reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Pumelova no rolki to może pójdziemy we wrześniu ;)
Sukienka ta jeszcze mi nie przyszła, a przerabialam z hm bo za długa i mój mi mówi ze wyglądam jak amiszka w niej :D wiec trochę mi skróci :)

Ale wyszłam zmęczona od teściów bo mi teść mówi, że będzie z małą chodził do tesco się chłodzić jak na dworze będzie 30st :angry: ja mówię, jakie tesco !! Będę chodziła z dzieckiem na papry po cieniu spacerować a jak nie to moi rodzice mają działkę to tam odpoczywać będziemy a w mieszkaniu mam rolety zewnętrzne tez to nie grzeje się aż tak bardzo. ..a on zobaczymy, zobaczymy aaa!! Myślałam, że wyjdę z siebie jak tak gadał a po za tym kto powiedział, że mu dziecko dam ;) :p

Dobrze, że już w domu ;) idę się kąpać i master chef junior niech młoda słucha z brzucha jak się gotuje ;)

Morela - oby Lence szybko przeszło, a Ciebie ominelo.

Co do płaszcza ja też dzisiaj w rozpiętym smigalam..może mnie zakup ominie [emoji6]. Choć... Zastanawiam się nad jakimś ponczo [emoji6]

Aim - dajesz czadu Mamuśka [emoji5]

Misia - gratuluję, pobiłas ostatni rekord [emoji3].

Wbrew pozorom to Tesco nie jest takim złym wyjściem na skrajne upały. Wielokrotnie spotkałam się z takim "zaleceniem" od lekarzy do starszych ludzi żeby upały w ten sposób przetrwali :)

Misia i jak tam??

Megan lub do kwiatów mozebyc dopasowana, tez by ładnie się wpasowalo.

Pola dobrze, że wycieczka uratowana :)

Morela zdrówka dla Leny i uważaj na siebie..
Z płaszczem tak niestety jest. Pamiętaj, skokowo.. Co dziś dobrs jutro niekoniecznie :)

Syn na biegowce jeździ dokładnie od 18m. Na dwa lata dostał już dużą z 12, teraz myślę spróbować zpedalami ale bez bocznych bo po co.. Ma 2,5 roku :) dla 4 latki to już chyba biegowka na start za późno ale są fajne z dopinanymi pedalami i te bym polecala.
Zawsze powinno się zacząć od biegowki.
Co do hulajnogi miał Micro teraz chyba Zycoma dostanie.

Zazdroszczę Wam tej pogody, u nas leje i zimno.. Juz powoli mam dość.

Morela nie wytrzymałam, mąż mi zrobił leczo i pycha :)

Uszyta poduszka i sliniaczki :)

Mała skacze, przyzwyczajamy ja do naszej muzyki hihi. Za to sąsiedzi juz pewnie się wynieśli bo nie traaawia a my jeszcze na full złośliwie z symatii do nich :)

Pumelowa jakie długo? 25 minut. :):):)

ewella90 też czekam na master chefa:-) :)

Morela biedne dziecko. Zawsze musi coś się przyczepić...

Aga podoba mi się ponczo ale ja w tym źle wyglądam o_O

Uff zalatany dzień, ale uwielbiam to, tak jak myślałam, wiosna dodała sił:-) :)
Wczoraj i dzisiaj były2 spacery z mężem i synem, dziś jeszcze byliśmy w Smyku i kupiliśmy synowi fotelik koniec końców po połowie z rodzicami, dostałam zwrot podatku, byliśmy u rodziców na obiedzie, na cmentarzu i u dziadka. O 17 byliśmy w domu. Synuś od 15 min śpi, a ja leżę z nogami na poduszce:-) :) Coś pięknego, i maluszek też w brzuchu podskakiwał, we wt połówkowe. Jutro leżę cały dzień.

Witam sie i ja wiosennie!!
Piekna dzis pogode na podlasiu mialam, cale 16 stopni. Moi chlopcy wyprowadzili mnie dzis na spacer i na lody:-)
Mialan maly problen z ubraniem sie. Moj jak zobaczul ze wpadam w rozpacz to zabral mnie na zakupy. Kupilam dwa fajne sweterki za 30 zl!! Polatalam sobie po galezi z wielkim usmiechem na buzi. Fantastyczny dzien dzis mialam.

Inka rosolek bym zjadla i leczo tez!!! Ale mam faze na jedzenie.
Megan 22 kieca miodzio, i jaka figura. Tez bym chciala tak wygladac. Puki co tokulke przypominam :p
Aim wow cardio - szacun.
Morela zdrowka dla cory! I oby Cie ominelo.
Aga ponczo dobra sprawa. Ja jutro ide grzebac w szafie u siostry ona duza jest to jej cos zwine.
Lilith a co puszczacie malej ze tak skacze?? Moze tez mi sie uda pobudzic mojego szkraba bo ostatnio cos cicho siedzi. Sporadycznie jakies smyrniecie czy kopniak.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith -bierzesz sąsiadów na wytrzymałość? [emoji1]. Przynajmniej o Was nie zapomną po przeprowadzce [emoji1][emoji1][emoji1].
P. S. A czego słuchacie?

Inka - widzę, że testowanie szybkowara przynosi same plusy [emoji3]. Super!
Z tym ponczem to różnie bywa. Mam już 2, ale takie lżejsze bardziej swetrowe. Dzisiaj widziałam takie cudne płaszczowe na jednej babeczce w markecie budowlanym...i...chyba popatrzę dla siebie za podobnym [emoji6].

Integral - grzeb w szafie siostry ile wlezie i na ile pozwoli [emoji6][emoji3]

Chybra - trzymam za słowo... Jutro odpoczywamy [emoji3][emoji6].
Dobrze, że udało się załatwić sprawę z fotelikiem po Waszej myśli.

Do góry