reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ja stosuję się do tej zasady. Chociaż ja teraz jest ciepło daje od razu do lodówki. Później podgrzewam w ciepłej wodzie- nie wrzątku !
Mi udaje się ściągnąć ok 120 ml. A malutka zjada ok 90ml naraz i za 20-30min dojadą ta resztę :) i wtedy 3h luzu :)

Załączniki

• 1437115787223.jpg
    1437115787223.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 68
Witajcie :)!

kciuki Patka :)!obyś za chwile tulila malca :)

My nadal w szpitalu, jest szansa,że jak mały nie zźółknie,to jutro wychodzimy!bardzo na to liczę,bo strasznie tęsknię za Nat :,(...Miłosz jest małym ssakiem, wiec liczę ze karmienie piersią zagra :)

Pozdrowionka moje panie :), a oto i mój synek

DSC_0097.jpg

Załączniki

• DSC_0097.jpg
    DSC_0097.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 112
Gratulacje dla mam z zakończoną misją ciążową!
Spojrzałam na listę i widzę, że to nasza kolej teraz :p A ja tu żadnych objawów zapowiadających rychły poród nie mam. Może powinnam nalezec do sierpniowek ? :p
Wczoraj wieczorem myślałam, że to może już się rozkręca, bo strasznie mnie rwało w dole brzucha, ale to tylko przez bardzo krótką chwilę i chyba nie był to skurcz, tylko rozwieranie- teraz jest spokój i do godz 17 musi tak zostać, bo jestem sama w domu. Może w weekend, bo zapowiadają upały a to w sam raz na poród :rofl2: :/

Thriade, jak tam samopoczucie? Ścigamy się ? ;) :p

Gratuluję dzieciaczków:-)ja czekam aż mąż po śniadaniu zabierze córę na basen, a ja chałupę dogłębnie wyczyszczę. I tak jak wrócę to trzeba będzie po mężu odgruzowywać, bo on nigdy niczego nie zauważa(nie widzi plam, zachlapań okruchów itp. A ja mam szajbę na tym punkcie:-D)Jakoś tak się denerwuję tym szpitalem, mam nadzieję, że wszystko pójdzie ok.

reklama
Gratuluję dzieciaczków:-)ja czekam aż mąż po śniadaniu zabierze córę na basen, a ja chałupę dogłębnie wyczyszczę. I tak jak wrócę to trzeba będzie po mężu odgruzowywać, bo on nigdy niczego nie zauważa(nie widzi plam, zachlapań okruchów itp. A ja mam szajbę na tym punkcie:-D)Jakoś tak się denerwuję tym szpitalem, mam nadzieję, że wszystko pójdzie ok.
chyba żaden facet nie widzi ;D mój mówi, że odkurzył, a dywan wygląda jakby ktoś na nim karmił gołębie q;

Do góry