reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

a mi nie urosllllll:(11 tydzien bedzie w czwartek teraz i nie mam az takiego wypoklego- jejku czy to normalne? Moze nie...mam tylko lekko spuchniete podbrzusze...

reklama
Ja też nie mam brzucha a dziś 13t1d. Bardzo się bałam ale na wizycie dziś wszystko było ok. W oerwszej ciazy też pozno wyszedł. Dzięki temu ze miałam mały brzuch od razu po porodzie go zgubiłam :)

Tez miała to szczęście ze od razu po porodzie nie miałam brzucha. Nawet tyci flaczek mi nie wisiał. Podejrzewam że w drugiej ciazy może się już tak szybko nie wciągnąć :evil:

Agnesdem ja właśnie zaczynam 15 tydzień i też nie mam brzuszka, a podobno w drugiej ciąży szybciej wychodzi. Zresztą poprzednio urósł mi dopiero w 20 tygodniu i jak wychodziłam z dzieckiem ze szpitala to też już nie miałam śladu brzucha. Zresztą mały brzuszek jest zaletą, bo do samego końca można sobie samodzielnie golić nogi i zakładać buty ;-) ;)

Agunia uśmiałam się z tym brzuchem i z tymi sznurówkiami i goleniem :) Ale to fakt tez miałam malutki z reszta Danielek miał 2980 więc tez był malutki. Ale moja przyjaciółka z pracy miała nie dość ze duży to jeszcze strasznie wyciągnięty do przodu. Jest wysoka i bardzo szczupła więc jak wchodziła wchodził brzuch, brzuch jeszcze brzuch a ni i Ona :). Biedna miała problem z jakąkolwiek sukienką, ja ganiałam w tuniczkach a ona nie dość ze w nie się nie mieściła to jeszcze każda z przodu była w okolicach ud a z tyłu sięgała do kolan

Pozwolę sobie pochwalić się swoim brzuszkiem z ciąży z Emilka (4 dni przed porodem).
Wiem ze był maleńki i teraz liczę na taki sam, ale widzę po sobie ze jednak to prawdę ze w kolejnych ciaza ch brzuszek wyskakuje trochę wcześniej.

Załączniki

• downloadfile-2.jpeg
    downloadfile-2.jpeg
    13,5 KB · Wyświetleń: 117
reklama
Do góry