemy z rana trochę pomóc.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Mumusia_Muminka
Lilith - Ja podziwiam kobiety pracujące i wychowywujące dzieci. Sama praca to swoją drogą bo wracasz z pracy i robisz co chcesz a przy dzieciach nie ma "swojego czasu" tylko zawsze jakieś dziecięce sprawy. Praca w domu i przy dzieciach również uważam za jedno z najtrudniejszych zadań i również tutaj ukłon w stronę mam domowych. U mnie akurat robi większość mąż, ale to na moje własne życzenie z racji tego, że wzięłam dwie prace (w tym wekendową) + dodatkowe hobby i tak to wyszło.
Madziazt - dom to jednak dom i tęsknota za nim taka piękna i ile radości!
Odnośnie tolerancji - Czasami zbyt duża tolerancja niestety może zgubić... tylko gdzie znaleźć złoty środek ??
Odnośnie krwi pępowinowej - ja z tej oferty nie skorzystam i nie neguje jak ktoś skorzysta. Takie moje zdanie.
Madziazt - dom to jednak dom i tęsknota za nim taka piękna i ile radości!
Odnośnie tolerancji - Czasami zbyt duża tolerancja niestety może zgubić... tylko gdzie znaleźć złoty środek ??
Odnośnie krwi pępowinowej - ja z tej oferty nie skorzystam i nie neguje jak ktoś skorzysta. Takie moje zdanie.
Madziazt
Madziazt, Pola dokładnie zgadzam sie jesli chodzi o ta krew pepowinowa, kolejna kwestia czy za 15/20 lat nie wymysla juz lepszych leków na chocby białaczke.
Pumelova ja blisko gór mieszkam, wiec mozliwe takie anomalie pogodowe, ale popadało tylko chwile i od razu stopniało, natomiast bardzo zimno na zewnatrz, zaraz meza zagonie zeby kominek odpalil, bo mamy zaległe drewno jeszcze i chcemy sie go pozbyc a pogoda idealna akurat do tego
Madzia dzis była mowa o uchodzcach a wlasnie slyszalam w radiu, ze w Szwecji jakies zamachy były...znow ciezarówka w tłum ludzi wjechała. Masakra co sie na tym swiecie dzieje :/
Misia ojj wspolczuje, faktycznie dobrze, ze palców nie poucinało tesciowej.
No właśnie coś znowu się stało. I dziwi mnie tylko to ze ci uchodźcy atakują właśnie te państwa, którym tak naprawdę najwiecej zawdzięczają.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Madziazt
Madziat przydalaby sie jakas imprezka, ale chyba sie nie szykuje niestety
Dzieki Dziewczyny za gratulacje!
Zawsze możesz sobie jakieś pyszne lody czy ciacho kupic i tak to uczcić. Ja tak zrobię [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom