reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga km mi się dziś super śpi to jak na złość dzieci sąsiadów nie poszły do szkoły a mają pokój nad naszą sypialnią.. wrr [emoji14] mam wrażenie że to nie słonie nie dzieci

Ika imię ciężki temat, my się powoli oswajamy z tym co wybraliśmy :D to nasz jedyny typ wspólny :D

Pola zdrówka!

Nika czemu co jest???

Jenny zrób coś dla siebie dla poprawy humoru, idź na zakupy dla siebie, spotkaj się z przyjaciółką:):*

Tęczowa super, też bym chciała takiego doradcę:D

Mi się już drugi dzień tak fajnie śpi od 7 rano że żal wstawać. Tylko szkoda że dzieci sąsiadów tak tupia.

Dziś zacznie się nasz weekend bez kanalizacji, kupiłam sobie wiaderko nowe żeby mieć gdzie sikać :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha no tak z sąsiadami bywa różnie, może mają parkiet i stąd takie tupanie ? :) Moja córa też czasem jak uprawia tekwondo w pokoju pewnie tupie i jeszcze jedno dojdzie - no nic współczuje moim sąsiadom z dołu :D Pocieszam się, że sąsiedzi z góry za to uprawiają mega głośny seks i łóżko im skrzypi - tak więc mamy za swoje :p

A ja dziś odprowadziłam jak zawsze córkę do przedszkola na śniadanie, poszłam do sklepu po jakieś podstawowe sprawunki i stoję grzecznie w kolejce ogromniastej do kasy.. nagle obok otwiera się druga kasa, babcia przede mną biegnie żeby być pierwsza - ja postanowiłam trzymać się blisko niej żeby być choć druga (kurtka rozpięta więc ewidentnie widać moje 92cm w pępku:)). Już prawie dochodzę do kasy aż nagle młoda studentka dosłownie wciska się w szparę dzielącą mnie i tą starszą panią i na chama zaczyna wyciągać swoje zakupy... Myślę sobie oddychaj, spokojnie, nie wdawaj się w dyskusje... na marne bo nie wytrzymałam. Mówię, że trzeba mieć tupet żeby tak na chama wcisnąć się w kolejkę przed kimś - tym bardziej przed kobietę w ciąży. Laska oblana rumieńcem, momentalnie tysiąc przeprosin, wszystkie oczy na nią - a moja satysfakcja
1f642.png
:))

reklama
Witajcie :)

U nas wyszło dziś słoneczko..jak szybko pozalatwiam sprawy to i się na jakieś zakupy wybiorę.. :)

Nika co się dzieje? Mam nadzieję że to tylko poranek nienajlepszy a reszta dnia upłynie spokojnie..

Jenny tak jak Pumelova pisze może jakieś zakupy albo spotkanie z przyjaciółką poprawia nastrój..

Pola zdrówka życzę..teraz taki okres że łatwo coś załapać...Polecam wszystkim zapobiegawczo łykanie tranu..

Lilith jak tam u ciebie i u dzieci? Mam nadzieję że dzieciakom już przechodzi a że ty się w miarę trzymasz.. Zdrówka życzę..

Pumelova wiaderko na siku a na te drugą potrzebę? Jakby się tak zachciało..? ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry [emoji5]

Ja nadal chora ale bol gardla juz przeszedl. Jak nie wylecze sie do poniedzialku ide do lekarza.

Pumelova ja w czasie budowy sikalam do wiaderka, wolalam to niz wychodek [emoji3]

Teczowa gdzie idziesz do doradcy moze tez bym sie wybrala [emoji4]

Nika co sie dzieje?

Lilith jak dzisiaj sie czujecie?

Ja miałam ok humor, a mój K wyciągnął z rana jakiś z dupy temat, który no od długiego czasu przysparza nam zmartwień. I pojechał do roboty i zostawił mnie z rozmyślaniem, głupek. Mówi spoko , luz, nie ma się czym przejmować. A ja mu mówię aby z rana nie poruszał takich tematów tylko jakieś miłe, bo będę to przekombinowywać w głowie, a mam się czym martwić, ehhh down.
No nic wieczorem chociaż mżyło wyszłam z synem na spacer, bo już kisłam w domu. Później pierwszy raz wsiadłam do mego auta, pierwszy raz od 4 lat hehe, uwielbiam je i teraz muszę po prostu jak najczęściej jeździć aby wszystko sobie przypomnieć i się w nie wkleić :tak:

Tęczowa dzięki za info :D haha u mnie w drugą stronę - wodę mogę odkręcić ale nie mogę jej wylac do odpływu:D gorzej jak będę chciała dwójkę haha

Madziazt wspolczuje:/ ja jestem od początku niestety na L4 ale u mnie jest tak fajnie że w ciąży zamiast 8 pracuje się 6 a płacą za 8. Mamy za dużo kobiet w ciąży:D ty to się dopiero musisz cieszyć z weekendu

Aga k m ja nadal mam żur haha chyba się nie skończy:p

Morela stary dom, między pietrami deski drewniane - tylko że o tej porze zawsze byli w szkole :D ja mam wrażenie że oni skaczą w miejscu o_O całe życie mieszkałam na ostatnim piętrze w bloku i się nie mogę przyzwyczaic.
Kurcze mi się w rossmanie baba wcisla przed samą kasa bo 'ona tu stała' a ja mam 96 w pasie :( :D do teraz mnie boli że nie odszczeklam, to by było w moim stylu.
Haha pampersy [emoji14]

Alex na dwójkę mogę iść do mamy, mieszka jakieś 500 m ode mnie więc mogę podjechać:D

Liluli nie weszlabym do wychodka bo się boję pająków:D

Chybra miłego jeżdżenia:D nie ma nic lepszego nic niezależność zwiazana z posiadaniem prawa jazdy i samochodu :)

Tęczowa dzięki za info :D haha u mnie w drugą stronę - wodę mogę odkręcić ale nie mogę jej wylac do odpływu:D gorzej jak będę chciała dwójkę haha

Madziazt wspolczuje:/ ja jestem od początku niestety na L4 ale u mnie jest tak fajnie że w ciąży zamiast 8 pracuje się 6 a płacą za 8. Mamy za dużo kobiet w ciąży:D ty to się dopiero musisz cieszyć z weekendu

Aga k m ja nadal mam żur haha chyba się nie skończy:p

Morela stary dom, między pietrami deski drewniane - tylko że o tej porze zawsze byli w szkole :D ja mam wrażenie że oni skaczą w miejscu o_O całe życie mieszkałam na ostatnim piętrze w bloku i się nie mogę przyzwyczaic.
Kurcze mi się w rossmanie baba wcisla przed samą kasa bo 'ona tu stała' a ja mam 96 w pasie :( :D do teraz mnie boli że nie odszczeklam, to by było w moim stylu.
Haha pampersy [emoji14]

Alex na dwójkę mogę iść do mamy, mieszka jakieś 500 m ode mnie więc mogę podjechać:D

Liluli nie weszlabym do wychodka bo się boję pająków:D

Chybra miłego jeżdżenia:D nie ma nic lepszego nic niezależność zwiazana z posiadaniem prawa jazdy i samochodu :)

Pumelova to fajnie ze w u Was w pracy szanują kobiety w ciąży. W Szwecji niestety z powodu ciąży zwolnienia nie dostaniesz, bo to nie choroba a poza tym tutaj jest zasada "selekcji naturalnej". I tak łaskawie urlop dostanę w kwietniu na święta z racji ciąży- to jest mega poświęcenie ze strony moich szefów, bo w tym chorym kraju urlop można brać jedynie od czerwca do sierpnia, a w tej firmie gdzie pracuje tylko w lipcu. No i oczywiście jak śmiałam zajść w ciąże?! Miałam straszna jazdę ze strony szefów jak im powiedziałam o ciąży.
Cieszę się za tak to wszystko wyszło- ich podejście do ciąży i szacunek do pracownika. Dzięki temu juz nie tu nie wrócę, ale oczywiście im tęgo nie mowie[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka !!!

fioła dostanę na tym L4 ..... zwariuję i tyle ze mnie pożytku będzie :( .

Co prawda naleśniki sztuk 34 zrobione , pranie codziennie , zupa i wiem wiem muszę leźeć ;:)( jeszcze ta świadomość, że z synkiem wszystko ok i to tylko mój ból , to poprostu nie dla mnie ... i już aa i jeszcze chwilkę popracowałam , bo lapka służbowego mam

Pumelowa u mnie jest , że tylko 4h :) no ale mi nie jest dane z tego skorzystać , no nic może po 17 wrócę do pracy jeszcze na trochę to może zobaczę jak to w praktyce wygląda :)

Jenny , Nika głowa do góry , przesyłam ostatki dobrej energii :):)

Lilith jak tam Wasza walka bostońska ? Jak się czujesz ?

Morela ja mam bardzo zbliżone wyniki do Ciebie i mi nikt o anemii nawet nie wspomniał :( sobotę podpytam ginki

Dobra odpalam serialik i poleżę. Oglądam teraz Dochodzenie, ale może na te Przyjaciółki się skuszę ,skoro tak zachwalacie :) tylko gdzie w necie mogę ten serial znaleźć ?

Aha na ipli

Tez sie obawiam ze Lilth sponiewieralo

Przykro mi ze macie spadki energii i nastroju...Nie wiem co Wam doradzic. Trzymajcie sie i nie idzicie w strone ciemnej dziuy :D

reklama
Cześć dziewczyny mam już fotki z sesji ciążowej ale są dużej rozdzielczości i nie mogę wrzucić:( jestem mega zadowolona:):)
Dziś od rana myślę nad jedzeniem co zrobić i wymyśliłam że na obiad jest lekko strawny krupnik zrobie gulasz z kaszą i pieczarkami a i będę robić bigos z makaronem razowym i sałatkę warzywną lubie nagotowac żeby mieć na kilka dni a tym bardziej kiedy nadchodzi weekend:):)
Misia na grupie ciążowa cukrzyca jest mega dużo przepisów:) dla kobiet w ciąży:)polecam.
Miałam iść dziś do krawcowej zmierzyć się żeby uszyła mi kiecke:)może się wykaraskam jakośa kiecka ma być taka granato wa na długi rękaw
:)

Ostatnia edycja:
Do góry