Morela_87
Fanka BB :)
Aga km mi się dziś super śpi to jak na złość dzieci sąsiadów nie poszły do szkoły a mają pokój nad naszą sypialnią.. wrr [emoji14] mam wrażenie że to nie słonie nie dzieci
Ika imię ciężki temat, my się powoli oswajamy z tym co wybraliśmy to nasz jedyny typ wspólny
Pola zdrówka!
Nika czemu co jest???
Jenny zrób coś dla siebie dla poprawy humoru, idź na zakupy dla siebie, spotkaj się z przyjaciółką:*
Tęczowa super, też bym chciała takiego doradcę
Mi się już drugi dzień tak fajnie śpi od 7 rano że żal wstawać. Tylko szkoda że dzieci sąsiadów tak tupia.
Dziś zacznie się nasz weekend bez kanalizacji, kupiłam sobie wiaderko nowe żeby mieć gdzie sikać
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no tak z sąsiadami bywa różnie, może mają parkiet i stąd takie tupanie ? Moja córa też czasem jak uprawia tekwondo w pokoju pewnie tupie i jeszcze jedno dojdzie - no nic współczuje moim sąsiadom z dołu Pocieszam się, że sąsiedzi z góry za to uprawiają mega głośny seks i łóżko im skrzypi - tak więc mamy za swoje
A ja dziś odprowadziłam jak zawsze córkę do przedszkola na śniadanie, poszłam do sklepu po jakieś podstawowe sprawunki i stoję grzecznie w kolejce ogromniastej do kasy.. nagle obok otwiera się druga kasa, babcia przede mną biegnie żeby być pierwsza - ja postanowiłam trzymać się blisko niej żeby być choć druga (kurtka rozpięta więc ewidentnie widać moje 92cm w pępku). Już prawie dochodzę do kasy aż nagle młoda studentka dosłownie wciska się w szparę dzielącą mnie i tą starszą panią i na chama zaczyna wyciągać swoje zakupy... Myślę sobie oddychaj, spokojnie, nie wdawaj się w dyskusje... na marne bo nie wytrzymałam. Mówię, że trzeba mieć tupet żeby tak na chama wcisnąć się w kolejkę przed kimś - tym bardziej przed kobietę w ciąży. Laska oblana rumieńcem, momentalnie tysiąc przeprosin, wszystkie oczy na nią - a moja satysfakcja