reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasia831 haha mój sobie sam prasuje od zawsze nawet mnie o to nie prosi - ale może mu zaproponuje prasowanie, przeszlabym level wyżej w byciu perfekcyjna panią domu :D ej co Ci nie pasuje w powietrzu haha te spaliny są niepowtarzalne!

Madziazt rozumiem fakt skoro nie ma Was w Polsce to pewnie że lubisz :))

Misia wrzucę jak upiekę z fota :)
Oj współczuję wypadku mam nadzieję że nic poważnego z tą ręką

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madziu akurat polskie powietrze to jednak nie dla mnie hehe wolę tutejsze o stokroć:D W PL jestem z południa także tam powietrze nie zaciekawe :D Jak pojechałam na święta to od razu zaczęłam smarkać i kaszleć :D

Nie chodzi mi jakość powietrza, bo w Szwecji powietrze jest 100 razy lepsze, ale ja jestem w Polsce to się czuje jak w domu i jakos tak się nie powiedziało[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam za pomyłkę z tymi Rota! I dzięki za poprawienie mnie ;)

Tez jestem za oddzielnym wątkiem :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

a Ty będziesz przechowywała krew pępowinową? wystarczy mi tak/nie bez uzasadnienia
Nie będę i tu mogę uzasadnić :) prawdopodobieństwo że będzie potrzeba jest dość mała, koszta nie aż tak małe, a u nas hematolodzy wspominali o niepewności użycia do leczenia krwi która byłaby przechowywana kilka lat. Także odpuszczam :) ale tutaj nie neguję absolutnie jeżeli ktoś się na to decyduje :)

Współczuje Misia12, zdrówka dla teściowej.
Abed jak tez tak robię, z tym ze jak do Babci jadę (bo u rodziców nie muszę nic robić, ale pomagam co mogę). Ale jak jedziemy do babci to z mama wiemy zeby przywieść gotowe. Babcia zawsze patrzy na ręce i zaglada przez ramie, wiec człowiek zestresowany tylko. A moja teściowa. No cóż jej nie pomagam juz, jadę i siadam. Kiedyś robiłam, przywoziłam, i jak przyjeżdżali do nas do Szwecji to mieli obsługę full wypas, ale nie docenili. Sami prawie niczym nie częstują i jak jedziemy to ja tylko ciasto kupuje, zeby do herbaty chociaż było. Ale to temat rzeka[emoji6] moja siostra natomiast, zawsze ma coś przyszykować i przywieść, ale prawie zawsze zdążyć nie może[emoji16]a jak juz przywiezie to niestety często niejadalne[emoji51]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie będę i tu mogę uzasadnić :) prawdopodobieństwo że będzie potrzeba jest dość mała, koszta nie aż tak małe, a u nas hematolodzy wspominali o niepewności użycia do leczenia krwi która byłaby przechowywana kilka lat. Także odpuszczam :) ale tutaj nie neguję absolutnie jeżeli ktoś się na to decyduje :)

AIM dzięki za opinie Twoją.

Nie zalecamy samodzielnego wkładania do uszu jakichkolwiek przedmiotów, w tym patyczków.
Naprawdę zachęcamy do udania się do specjalisty i nie leczenia na własną rękę.

To jak często do naszej kliniki we Wrocławiu trafiają pacjenci z uszkodzeniami mechanicznymi, jest naprawdę niepokojące. Dlatego apelujemy - zamiast leczenia na własną rękę, lepiej udać się do specjalisty.
Medicus a my zalecamy nie spamować.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Madzia no właśnie dziwiłam się co masz do szwedzkiego powietrza hehe zdziwiłam się, że polskie niby lepsze :D

Do nas na święta przylatuje mama R ale nie zamierzamy jakoś się przykładac do pieczenia , gotowanie itp. Zrobię tylko sałatkę warzywną a mama R ma przywiezc jakąś wałówkę :D

Misia dozo zdrowia dla tesciowej, wspolczuje wypadku.

My nic nie robimy na swieta (no, moze kupie jakas bsbke jskby ktos do nas przyszedl, zeby poczestowac), idziemy do tesciow, a jak bedzie ladna pogoda, to moze wogole wyjedziemy poza krakow.:)

Ps. Moze sie jeszcze pochwale, dzis mam studniowke:) a w poniedzialek zaczynam 27 tydzien, trzeci trymestr i 7 miesiac:)

Ostatnia edycja:
reklama
Misia dozo zdrowia dla tesciowej, wspolczuje wypadku.

My nic nie robimy na swieta (no, moze kupie jakas bsbke jskby ktos do nas przyszedl, zeby poczestowac), idziemy do tesciow, a jak bedzie ladna pogoda, to moze wogole wyjedziemy poza krakow.:)

Ps. Moze sie jeszcze pochwale, dzis mam studniowke:) a w poniedzialek zaczynam 27 tydzien, trzeci trymestr i 7 miesiac:)

Gratuluje[emoji5]u mnie do studniówki 10 dni zostało.
To dzisiaj imprezka? [emoji6]

Do góry