reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Przyszła_Mamusiaa do mnie nikt nie mówi Katarzyno więc tylko zdrabniaja:p

Abed mi ginekolog na przedostatniej wizycie powiedział że mam nie wyjeżdżać bo są kontrole:)

A co do pracy, ja pracuje w dużym korpo, w ciąży jednocześnie jest przynajmniej 30 dziewczyn więc jedna w te czy we wte:D jak wrócę po macierzyńskim to mój team będzie miał nowy skład.. ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith też myślę że nowe inne imię to dobry pomysł, Mila jest bardzo ładne, te imiona co podawała Aga też super- Mia bardzo mi się podoba:)
Cieszę się, że lepiej się czujesz:)

Pumelova, ja do mojej pracy idę za tydzień pierwszy raz od grudnia (zanieś. L4 tylko i podać), dobry pomysł z takimi muffinkami, chyba odgapie;) w ostateczności z lenistwa kupię jakieś ciasteczka:)

Też dziewczyny chciałam popracowac długo, w planach miałam do końca maja, ale życie zweryfikowało moje plany heh:) dzidzia ważniejsza.
Tak na serio źle znoszą ciążę, jestem słaba, trochę się rusze to mam jakieś boleści czy ciągnięcia w dół brzucha (lekarz powiedział, że w takich sytuacjach mam odpocząć i najlepiej się polozyc- więc w pracy musiałabym mieć chyba lezanke;)).

Morela super zajęcie:) pokaż efekt końcowy:)

Czekam na wizytę. Jeszcze moja nowa Pani doktor nie zaczęła przyjmować. Mąż tak się wyrwał z rana. Za to jestem po położonej. Słyszałam serduszko i mam 2 kg na plusie. Dziś 20+4, ciekawe ile jeszcze dołożę. No i dopadła mnie lustrzyca przy goleniu, na razie tylko sprawdzałam czy ładnie wyszło ;) ale już niedługo będzie lusterko niezbędne.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova to ja może faktycznie po prostu kupię ciasteczka, bo mam talent do zakalcow;)

Ostatnia edycja:
Kasia ja co do uzywek zdecydowanie jestem na tak

Lilth mi sie bardzo podoba Mia. Brawa dla meza.

Pola zdrowka
Lilth mam nadzieje, ze szybciuchno uporasz sie z zebem

Aga dobrych wynikow Twoich i corki

Pumelova na pewno przyjma Cie cieplo :) powodzenia. Ja tez dzis produkowalam muffinki, zeby moj starszaczek mial w dniu swoich urodzin do pkola

Aim, Misia powoedzenia

Mam nadzieje ze mlodszy zaraz zasnie i i ja siup na mate

Załączniki

• IMG_5013.JPG
    IMG_5013.JPG
    127,5 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Kasiulka mm pysznie wyglądają.

Pumelova powodzenia :)

Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze :)

Abed kontrola z zusu była, kontrolują tych co są na l4 obojętne ciąża czy inna choroba, nie mówię , że wszystkich ale teraz często są kontrole.

Do góry