reklama
nacias
Fanka BB :)
Heeej, dawno mnie nie było i już pewnie mnie zapomniałyście, ale jakoś z babyboom mi nie po drodze i siedzę głównie na facebooku Chciałam się tylko POCHWALIĆ we wrześniu powitam córeczkę Adriannę Buziaki
aneczka1984
Nacias - gratulacje! Adusie to fajne dziewczynki, jedną mam w domu (co prawda nie Adriannę, ale Adę)
Netta - super, że u Was też ok, tak trzymać! Jakieś przecieki w sprawie płci?
Netta - super, że u Was też ok, tak trzymać! Jakieś przecieki w sprawie płci?
Kuklaki a to czemu ? Często ją widzi ?
A no cisza tu.. pustki wieja
Któraś jeszcze kolejne dziecko planuje ?
A moja pierwsze kroki pomału stawia tzn pierwszy epizod kilku kroków miała z 3 tyg temu potem cisza i teraz od majówki znów i codziennie po trochu próbuje samą parę kroków robić
A no cisza tu.. pustki wieja
Któraś jeszcze kolejne dziecko planuje ?
A moja pierwsze kroki pomału stawia tzn pierwszy epizod kilku kroków miała z 3 tyg temu potem cisza i teraz od majówki znów i codziennie po trochu próbuje samą parę kroków robić
aneczka1984
netta - mój też się na połówkowym dopiero ujawnił :-) za to wtedy siusiak do kolan prawie :-))) A Starsza do końca nas w niepewności trzymała. Na jednym usg było wskazanie, ze moze dziewczynka, ale mieliśmy sie do tej myśli nie przywiazywać. Ona była pośladkowo ułożona i na usg zawsze ręcę na cipce złożone i nic nie widać :-)
ruch mały, ja też nie piszę, bo nie ma o czym. każdy dzień ppdobny. Czasu też brak.
W zaczyna nocki przesypiać, w końcu! a sam jeszcze nie chodzi, pierwszy kroczek ponad 2 miesiace temu, czasem zrobi ze 3 , ale nic z tego nie wynika. za raczkę śmiga, ale sam nie.
ruch mały, ja też nie piszę, bo nie ma o czym. każdy dzień ppdobny. Czasu też brak.
W zaczyna nocki przesypiać, w końcu! a sam jeszcze nie chodzi, pierwszy kroczek ponad 2 miesiace temu, czasem zrobi ze 3 , ale nic z tego nie wynika. za raczkę śmiga, ale sam nie.
Kuklaki
Aga dość często ją widzi. Nie wiem co za faza z tym. Chociaż wczoraj siedziała z nią chwile a ja w kuchni kawe piłam żeby mnie nie widziała bo jak mnie zobaczyła to koniec.
Moja robi pare kroczków ale nie żeby normalnie. Przejdzie 5, 10 kroczków a potem na tyłek albo bachnie albo kucnie.
Moja robi pare kroczków ale nie żeby normalnie. Przejdzie 5, 10 kroczków a potem na tyłek albo bachnie albo kucnie.
reklama
Cześć dziewczyny Dołączam jako trzecia ciężarówka, Ninka będzie mieć rodzenstwo w grudniu jedli oczywiście wszystko będzie ok U nas ostatnio armagedon złości u małej wpada w szał jak coś nie idzie tak jakby chciała To po ojcu takie nerwowe.. Masakra