reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Zrobiłam placki ziemniaczane. Więcej aby było na jutro bo nie będę miała czasu jutro gotować no i zjadlam wszystkie :baffled:
Muszę się ogarnąć...
Znowu czułam bąbelki ciekawe czy to to...
Buziaki dla Was.

reklama
Witam nieśmiało wszystkie Mamusie[emoji4] od pewnego czasu podczytuję Was z ukrycia. Jestem w 19+6, termin mam na 27.07. Jestem juz mamą 11 letniej Córci, a teraz jeszcze nie wiem kto tam mieszka w moim brzuchu, w poniedziałek mam usg to się może dowiem. Aktualnie mieszkam w Szwecji, a tu niestety opieka nad ciężarnymi jest strasznie marna. Muszę niestety pracować do 6 tygodni przed terminem, a i tutaj szefostwo obrażone ze śmiałam zajść w ciąże. Poród tutaj to tez masakra, wiec rodzic będę w rodzinnym Lublinie. Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej, wszystko przeczytałam, ale już nie odpisze każdej bo nie dam rady.. tyle tych informacji :)

Ja też mam straszny apetyt, mogłabym chyba cały dzień jeść. Słodkie i słone na przemian.. pizza zagryzana lodami to mój ulubiony zestaw :p ciężko mi się powstrzymać przed jedzeniem, zapijam wszystkie zachcianki wodą, wypijam minimum 3 litry dziennie! Nie muszę chyba mówić jak często jestem w łazience ;) A codziennie na śniadanie robię sobie koktajl owocowy właśnie m.in. z kiwi, śliwkami suszonymi i żurawiną dlatego zaparć żadnych też nie mam :)

Ale dziś dla odmiany w ogóle nie mam apetytu, ostatnie co zjadłam to ok. 16 jabłko i cały czas czuje się pełna.. nie wiem co to za nagła zmiana. :D

Inka to na pewno to!! Poloz sie na plasko i pezyciagnij kolana do brody moze znow poczujesz.

Abed a ktory u Ciebie tydzien? Ja tak dlugoooo mialam nawet teraz mi sie takie dni zdarzaja.

Aga88 to zes poszalala ze az tak Cie pogonilo.Stachu slicznie moj Jas ma tak na drugie.No i to Stachu to moj kochany dziadek byl.

Lilith ja tez moja praktycznie czuje ciagle.Z jadiem tak nie bylo ale dlatego ze z nim lozysko mialam na przodzie a teraz mam na tylnej scianie.

Ja nie mam takiego apetytu ale znam to z pierwszej ciazy wtedy musialam jesc co chwile...i chodzilam o 20 spac by nie jesc juz...

010igov35ye70zfx.png

Aga i super ze sobie odpoczniesz. Choc wiem, ze praca daje Ci sile. Ale nie ma byc co madzejszym od lekarzy skoro kaza odpoczywac to w tej sytuacji nie warto sie naginac :) trzeba donosic ta ciaze i koniec :D

Lilth tak jak Aga pisze odpocznij ta lista moze i 2 mce jescze piczekac a nawet i 4 :D bo zmieni sie jeszcze po porodzie ilosc mamusiek
Oslabiona jestes maks. Zatoki, biegunka i krawienie z nosa. A Twoja morfo jak wyglada? Oprocz niskiego zelaza?

Inka jestem w zasadzie przekonana ze to to
;)

Madzia czesc, ale to szok! Wydawalo mi sie, ze tam hiper ekstra! Pozdrawiam moja "krajanke" ja pochodze z Pulaw, ale juz od 15 lat mieszkam w Wawie

I ja glodna caly czas, ale sie ograniczam :D nie moze byc tak zeby nie wytrzymac tych 3h miedzy posilkami. Ciesze sie, ze wrocilam do aktywnosci i to uczucie zakwaskow z rana :)
Strasznie zalewa mnie celulit. Nie wiem z waga nie jest zle tak mi sie wydaje 3-4 kg na plusie. Zobaczymy czy cwiczenia pomoga. Dopiero 2,5 tyg za mna. Ale tak to lubie

reklama
Do góry