reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Laura 27t, 950g

reklama
Witam Wszystkich:) po dłuuuuugich 3 tygodniach wróciłyśmy do domu:) uff...
Pierwszy tydzień pobytu w Centrum Zdrowia Dziecka polegał na badaniach, biopsjach itd. itp.....
ale dzięki tym wszystkim badaniom okazało się że moja niunia wcale nie ma tej wstretnej choroby ( hirschsprunga).
Jelitka nie funkcjonowały jej tak jak powinny dlatego że były jeszcze niedojrzałe. Laura ma częściowo schowaną stomię. Teraz robi kupkę do pieluszki, a jak jelitku nie da rady ze wszystkim to wtedy będzie leciało ze stomii, za około pół roku będzie miała całkiem zamnięta stomię:):)

Pozdrawiamy ciepło:*

Uff... czekałam na dobre wieści i sa dobre wieści :-).
Szczeście, że choroba wykluczona i gratki za kupkki do pampersa :tak:. Już niedługo pożegnacie stomie i dalej do przodu :)
Pozdrawiam cieplutko.

Hej:) u nas ok :) mała dzis 11 miesięcy kończy... a 15 na kontrole do Warszawy jedziemy :)
Dziś na rehabilitacji Pani powiedziała że widzi postepy.... wiec moze cos sie ruszy... mam nadzieje.... bo ona juz ma 11 miesiecy a w sumie postepów żadnych nie widze... martwi mnie to bardzo....

reklama
U nas tez powolutku :/ niedlugo bede w Polsce to wybiore sie do rehabilitanta i zobaczymy co powie ....
Skoro wasza reha.. powiedziala , ze widzi postepy to napewno sa :) wiec nie martw sie na zapas :p

Do góry