reklama
_Ewelinka_
Fanka BB :)
Tez miała to szczęście ze od razu po porodzie nie miałam brzucha. Nawet tyci flaczek mi nie wisiał. Podejrzewam że w drugiej ciazy może się już tak szybko nie wciągnąć
AguniaGR
Agnesdem ja właśnie zaczynam 15 tydzień i też nie mam brzuszka, a podobno w drugiej ciąży szybciej wychodzi. Zresztą poprzednio urósł mi dopiero w 20 tygodniu i jak wychodziłam z dzieckiem ze szpitala to też już nie miałam śladu brzucha. Zresztą mały brzuszek jest zaletą, bo do samego końca można sobie samodzielnie golić nogi i zakładać buty
malinka1984
O tak, to prawda bo ja miałam wielki i pod koniec nie było lekko i nie tylko nogi Agunia
Kamcia2810
Ja całą ciążę miałam fajny i zgrabny brzuch. Do porodu miałam okrąglutki jak bym balon włożyła pod bluzkę Za to po porodzie nie moge sie go pozbyć
Agunia uśmiałam się z tym brzuchem i z tymi sznurówkiami i goleniem Ale to fakt tez miałam malutki z reszta Danielek miał 2980 więc tez był malutki. Ale moja przyjaciółka z pracy miała nie dość ze duży to jeszcze strasznie wyciągnięty do przodu. Jest wysoka i bardzo szczupła więc jak wchodziła wchodził brzuch, brzuch jeszcze brzuch a ni i Ona . Biedna miała problem z jakąkolwiek sukienką, ja ganiałam w tuniczkach a ona nie dość ze w nie się nie mieściła to jeszcze każda z przodu była w okolicach ud a z tyłu sięgała do kolan
_Ewelinka_
reklama
wmazur1988
Ewelinka zazdroszczę taki malutki ładny brzuszek moje marzenie [emoji4]