reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

Błękitna, Madziolina - jakie śliczne brzuszki!! Myślałam, że mój taki za bardzo, ale chyba jest ok, bo Wy podobne do mnie tygodnie ciąży :) :) :) To zdjęcia z wieczora?

reklama
Na życzenie Madzioliny :) mój dzisiejszy 11+4 tc :)

Załączniki

• IMG_20160103_223611.JPG
    IMG_20160103_223611.JPG
    454 KB · Wyświetleń: 134
Wmazur to juz wiem jakie bedziesz miala zadanie po naszych porodach :D doprowadzisz nas prosimy do stanu zadawalajacego :) :)
Zazdroszcze (w dobrym slowie oczywiście) cialka! Swiatne!!!

Gwiazda_237 mnie tez od miecha odrzucilo.. ale tak tez w pierwszej ciazy mialam... w sumie to odrzucilo mnie od wszystkiego co lubilam i nie mam co jesc teraz...

Doris brzuchol mam podobny do Twojego :)

Iwona slodka fotka!

Błękitna_Orchidea sliczny brzuszek! Widac ze cos tam rosnie ;)

Jolcia alez chudzinka jestes! Tez tak chce wyglądać po porodzie :)

Fazerkman ja całe życie chce przytyć... tak 52 kg ważyć bym chciała... :) zawsze myślałam że w ciąży przytyje no ale już wiem ze to się nie uda... I generalnie lepiej dla mojego zdrowia abym jednak nie tyla... wg diabetolog waga jest dobra mniejsze szanse na cukrzycę typu drugiego w przyszłości...

Dziewczyny z miła chęcią moze po porodzie zrobię treningi dla kobiet w ciazy np na you tubę i codziennie bede ćwiczyła razem z Wami i będziemy wrzucały swoje metamorfozy [emoji5]️ narazie od początku ciazy całkowicie odstawiłam treningi ale w środę ide na usg i jedli z dzidzia bedzie wszystko ok to małymi krokami wrócę do lekkich ćwiczeń

reklama
Do góry