P
pani.olga
Gość
ja do gina też dopiero w przyszłym tygodniu idę, najpierw połóg, potem okresu dostałam, potem terminów nie było... /:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moriam Psie Pole, ale w zasadzie dzielnica nie ma znaczenia. Dziękuję za rekomendacje.
Blacksilk -w luxmedzie pracuje dr Agnieszka Ryszkowska -jest niezła,polecam ,nie wiem ,czy na Wołowskiej jest -ale na Pediatri na placu Dominikańskim jest
a u Ciebie na Wołowskiej jest ordynator ze szpitala na ul.Kamieńskiego neonatolog Jasiak-Pałczyńska -do niej się zapisuj ...
A nie możesz z małym jechać? Często widziałam u gina taki widok, że mamy przychodziły z niemowlętami... Ja bym tak zrobiła.. Kontrola, szczególnie po cc jest bardzo ważna, 11 tygodni to bardzo długo, zwłaszcza, że powinnaś iść po 6.A ja nie bylam jeszcze na wizycie u gin a juz 11tyg ... A tabletek hormonalnych nie moge bo mam proby watrobowe podwyzszone jeszcze ... Zreszta nie mam z kim malego zostawic ...
Mam z besafe, ale słabo jakoś w nim widać. Jak się odwrócę to dopiero jakoś w miarę ją widzę, a przez lusterko wsteczne bardzo słabo.Sto lat Thriade! Co do podróży samochodem polecam lusterko dla dziecka, w którym odbija Ci się mała super rozwiązanie, dostałam to w prezencie ale wiem ze jest z tchibo. Mam zainstalowane i dzięki temu widzę co malutka robi jak za długo jest cicho
Thriade wszystkiego najlepszego!!!
Córa obecnie ma najczęściej taki zestaw: body+półspiochy, a na dwór zakładam jeszcze bluzę z kapturem i cienki kocyk.
Odnośnie antykoncepcji to gin polecił mi Cerazette i mam nawet recepty na pół roku. Zdecydowałam jednak, że nie będę się faszerować, bo i tak szansa na naturalne zaciążenie jest bardzo mała.
Przed nami ciężkie 3 dni pakowania. Dziewczyny z Wrocławia help, help :-) Doradźcie gdzie zapisać Hanię do pediatry w ramach NFZ. LuxMed będę miała pod nosem, więc chodzi bardziej o szczepienia.