reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

reklama
Mała rośnie zdrowo. Wszystko prawidłowo i na dodatek mała wiercipięta z niej. :) zobaczymy ile będzie teraz ważyć ale 8 kwietnia ważyła 416. Będzie poprostu drobniutka albo na koniec mnie nagle wywali.

Czyli dziewczyneczka bedzie? [emoji87] super, fajnie ze taki malutki brzuszek najgorszy jest koniec mnie wywalilo w ciagu 3 tygodni tak ze ciezko sie robi juz.. a co do wagi to dobrze ze drobniutka dziewczynki sie chyba duze nie rodza

Czyli dziewczyneczka bedzie? [emoji87] super, fajnie ze taki malutki brzuszek najgorszy jest koniec mnie wywalilo w ciagu 3 tygodni tak ze ciezko sie robi juz.. a co do wagi to dobrze ze drobniutka dziewczynki sie chyba duze nie rodza
No i myśle ze mnie tez tak wywali na koniec jak piszesz. Jedynie nie jem w ogóle słodyczy jedyne co to lody wodne. Nigdy nie byłam przyzwyczajona to mnie nie ciągnie. Wiec ja niespecjalnie dużo przytyłam. I czy ja wiem ze dziewczynki się rodzą malutkie. W lutym siostra urodziła dziewczynkę 4500 kg jeszcze naturalnie bez pęknięć. Zależy chyba tez jaki tryb się prowadzi w ciazy i co się je moim zdaniem.

Niektóre mamy maja poprostu w genach ze od razu maja brzuszek np więcej wód czy ułożenie łożyska. Ale na wzrost swojej wagi ma się już samemu wpływ

Jak tam wasze brzuszki ? To już 25 tydzień :)Zobacz załącznik 979504
Jeeeeju. Ja jutro 20+0.
20190530_204958.jpeg

reklama
Do góry