reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga km mi się dziś super śpi to jak na złość dzieci sąsiadów nie poszły do szkoły a mają pokój nad naszą sypialnią.. wrr [emoji14] mam wrażenie że to nie słonie nie dzieci

Ika imię ciężki temat, my się powoli oswajamy z tym co wybraliśmy :D to nasz jedyny typ wspólny :D

Pola zdrówka!

Nika czemu co jest???

Jenny zrób coś dla siebie dla poprawy humoru, idź na zakupy dla siebie, spotkaj się z przyjaciółką:):*

Tęczowa super, też bym chciała takiego doradcę:D

Mi się już drugi dzień tak fajnie śpi od 7 rano że żal wstawać. Tylko szkoda że dzieci sąsiadów tak tupia.

Dziś zacznie się nasz weekend bez kanalizacji, kupiłam sobie wiaderko nowe żeby mieć gdzie sikać :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha no tak z sąsiadami bywa różnie, może mają parkiet i stąd takie tupanie ? :) Moja córa też czasem jak uprawia tekwondo w pokoju pewnie tupie i jeszcze jedno dojdzie - no nic współczuje moim sąsiadom z dołu :D Pocieszam się, że sąsiedzi z góry za to uprawiają mega głośny seks i łóżko im skrzypi - tak więc mamy za swoje :p

A ja dziś odprowadziłam jak zawsze córkę do przedszkola na śniadanie, poszłam do sklepu po jakieś podstawowe sprawunki i stoję grzecznie w kolejce ogromniastej do kasy.. nagle obok otwiera się druga kasa, babcia przede mną biegnie żeby być pierwsza - ja postanowiłam trzymać się blisko niej żeby być choć druga (kurtka rozpięta więc ewidentnie widać moje 92cm w pępku:)). Już prawie dochodzę do kasy aż nagle młoda studentka dosłownie wciska się w szparę dzielącą mnie i tą starszą panią i na chama zaczyna wyciągać swoje zakupy... Myślę sobie oddychaj, spokojnie, nie wdawaj się w dyskusje... na marne bo nie wytrzymałam. Mówię, że trzeba mieć tupet żeby tak na chama wcisnąć się w kolejkę przed kimś - tym bardziej przed kobietę w ciąży. Laska oblana rumieńcem, momentalnie tysiąc przeprosin, wszystkie oczy na nią - a moja satysfakcja
1f642.png
:))

reklama
Witajcie :)

U nas wyszło dziś słoneczko..jak szybko pozalatwiam sprawy to i się na jakieś zakupy wybiorę.. :)

Nika co się dzieje? Mam nadzieję że to tylko poranek nienajlepszy a reszta dnia upłynie spokojnie..

Jenny tak jak Pumelova pisze może jakieś zakupy albo spotkanie z przyjaciółką poprawia nastrój..

Pola zdrówka życzę..teraz taki okres że łatwo coś załapać...Polecam wszystkim zapobiegawczo łykanie tranu..

Lilith jak tam u ciebie i u dzieci? Mam nadzieję że dzieciakom już przechodzi a że ty się w miarę trzymasz.. Zdrówka życzę..

Pumelova wiaderko na siku a na te drugą potrzebę? Jakby się tak zachciało..? ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry [emoji5]

Ja nadal chora ale bol gardla juz przeszedl. Jak nie wylecze sie do poniedzialku ide do lekarza.

Pumelova ja w czasie budowy sikalam do wiaderka, wolalam to niz wychodek [emoji3]

Teczowa gdzie idziesz do doradcy moze tez bym sie wybrala [emoji4]

Nika co sie dzieje?

Lilith jak dzisiaj sie czujecie?

Ja miałam ok humor, a mój K wyciągnął z rana jakiś z dupy temat, który no od długiego czasu przysparza nam zmartwień. I pojechał do roboty i zostawił mnie z rozmyślaniem, głupek. Mówi spoko , luz, nie ma się czym przejmować. A ja mu mówię aby z rana nie poruszał takich tematów tylko jakieś miłe, bo będę to przekombinowywać w głowie, a mam się czym martwić, ehhh down.
No nic wieczorem chociaż mżyło wyszłam z synem na spacer, bo już kisłam w domu. Później pierwszy raz wsiadłam do mego auta, pierwszy raz od 4 lat hehe, uwielbiam je i teraz muszę po prostu jak najczęściej jeździć aby wszystko sobie przypomnieć i się w nie wkleić :tak:

Tęczowa dzięki za info :D haha u mnie w drugą stronę - wodę mogę odkręcić ale nie mogę jej wylac do odpływu:D gorzej jak będę chciała dwójkę haha

Madziazt wspolczuje:/ ja jestem od początku niestety na L4 ale u mnie jest tak fajnie że w ciąży zamiast 8 pracuje się 6 a płacą za 8. Mamy za dużo kobiet w ciąży:D ty to się dopiero musisz cieszyć z weekendu

Aga k m ja nadal mam żur haha chyba się nie skończy:p

Morela stary dom, między pietrami deski drewniane - tylko że o tej porze zawsze byli w szkole :D ja mam wrażenie że oni skaczą w miejscu o_O całe życie mieszkałam na ostatnim piętrze w bloku i się nie mogę przyzwyczaic.
Kurcze mi się w rossmanie baba wcisla przed samą kasa bo 'ona tu stała' a ja mam 96 w pasie :( :D do teraz mnie boli że nie odszczeklam, to by było w moim stylu.
Haha pampersy [emoji14]

Alex na dwójkę mogę iść do mamy, mieszka jakieś 500 m ode mnie więc mogę podjechać:D

Liluli nie weszlabym do wychodka bo się boję pająków:D

Chybra miłego jeżdżenia:D nie ma nic lepszego nic niezależność zwiazana z posiadaniem prawa jazdy i samochodu :)

Tęczowa dzięki za info :D haha u mnie w drugą stronę - wodę mogę odkręcić ale nie mogę jej wylac do odpływu:D gorzej jak będę chciała dwójkę haha

Madziazt wspolczuje:/ ja jestem od początku niestety na L4 ale u mnie jest tak fajnie że w ciąży zamiast 8 pracuje się 6 a płacą za 8. Mamy za dużo kobiet w ciąży:D ty to się dopiero musisz cieszyć z weekendu

Aga k m ja nadal mam żur haha chyba się nie skończy:p

Morela stary dom, między pietrami deski drewniane - tylko że o tej porze zawsze byli w szkole :D ja mam wrażenie że oni skaczą w miejscu o_O całe życie mieszkałam na ostatnim piętrze w bloku i się nie mogę przyzwyczaic.
Kurcze mi się w rossmanie baba wcisla przed samą kasa bo 'ona tu stała' a ja mam 96 w pasie :( :D do teraz mnie boli że nie odszczeklam, to by było w moim stylu.
Haha pampersy [emoji14]

Alex na dwójkę mogę iść do mamy, mieszka jakieś 500 m ode mnie więc mogę podjechać:D

Liluli nie weszlabym do wychodka bo się boję pająków:D

Chybra miłego jeżdżenia:D nie ma nic lepszego nic niezależność zwiazana z posiadaniem prawa jazdy i samochodu :)

Pumelova to fajnie ze w u Was w pracy szanują kobiety w ciąży. W Szwecji niestety z powodu ciąży zwolnienia nie dostaniesz, bo to nie choroba a poza tym tutaj jest zasada "selekcji naturalnej". I tak łaskawie urlop dostanę w kwietniu na święta z racji ciąży- to jest mega poświęcenie ze strony moich szefów, bo w tym chorym kraju urlop można brać jedynie od czerwca do sierpnia, a w tej firmie gdzie pracuje tylko w lipcu. No i oczywiście jak śmiałam zajść w ciąże?! Miałam straszna jazdę ze strony szefów jak im powiedziałam o ciąży.
Cieszę się za tak to wszystko wyszło- ich podejście do ciąży i szacunek do pracownika. Dzięki temu juz nie tu nie wrócę, ale oczywiście im tęgo nie mowie[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka !!!

fioła dostanę na tym L4 ..... zwariuję i tyle ze mnie pożytku będzie :( .

Co prawda naleśniki sztuk 34 zrobione , pranie codziennie , zupa i wiem wiem muszę leźeć ;:)( jeszcze ta świadomość, że z synkiem wszystko ok i to tylko mój ból , to poprostu nie dla mnie ... i już aa i jeszcze chwilkę popracowałam , bo lapka służbowego mam

Pumelowa u mnie jest , że tylko 4h :) no ale mi nie jest dane z tego skorzystać , no nic może po 17 wrócę do pracy jeszcze na trochę to może zobaczę jak to w praktyce wygląda :)

Jenny , Nika głowa do góry , przesyłam ostatki dobrej energii :):)

Lilith jak tam Wasza walka bostońska ? Jak się czujesz ?

Morela ja mam bardzo zbliżone wyniki do Ciebie i mi nikt o anemii nawet nie wspomniał :( sobotę podpytam ginki

Dobra odpalam serialik i poleżę. Oglądam teraz Dochodzenie, ale może na te Przyjaciółki się skuszę ,skoro tak zachwalacie :) tylko gdzie w necie mogę ten serial znaleźć ?

Aha na ipli

Tez sie obawiam ze Lilth sponiewieralo

Przykro mi ze macie spadki energii i nastroju...Nie wiem co Wam doradzic. Trzymajcie sie i nie idzicie w strone ciemnej dziuy :D

reklama
Cześć dziewczyny mam już fotki z sesji ciążowej ale są dużej rozdzielczości i nie mogę wrzucić:( jestem mega zadowolona:):)
Dziś od rana myślę nad jedzeniem co zrobić i wymyśliłam że na obiad jest lekko strawny krupnik zrobie gulasz z kaszą i pieczarkami a i będę robić bigos z makaronem razowym i sałatkę warzywną lubie nagotowac żeby mieć na kilka dni a tym bardziej kiedy nadchodzi weekend:):)
Misia na grupie ciążowa cukrzyca jest mega dużo przepisów:) dla kobiet w ciąży:)polecam.
Miałam iść dziś do krawcowej zmierzyć się żeby uszyła mi kiecke:)może się wykaraskam jakośa kiecka ma być taka granato wa na długi rękaw
:)

Ostatnia edycja:
Do góry