reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

Błękitna, Madziolina - jakie śliczne brzuszki!! Myślałam, że mój taki za bardzo, ale chyba jest ok, bo Wy podobne do mnie tygodnie ciąży :) :) :) To zdjęcia z wieczora?

reklama
Na życzenie Madzioliny :) mój dzisiejszy 11+4 tc :)

Załączniki

• IMG_20160103_223611.JPG
    IMG_20160103_223611.JPG
    454 KB · Wyświetleń: 140
Wmazur to juz wiem jakie bedziesz miala zadanie po naszych porodach :D doprowadzisz nas prosimy do stanu zadawalajacego :) :)
Zazdroszcze (w dobrym slowie oczywiście) cialka! Swiatne!!!

Gwiazda_237 mnie tez od miecha odrzucilo.. ale tak tez w pierwszej ciazy mialam... w sumie to odrzucilo mnie od wszystkiego co lubilam i nie mam co jesc teraz...

Doris brzuchol mam podobny do Twojego :)

Iwona slodka fotka!

Błękitna_Orchidea sliczny brzuszek! Widac ze cos tam rosnie ;)

Jolcia alez chudzinka jestes! Tez tak chce wyglądać po porodzie :)

Fazerkman ja całe życie chce przytyć... tak 52 kg ważyć bym chciała... :) zawsze myślałam że w ciąży przytyje no ale już wiem ze to się nie uda... I generalnie lepiej dla mojego zdrowia abym jednak nie tyla... wg diabetolog waga jest dobra mniejsze szanse na cukrzycę typu drugiego w przyszłości...

Dziewczyny z miła chęcią moze po porodzie zrobię treningi dla kobiet w ciazy np na you tubę i codziennie bede ćwiczyła razem z Wami i będziemy wrzucały swoje metamorfozy [emoji5]️ narazie od początku ciazy całkowicie odstawiłam treningi ale w środę ide na usg i jedli z dzidzia bedzie wszystko ok to małymi krokami wrócę do lekkich ćwiczeń

reklama
Do góry