reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Lookata gratuluję! :)

Moja też nerwowa. Wystarczy że coś jej powiem że nie to się rzuca i chcę coś gryźć że złości nie wiem skąd to wziela

reklama
A ja myślałam że te ataki to dopiero koło 2rz ten tzw bunt Jeśli ma być wtedy gorzej jak teraz to masakra

Ja nie wiem czy to jakiś bunt ale jest masakra. Coś zabronie to złość i gryzie albo mnie albo coś...
Jak coś chcę i nie chcę jej dac to to samo

To przynajmniej nie jestem w tym sama bo jak napisałam na grupie kp że mam problem ze złością u roczniaka to pytali czy aby na pewno ma rok ;)

reklama
Ano właśnie :) dziewczyny jak tam powracalyscie do pracy po macierzyńskim? Jak maluchy siedzą z dziadkami czy żłobek? Kto wychowuje sam w domu i czeka do przedszkola?

Do góry