reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

a mi nie urosllllll:(11 tydzien bedzie w czwartek teraz i nie mam az takiego wypoklego- jejku czy to normalne? Moze nie...mam tylko lekko spuchniete podbrzusze...

reklama
Ja też nie mam brzucha a dziś 13t1d. Bardzo się bałam ale na wizycie dziś wszystko było ok. W oerwszej ciazy też pozno wyszedł. Dzięki temu ze miałam mały brzuch od razu po porodzie go zgubiłam :)

Tez miała to szczęście ze od razu po porodzie nie miałam brzucha. Nawet tyci flaczek mi nie wisiał. Podejrzewam że w drugiej ciazy może się już tak szybko nie wciągnąć :evil:

Agnesdem ja właśnie zaczynam 15 tydzień i też nie mam brzuszka, a podobno w drugiej ciąży szybciej wychodzi. Zresztą poprzednio urósł mi dopiero w 20 tygodniu i jak wychodziłam z dzieckiem ze szpitala to też już nie miałam śladu brzucha. Zresztą mały brzuszek jest zaletą, bo do samego końca można sobie samodzielnie golić nogi i zakładać buty ;-) ;)

Agunia uśmiałam się z tym brzuchem i z tymi sznurówkiami i goleniem :) Ale to fakt tez miałam malutki z reszta Danielek miał 2980 więc tez był malutki. Ale moja przyjaciółka z pracy miała nie dość ze duży to jeszcze strasznie wyciągnięty do przodu. Jest wysoka i bardzo szczupła więc jak wchodziła wchodził brzuch, brzuch jeszcze brzuch a ni i Ona :). Biedna miała problem z jakąkolwiek sukienką, ja ganiałam w tuniczkach a ona nie dość ze w nie się nie mieściła to jeszcze każda z przodu była w okolicach ud a z tyłu sięgała do kolan

Pozwolę sobie pochwalić się swoim brzuszkiem z ciąży z Emilka (4 dni przed porodem).
Wiem ze był maleńki i teraz liczę na taki sam, ale widzę po sobie ze jednak to prawdę ze w kolejnych ciaza ch brzuszek wyskakuje trochę wcześniej.

Załączniki

• downloadfile-2.jpeg
    downloadfile-2.jpeg
    13,5 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Do góry