reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Moczu nawet dorośli nie muszą robić na czczo. No ale fakt że najpierw sikamy później.jemy....chyba że.ktoś.się.naje w nocy o 3 a rano o 6 oddaje mocz:p

Są badania, do których trzeba być na czczo ale bez przesady... Jak robiłam nawet usg brzuszka małej to mi zabroniono jej głodzic mimo, że dorośli mają to badanie ma czczo...

:D

Ja też wymiękłam jak na jednej stronie przeczytałam, że przed zebraniem moczu od niemowlęcia dobrze jest to zrobić przed karmieniem. Nie wiem jak Wasze maluchy, ale moja drze się jak opętana jeśli najpierw nie dostanie "amu" po przebudzeniu ;)

Jutro po dłuuugiej przerwie, w końcu wybieramy się z moim na randkę :D Mała zostanie z moją siostrą. Przyda nam się taka odskocznia, choćby na parę h...

reklama
Asia a moja to zależy ;) czasem się obudzi i lezy spokojnie ;) a dziś w ogole musiałam przesunąć jedno karmienie bo mala nie chciala, lapala cycka i zaraz puszczala, albo w ogóle sie odwracala

Do góry