reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe brzuszki :)

to ja z dzisiaj :-) wkraczam juz w 15 tydzień wow! :-) zlecialo.

Załączniki

• 2016-01-05 13.06.48.jpg
    2016-01-05 13.06.48.jpg
    84,8 KB · Wyświetleń: 122
reklama
Ewelinka miałam identyczny brzuszek. Jak trafiłam na porodówkę to cały personel rzucił się do mnie, bo myśleli, że rodzę w 6 m-cu i dopiero jak im powiedziałam, że to 37 tydzień to się uspokoili :biggrin2:

Ale wam zazdroszczę dziewczyny ze możecie chodzić w dzisnach :( ja tylko w leginsach i mam ich trochę dość
chyba musze sobie sprawić spodnie ciążowe

Ewelinka, średnio szczupła... Startowalam z wagi 66/67 kg 170 cm wzrostu. Przytylo mi się ostatnio bo rok temu ważyłam 60-61 kg. W ciąży z małą przybrałam prawie 25 kg startowalam wtedy z wagi 61 kg, 15 kg samo spadło po ciąży ale nad 10 musiałam powalczyć. Udało się ale przytyłam przez ostatni rok.

25 kg to faktycznie sporo, ale wiesz co mam dwie siostry i obydwie tez tyle przytyly co Ty z tym ze one baaardzo dużo jadły i dlatego. Ja jadłam normalnie i przytyłam 8 lub 9kg. I fakt jest taki ze od słodyczy całą ciążę mnie odrzucało i teraz tez a niestety te lakocie gubią najbardziej.
Później troszkę pocwiczysz, karmienie, spacery i szybko zgubisz :)

Ja ogólnie nie lubię słodyczy ale w ciąży z Małą jadłam stale wafelki bo strasznie mi smakowały. I może przez te wafelki przytyłam (jadłam max dwa dziennie) bo poza tym to jadłam normalnie. Teraz przytyłam ze 3 kg 3,5 kg i sprawdzałam z poprzednią donoszona ciąża ze jest mniej jak na ten sam tydzień wtedy.

reklama
Do góry