reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Misia wspolczoje wypadku teściowej..dużo zdrówka dla niej..

Wy tu już o świętach..a mnie jeszcze przed świętami malowanie się szykuje..
W Niedzielę przyjeżdżają moi rodzice..w tygodniu będzie malowanie i ogarnianie a potem wspólne święta..uwielbiam spędzać je w gronie najbliższych..A jeszcze rodzice nawiozą polskiego żarełka i weź tu człowieku nieutyj..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith - Ja podziwiam kobiety pracujące i wychowywujące dzieci. Sama praca to swoją drogą bo wracasz z pracy i robisz co chcesz a przy dzieciach nie ma "swojego czasu" tylko zawsze jakieś dziecięce sprawy. Praca w domu i przy dzieciach również uważam za jedno z najtrudniejszych zadań i również tutaj ukłon w stronę mam domowych. U mnie akurat robi większość mąż, ale to na moje własne życzenie z racji tego, że wzięłam dwie prace (w tym wekendową) + dodatkowe hobby i tak to wyszło.

Madziazt - dom to jednak dom i tęsknota za nim taka piękna :D i ile radości!
Odnośnie tolerancji - Czasami zbyt duża tolerancja niestety może zgubić... tylko gdzie znaleźć złoty środek ??

Odnośnie krwi pępowinowej - ja z tej oferty nie skorzystam i nie neguje jak ktoś skorzysta. Takie moje zdanie.

Madziazt, Pola dokładnie zgadzam sie jesli chodzi o ta krew pepowinowa, kolejna kwestia czy za 15/20 lat nie wymysla juz lepszych leków na chocby białaczke.

Pumelova ja blisko gór mieszkam, wiec mozliwe takie anomalie pogodowe, ale popadało tylko chwile i od razu stopniało, natomiast bardzo zimno na zewnatrz, zaraz meza zagonie zeby kominek odpalil, bo mamy zaległe drewno jeszcze i chcemy sie go pozbyc a pogoda idealna akurat do tego :D

Madzia dzis była mowa o uchodzcach a wlasnie slyszalam w radiu, ze w Szwecji jakies zamachy były...znow ciezarówka w tłum ludzi wjechała. Masakra co sie na tym swiecie dzieje :/

Misia ojj wspolczuje, faktycznie dobrze, ze palców nie poucinało tesciowej.

No właśnie coś znowu się stało. I dziwi mnie tylko to ze ci uchodźcy atakują właśnie te państwa, którym tak naprawdę najwiecej zawdzięczają.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry