reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Natasza też na Twoim miejscu ruszylabym na noc. My tak zrobiliśmy.i było fajnie bo mały spał.i miał w nosie ;) a korki dla dziecka to chuba najgorsze co może być...przynajmniej dla mojego ;)

reklama
dygotka - to przykro mi :-( ale za rok bedzie lepiej :-) jeden trzylatek już się trochę sobą zajmie. a może jedźcie z jakimiś dziecoatymi znajomymi i dyżury przy dzieciach, żeby można było kilka godzin odpocząć
my po rehabilitacji bardzo wychwaleni :-):-):-) Wojtus się bardzo rozwinął i podobno najgorsze za nami.

Zazdroszczę Wam tych wyjazdów :p

My się kisimy na osiedlu, bo mój pracuje 18 - 20 h na dobę, a ja sama przecież nigdzie nie pojadę..ehh ;) Może za rok :)

reklama
Ja wyjeżdżam na tydzień do chłopów. Mama jedzie ze swoimi dzieciakami na 2 tygodnie i mnie zaprosiła. Ale 2 tyg to za długo wiec jadę z małym na tydzień 1.08, potem na weekend przyjedzie mój małż i z nim wrócę do wro. Ciesze się i boję się tego wyjazdu :-D

Do góry