reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Lookata - ja wracam od września, jestem nauczycielką, więc pod koniec roku szkolnego nie ma sensu. Młody bedzie z dziadkami, tym razem mamy juz to szczeście :-) Starsza była z nianią.

reklama
Ja nie pracowała m więc mnie nie goni teoretycznie W praktyce ja dorabiać już od pół roku jakoś ponad na dwie godz dziennie korepetycje daje ;) i wtedy mała albo z tatą albo z babcią jest :)

No brak aktywności tu ;) ach no dzieci dorastają już nie ma tyle czasu co kiedyś wolnego. Teraz dzieci bardziej absorbujace są ;)
Majka już coraz więcej łazi samą a ja uczę się Szyc na maszynie :)
A co u Was ? :)

Aga możemy same ze sobą pisać ;) my aktualnie chorujemy, ja mam zatoki zawalone nic nie mogę brać z powodu ciąży, Nina tez zielone gluty i kaszle Już prawie dwa tygodnie się męczy, ja już tydzień Ehh takie wahania temperatur nie sprzyjają zdrowiu

Ojej to zdrowka dla Was wspolczuje...
Kurczę halo halo tu już naprawdę nikogo więcej nie ma ? ;)

Lookata ale ty to juz pewnie na nastepnym forum tez aktywna com ? ;)

Hej!
Lookata - zdrówka dla Was! ratuj się czosnkiem itp.
Melduję, że żyjemy. Wojtek zaczął chodzić, śmieszny taki jest :-) i bardzo mu się to podoba. Poza tym jest tak energiczny i szybki, ze nie wyrabiam. poszłam ostatnio odcedzić ziemniaki, nie było mnie max minutę, wracam, a mój syn siedzi na stole i grzebie z zupie! Więc juz wszedzie ze mną chodzi, bo może byc niebezpiecznie.
Poza tym to wyjechalisy sobie teraz na ten długi weekend nad jeziorko i super było, piasek to żywioł mojego syna ;-)
A tak to mija dzień za dniem.
Trzymajcie się!

reklama
U nas piaskownica też lubiana a przestrzegano mnie ze raczej marne szanse by roczniaka piaskiem zainteresować

Do góry